והפעם סטוצים ...

../images/Emo35.gif והפעם סטוצים ...

היום אני זאת ששואלת ... האם יש לכם תקופות שכל מה שאתם רוצים / עושים זה סטוצים ? מין (תרתי משמע) תקופת זיונים סידרתיים ... כל לילה פרטנר אחר ? כל היום תכנונים ללילה ? איך אתם מרגישים בתקופה כזאת (חוץ מחרמנים רצח) ? איך אתם רואים את עצמכם בתקופה כזאת ? מה זה עושה לאגו/ביטחון עצמי ?

yonimi

New member
באופן אישי לא יצא לי אף פעם

ז"א לא מפריע לי שהיהי לי סטוץ, ואם תתפתח מערכת יחסים אחרי זה עם הבחורה, או סתם לבלות כמה לילות - סבבה. רק שעד היום לא הכרתי אף אחת שמוכנה לסטוצים, תמיד כולן הן "לא מהסוג הזה"

שירין22

New member
וואלה?!

לי היו הרבה מאוד סטוצים.....וכמעט תמיד, (חוץ מאלה שיש בינינו רק משיכה ותו לא) אני מודיעה ש"אני לא בקטע של סטוצים"... סטוצים זה לא מתחיל בסקס ונגמר בסקס... כל קשר מיני... רציני או סטוץ, מתחיל קודם כל במשיכה מינית (או אם אני ממש מסטולה מאלכוהול...חחח...) אחרי המשיכה..... זורמים... לא קובעים מראש אם זה סטוץ.. (למרות שאצלי ברוב המיקרים זה כן) או אם זה הולך להיות קשר רציני. והיה אם גיליתם או אחד הצדדים גילה שזה לא מה שהוא מחפש בדיוק... חותכים, אם זה לפני הסקס- מה טוב... אם זה אחרי הסקס זה נחשב לסטוץ...

שירין22

New member
וואלה?!

לי היו הרבה מאוד סטוצים.....וכמעט תמיד, (חוץ מאלה שיש בינינו רק משיכה ותו לא) אני מודיעה ש"אני לא בקטע של סטוצים"... סטוצים זה לא מתחיל בסקס ונגמר בסקס... כל קשר מיני... רציני או סטוץ, מתחיל קודם כל במשיכה מינית (או אם אני ממש מסטולה מאלכוהול...חחח...) אחרי המשיכה..... זורמים... לא קובעים מראש אם זה סטוץ.. (למרות שאצלי ברוב המיקרים זה כן) או אם זה הולך להיות קשר רציני. והיה אם גיליתם או אחד הצדדים גילה שזה לא מה שהוא מחפש בדיוק... חותכים, אם זה לפני הסקס- מה טוב... אם זה אחרי הסקס זה נחשב לסטוץ...

yonimi

New member
שירין

אני תמיד אומר, שגם אם מתחילים בסטוץ, או כמשהו לא רציני, או נראה מה יצא, ויוצא מזה משהו בסוף - למה לא. לא פוסל שום אפשרות.
)

basket case

New member
הייתה לי תקופה..

בהתחלה זה היה כדי להתגבר על האקס ואח"כ זה סתם היה מתוך בדידות.. סה"כ לא נהניתי מהסטוצים האלה (פרט לאחד), לא יודעת למה בכלל עשיתי אותם. כשהייתי באילת למשך כמה ימים, לפני הנסיעה אני וחברה שלי תכננו להתפרק, לעשות מה שבא לנו, כל לילה להיות עם מישהו אחר.. ואכן, כל לילה היה לי מישהו אחר.. האמת שלא הרגשתי כ"כ טוב עם כל הסטוצים האלה, הרגשתי שרמוטה וכו'.. סה"כ אני אישית לא בעד סטוצים, פשוט לא עושה לי את זה.

yonimi

New member
את לא צריכה להרגיש לא טוב

נכון לא כולנו בנים ובנות בנויים לסטוצים, ויש הרבה שרוצים את כל המחוייבות הנלווית למערכת יחסים לפני הכניסה למיטה. מצד שני, הרגשת הבדידות היא לא תמיד חבירה טובה..... אם לא נהנית מלשכב עם האנשים האלו זו אכן בעיה, אבל למה לא נהנית? לא נהנית כי זה היה סטוץ, או פשוט זיון לא מוצלח?

basket case

New member
עכשיו כבר לא אכפת לי..

אבל בעבר זה כן הפריע לי. הזיונים עצמם היו לא מוצלחים. וד"א, זה ממש לא עזר להפגת הבדידות..ואף חיזק אותה

yonimi

New member
כמו שאמרתי כבר

לא ממש יצא לי להתנסות... עד היום, או שהיו לי מערכת יחסים ארוכות, או שהייתי לבד.....

מסכימה עם עניין הבדידות ...

בתקופות שבהן הזדיינתי בלי חשבון, הבדידות נעשתה קשה יותר ... אף פעם לא לבד ... וכל כך בודדה ...

e t e r n i t y

New member
אני מסתכלת על זה הפוך

אני לא מרגישה בדידות. כשאני לבד טוב לי וכשאני עם מישהו אני מתרכזת רק בהנאה ולא חושבת על הקטע הריגשי, על זה שאני בודדה ורוצה להיות עם מישהו. כי אני חושבת שאני יכולה להיות לבד ולא צריכה אף אחד כדי למלא איזה חלל... כמובן היו תקופות שהיו לי סטוצים והרגשתי בודדה אבל אלה היו תקופות של אחרי פרידה מחבר רציני... וזה היה יותר געגוע לחבר מאשר בדידות...

bellka

New member
סוף סוף אחותי תגובה ראויה תיקראו..

ואללה גם לי יש משהו להגיד בעניין קודם כל אני בן הכינוי של אחותי. אני ממש לא מבין את הקטע של הבדידות בשביל מה יש חברים הכי טובים אנשים שמכירים אותך רוב חייך אלה שיודעים אל מה אתה חושב לפני שאתה רוצה להגיד את זה אני חושב שלכל אחד יש חבר או חברה הכי טובים כאלה אף פעם לא הרגשתי בודד גם בלי חברה ואני בלי חברה.סטוצים זה דבר מצוין דבר כיפי נורא וקראתי פה מישהי מרגישה שרמוטה אחרי הסטוצים אז חבל מאוד שכך את מרגישה.וסטוצים זה לא חייב להיות משהו מהסרטים בלי שמות ודברים כאלה זה לא חייב להיות אפילו ללילה אחד טוב אני אתן דוגמה הייתי באילת לא מזמן ככה נסעתי לשבוע להירגע ( המקום הכי סבבה בשביל זה)לבד בערב הראשון יצאתי לשבת אל ספת הים אם שישיית קרלסברג זה גם היה מקום כזה רחוק אחרי רבע שעה ראיתי שתי בנות מטיילות הן באו עליי ביקשו סיגריה שתיהן חמודות בגיל שלי בערך(20) אחת אמרה אפשר לשתות איתך אמרתי בטח השנייה קיבלה צילצול בפאל אמרה ביי והלכה. ישבנו שתינו צחקנו באנו עלי שכבנו היה סבבה קליל כזה נורא אחרי זה כל השבוע שהייתי האילת הסתובבנו דיברנו( הרוב פשוט צחקנו מכל מיני דברים מפגרים) עשינו צחוקים, עשינו אל האש עשינו עוד משהו.. שבאתי לנסוע הביתה היא נתנה לי את המספר שלה אמרה שהיה לה ממש כיף איתי ושאם אני יהיה באילת אז חובה פשוט חובה להיתקשר אליה. בחורה זורמת אין מה להגיד.זה כל הכיף בסטוצים אף לא מחייב אותך לכלום אתה לא מחייב ופשוט נהנים כמה שרוצים...

נימרודM

New member
ההבדל שבין

לבד לבין בדידות,,,,, זה ממש לא אותו דבר, המושג סטוץ עבר אצלי הסבה קלה, סטוץ כפורקן לתשוקה, לזיון מהיר, לגוף חדש, לגוף זר, תאוות בשרים, בא לידי ביטוי בהליכה עם בת הזוג לאורגיות שם ניתן לממש בקלות את התאווה. זה גם שומר על ניקיון ביחסים עם הבת זוג.

נימרודM

New member
תוספת

וגם הסטוץ או הזיון שלא תמיד המזדינים יודעים את השם אחד של השני כולל בתוכו קירבה ואינטימיות שלפעמים נמשכת ולפעמים לא,,,,,,,

אני מסתכל על זה ישר

אתה אוהב את זה תעשה תפסיק לחשוב מדאי הרבה כן ולא בא לך סקס כל ערב והולך לך תרוץ אם זה החיים מספיק ארוכים בשביל שיהיה לך אהבה קבועה וכאלה

הספרנית

New member
באופן אישי לא קרה מצב כזה שבו כל

לילה היה פרטנר אחר. היה מצב של להיות עם מישהו באופן זמני רק כדי להעביר את הזמן וללא מחוייבות, או להגדיר זאת כמחוייבות רק כדי שהוא לא יתפרפר מעבר
ומה זה עושה לאגו?... לא ממש עניין של אגו, כמו עניין של להעביר את הזמן עם כמה שפחות כאב ראש. זה עובד כשמדובר בקשרים מרחוק

e t e r n i t y

New member
אני עכשיו בתקופה כזאת...

כרגע אני ממש לא מעוניינת בקשר רציני אז לא אתנגד להכיר מישהו רק ללילה, כל עוד אני נמשכת אליו. זה לא אומר שכל לילה אני עם מישהו אחר כי את האמת אני לא ממש יוצאת מהבית בזמן האחרון... וגם במכללה לא ממש מצאתי מישהו שהוא הטעם שלי... אבל כשאני יוצאת ומכירה מישהו שמוצא חן בעיני, למה לא? יש לי גם את היזיז שלי (שבא אלי לסופשבוע וכרגע הלך) אז זה בהחלט מספק אותי. איך אני מרגישה? כמובן שאני חרמנית ואם לא הכרתי מישהו אז אני מספקת את עצמי..
אני ממש לא מרגישה שאני "זולה" או משהו כזה. אני עושה מה שאני רוצה ומה שעושה לי טוב ואני שלמה עם עצמי. כן, אני אוהבת סטוצים ואין לי במה להתבייש. ממש לא מעניין אותי מה אחרים חושבים עלי. שיחשבו שאני שרמוטה או כל דבר אחר, אני שמה
על כולם! זה לא עושה שום דבר לבטחון העצמי שלי כי גם ככה הוא גבוה
אני יודעת שאני נראת טוב ויכולה להשיג את מי שאני רוצה. וזה באמת ככה. הסיפור שכתבתי לפני 2-3 שבועות על הסטוץ שהיה לי ביום האחרון שלי בעבודה מוכיח את זה. הייתי עם מישהו שבאמת רציתי להיות איתו, והשגתי את מה שרציתי

yonimi

New member
אין לי בעיה עם סטוץ של לילה

או לשכב עם מישהי שלא הכרתי ורק שהיא מצאה חן בעיני. מה שכן אחרי שגמרנו את הזיון, שלא תברח אלא להיפך להשאר יחד, להרדם. להצעורר בבוקר. זה לא פחות מהנה מהסקס עצמו

לורן29

New member
האם זה ישמע מוזר

אם אגיד שמעולם לא היתה לי תקופה כזו? מעולם לא נכנסתי למיטה עם מישהו שהרעיון מאחוריו היה סטוץ. תמיד מישהו שיצאתי איתו. אף פעם גם לא חשתי צורך בסטוץ. אם רציתי רק סקס יותר חיפשתי בכיוון של יזיז, שגם זה קשר מסויים. המממ...

למעלה