kittycatbone

New member
יאאא חתכו את ג'ון../images/Emo46.gif

ראיתי הבוקר ומזה התעצבנתי
כאילו מה הקטע?

SsomeoneE

New member
חח אתם רוצים לשלוח מכתב ו.....

אז יפצו אותנו וישמו עוד פוסטר יותר גדול או פשוט עוד פוסטר ? :) והתנצלות !

SsomeoneE

New member
הכנתי נוסח,תגידו לי אם לשלוח או לא

רציתי להגיד לכם שבגיליון האחרון שיצא ביום רביעי של השבוע כאשר פרסמתם פוסטר של אוונסנס [ תודה אגב :) ] חתכם אחד מחברי הלהקה והשארתם רק את ידיו..אודה לכם אם תפרסמו התנצלות ותשימו פוסטר חדש של אוונסנס. ועוד בנושא אוונסנס - כאשר אמנים בסדר גודל לא כל כך משמעותי [ לפחות לפי דעתי] הגיעו לארץ פוצצתם את העיתון בכתבות עליהם וכל מיני דברים עליהם, אני מודעת לכך שנודע לכם שאוונסנס באים לארץ וזאת פעם ראשונה שבאה לארץ להקה בסדר גודל כזה ולא פרסמתם כלום חוץ מאשר בטור של "לא רק פופ " בסוגרים " שיבואו להופיע בקיץ בארץ" ופוסטר שגם בו חתכם אחד מחברי הלהקה. אודה לכם אם תענו על מכתבי. אור.. לשלוח להם או לא ?

BleedingDeath

New member
אע, אל תבקשי מהם לשים התנצלות

תגידי תודה שבכלל שמו פוסטר את יכולה להגיד שהתמונה נחתכה ואת תהי מאושרת שישימו אחת אחרת שלא חתוכה באמצע אבל אל תדרשי התנצלות הם יסתכלו עלייך בעין מזלזלת ויצחקו חבל אגב יש לך שם יפה

SsomeoneE

New member
אז איך לנסח ?

למחוק את ההתנצלות, כי בכל מקרה הם יתנצלו , ואת החלקים האחרים על הקצת כתבות וכד' להשאיר ? לשלוח בשמי או בשם הפורום ? - תודה P: -

SsomeoneE

New member
אממ זה בסדר עכשיו ? ../images/Emo27.gif

רציתי להגיד לכם שבגיליון האחרון שיצא ביום רביעי של השבוע כאשר פרסמתם פוסטר של אוונסנס [ תודה אגב :) ] חתכם אחד מחברי הלהקה והשארתם רק את ידיו.. זה יהיה מאוד נחמד אם תפרסמו פוסטר חדש של אוונסנס D: ועוד בנושא אוונסנס - כאשר אמנים בסדר גודל לא כל כך משמעותי [ לפחות לפי דעתי ] הגיעו לארץ פוצצתם את העיתון בכתבות עליהם וכל מיני דברים עליהם, אני מודעת לכך שנודע לכם שאוונסנס באים לארץ וזאת פעם ראשונה שבאה לארץ להקה בסדר גודל כזה ולא פרסמתם כלום חוץ מאשר בטור של "לא רק פופ " בסוגרים " שיבואו להופיע בקיץ בארץ" והפוסטר.. אודה לכם אם תענו על מכתבי. אור..

Evi Virus

New member
זה יותר טוב :)

אבל אני חושבת שכדאי בכל זאת שתקחי את זה של בר [2nd me]... רק באמת תשני את הטים לג'ון P: אם בכל זאת תחליטי לקחת את שלך [שהוא גם טוב :)], תשני את ה"חתכם" ל"חתכתם". כמובן תוסיפי משהו בסגנון "שלום"

2nd me

New member
|משנה לך חצי משפט ומוסיפה פיסוק|

שלום! רציתי להגיד לכם שבגיליון האחרון שיצא ביום רביעי של השבוע כאשר פרסמתם פוסטר של אוונסנס [תודה אגב :) ] חתכתם אחד מחברי הלהקה, והשארתם רק את ידיו.. אודה לכם אם תפרסמו התנצלות. ועוד בנושא אוונסנס - כאשר אמנים בסדר גודל לא כל כך משמעותי [לפחות לפי דעתי] הגיעו לארץ, פוצצתם את העיתון בכתבות וכל מיני דברים עליהם. אני מודעת לכך שנודע לכם שאוונסנס באים לארץ, וזאת פעם ראשונה שבאה לארץ להקה מפורסמת שכזאת, ולא פרסמתם כלום חוץ מאשר בטור של "לא רק פופ" בסוגריים: "שיבואו להופיע בקיץ בארץ", ופוסטר שגם בו חתכתם אחד מחברי הלהקה (טים). אודה לכם אם תענו על מכתבי. אור..

SsomeoneE

New member
אני ניסחתי את זה קצת שונה מחדש [P:]

הודעה מעלייך נראלי
אז נראלי שאני אשלח את הניסוח המחודש P: ואגב זה ג'ון [ ! XDD]

outro

New member
חייבים להוסיף את הכל השטויות..

שכולם תמיד כותבים בהתחלה! יש לכם עיתון מדהים וכל זה..

The Kinslayer

New member
../images/Emo53.gif

למישהו יש/מישהו יודע מאיפה להוריד את הפונט של Lithium? תודה מראש!

Ash Black Queen

New member
פונט של אוונסנס אני מכירה,

אבל של לית'יום?
גאד. איזה אנשים משועממים יש בעולם שיוצרים פונט לשיר (או שמא לסם/תרופה?
)

למעלה