ONE18

New member
דחוף!

לא ככ קשור לפורום אבל מישהו שמע משהו על מופע רוק עצמאות?פרטים מידע כללי וכו.דחוף תודה.

yotem 16

New member
בהחלט לא קשור לפורום.../images/Emo83.gif

ואם כבר יכולת לשרשר לאנשהו ]: אממ לפי מה שאני יודע, כרטיס מכירה מוקדמת עולה 120 ש"ח ההופעות, רשימה חלקית: אביב גפן עברי לידר מוניקה סקס אריק ברמן מה קשור? שייגעצ ולא יודע מי עוד

kittycatbone

New member
הממ

שמעתי שכנראה הוא בהרצליהXD וזהו XP חח סורי על אי העזרה, אבל הממ כן זה באמת לא הנושא של הפורום מה אניעשה שאני לא יודעתXD

frozen Blood

New member
אמממ אומנם יש בהרצליה הרבה הופעות

אבל זה לא רוק העצמאות:X. רוק העצמאות מתקיים בשני מוקדים-חיפה וראשל"צ.ולא יודע מי מופיע איפהו:X

2nd me

New member
אין בחיפה השנה PP:

(כאילו, מופיע אביב גפן, ולהקות רוק מקומיות, וחלק קוראים לזה רוק עצמאות.
יו, הלוואי שADD יופיעו!
)

kittycatbone

New member
מה אתה צוחק?../images/Emo11.gif

חח סתם נשמה
הממ ולדי, סבבה הממזה רק מה שאמרו ליXD אבל רק לידיעתך אין תמיד רוק עצמאות בחיפה. תמיד מקפחים את הצפונים יא בניזונות
וגם כשיש אז ההופעות השוות במרכז!$#! |סוף עצבים|

Aragollum

New member
שנה שעברה היהודים הופיעו רק בחיפה

[*הולך בעצב רב וביגון קודר חזרה לביצפר*]

../images/Emo41.gifזה בראשון לציון../images/Emo168.gif

להקות:אביב גפן והתעויוט,משינה,מוניקה סקס , שייגעצ , ברי סחרוף,עברי לידר,חמי רודנר, אריק ברמן , מה קשור,ביט 69,סינרגיה.כרטיס עולה 160אצל יחצנים אתה יכול למצוא את זה גם ב-120יש המון דיבורים ומספרים של יחצנים של זה בפורום אביב גפן... או בכל הפורומים של הלהקות שמופיעות שם

SsomeoneE

New member
פרסמו פוסטר של אוונסנס בראש1

והחוצפנים האלו חתכו את ג'ון ! השאירו את הידיים אבל כל הגוף אין |: זאת התמונה --->

SsomeoneE

New member
זה ג'ון ../images/Emo3.gif

כן זה זה עם הקוצים XD ---> [ אלא אם כן מישהו יגיד לי אחרת, תמיד חשבתי שזה ג'ון, תקנו אותי אם אני טועה XD ]

למעלה