מרומה:X.. אמממ הופעה בבלגיה באנטוורפן עולה רק 34 או 37 (אני לא יודע לקרוא בלגית:|.)אירו שזה בערך 190 שקלים..אז אני לא רואה סיבה שזה יהיה פי 2 יותר><. התירוצים האפשריים- מעט אנשים עקב המקום הקטן.... שיחליפו מיקום ויורידו את המחיר><. חוסר ביקוש אין מצב...דווקא בגלל המחיר הגבוה יכול לקרות מצב שישארו כרטיסים. עלויות אבטחה?לא נראה לי שיאבטחו אותם יותר מהרגיל... עם כל המעריצים המשוגעים שיש באירופה.. טוב בקיצור:X נראה לי שדפקו אותו:X
מצד אחד עדיין לא רשום את ישראל, אבל...../images/Emo109.gif
לכל מי שחשש מהשמועה ההיא על הופעה בפראג ב26.6.. רשום באתר הרשמי- הופעה של אוו בצ'כיה ב7.6... ואני לא חושב שהם יופיעו פעמיים בצ'כיה...וגם אם כן...הם לא יהיו בצ'כיה יסעו לארץ אחרת ויחזרו להופיע בצ'כיה שוב אחרי שבועיים... אז אפשר להירגע מהופעה בפראג ב26 ביוני..
זה לא משנה להם כי זאת אירופה... לפי לוח ההופעות שלהם הם כל הזמן קופצים מארץ לארץ...ואז חוזרים לארץ הראשונה...צרפת-צרפת-הולנד-צרפת-גרמניה-גרמניה-בלגיה-צרפת כל זה בתווך של שבועיים.. ככה שלא נראה לי שההופעה שלהם בצ'כיה מועדדת או משהו כזה:\
CH זה או שוויץ או סין:X ומשום מה לא נראה לי שהם יטוסו לסין באמצע המסע הופעות האירופי שלהם. (אוקיי בדקתי וCH זה שוויץ:X למרות שזה בכלל לא הקיצור של השם של המדינה:X.)
כל מה שרשמת על הקפיצה בין ארצות..זה לא נכון אתה מדבר על מדינות שהן צמודות אחת לשנייהו לכולן גבול משותף ולא צריך לטוס בין מדינה למדינה..המעבר הוא ברכב...(באוטובוס המגניב הזה שלהם
) צ'כיה וישראל זה לא קרוב במיוחד וחובה לטוס..וזו קפיצה...לעבור בין צרפת לגרמניה זו ממש לא קפיצה
והמרחק בין צ'יכה לבין ההופעה בגרמניה אינו רב יותר מהמרחק בין גרמניה לעיר צרפת שבה ההופעה... לכן הודעתך אינה מעודדת במיוחד. טוב די. אני סתם רע וזה סתם ויכוח מטופש... קיצור וזו בכלל לא צ'כיה...אלא שוויץ..שיטוט קטן באתר של הכרטיסים יראה לך זאת.
מה קשור המרחק בין צ'כיה לגרמניה?../images/Emo109.gif
אני דיברתי על המרחק בין ישרל לצ'כיה...למרות שזה גם לא שייך..המרחק שצריך לדבר עליו הוא המרחק של ההופעה שלפני ההופעה ה26.6 (ואנחנו לא יודעים איפה זה..) לבין צ'כיה...כלומר הם לא יופיעו בצ'כיה בתאריך מסויים...יטוסו למקומות אחרים ואחרי הופעה באיסלנד (סתם לדוגמא) יחזרו שוב לצ'כיה... זה לא כמו לעבור באוטובוס בין צרפת לגרמניה או בין גרמניה לצ'כיה או בין צרפת להולנד וכו'.. אבל לכל זה לא רלוונטי כמובן אם CH זה בכלל שוויץ... והמרחק בין לצ'כיה אגב הוא כן גדול ומצריך טיסה...יש את גרמניה בינהם ולחצות את גרמניה זה לא הולך ברגל..
../images/Emo41.gifהבהרה על ההופעה שכתובה באותו תאריך!!
[קייסי, למה לא הזכרנו את זה כאן? O: ] נוצר בלבול כי אוונסנס היו אמורים להופיע עם קורן. קורן הם אלה שמופיעים בתאריך המדובר בפראג, בלי שום קשר לאוונסנס. אין שום "בעיה" עם התאריך.
שלום לכולם. נפתחה קומונה ללהקת הרוק הקנדית המצליחה - ניקלבק. הלהקה נוסדה בשנת 1995 ומאז לא מפסיקה לשבור שיאים. ב2005 יצא הדיסק המצליח All The Right Reasons שכלל את הלהיטים *Photograph *Savin' Me *Far Away *Animals *If Everyone Cared ללהקה יש עוד הרבה להיטים רבים וטובים מאד בין היתר How You Remind Me,Someday ואתם מוזמנים להשתתף במשחקים, תחרויות דיבורים על הלהקה ועוד. קישורים לקומונה : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=14601 מקווים לראותכם