witchi K

New member
שלום סטודנטים,שאלה

היי לכולם: אני מתעניינת בחוג לניהול מערכות בריאות במכלל עמק יזרעאל. קיבלתי מהם מידעון אבל עדיין לא ברור לי מה החוג הזה "נותן" לי בעתיד:לאן אני יכולה להגיע בסיום הלימודים (מבחינת מקום עבודה),לאן אפשר להתקדם?...איפה אפשר לעבוד? איזה מוסדות התואר תופס? אודה לכל אלה שיוכלו קצת להסביר לי על החוג

זקוקה להתמחות ....

היי חברים, סיימתי את לימודי המשפטים ... אני אמורה להתחיל התמחות ב- 1/3/07 ...
ועדיין לא מצאתי.
מי מכם שמכיר/ יודע /צריך .. אשמח מאוד
אגב- אני מתגוררת בפ"ת.... תודה דנדוש|

כל הכבוד דודו אתה עומד על

המשמר ומעביר כל מקום אופציונלי קודם אליי מדהים אתה!

הייבי

New member
איך זה קורה?

אני מסוקרנת, איפה את לומדת ומה הסיבה שלא מצאת? הבנתי שגם אם זה לוקח זמן כולם מוצאים בסוף לא?

הייבי

בוקר טוב, אני סיימתי בשערי משפט, ואכן המון לא מצליחים למצוא התמחות בזמן ...השוק מוצף.. ממוצע הציונים שלי טוב מאוד, ולעניות דעתי עצם היותי אמא לשלושה ילדים "מקשה" על מציאת התמחות שמתאימה לאמא. כל תפקיד מאשר הוא חייב להתאים למשרת אמא (8:00-17:00) לפחות בשנתיים הקרובות. חיפשתי כמעט בכל משרדי עו"ד בפ"ת עיר מגוריי. ומשרדים קטנים , שהם הכי מתאימים לי בשל הסטטוס, לא צריכים מתמחים או שמעדיפים עו"ד צעירים. אווופפפ.... דיי מעצבן
אך חייבים להמשיך.
תודה לך ושבוע מקסים דניאל

הייבי

New member
תודה על הפירוט הכנה

אני פשוט מתחילה עכשיו במסע אחר התמחות ודיי מבהיל אותי לקרוא שלא מוצאים... אני מניחה שהדרישות שלי שונות משלך, כך שיהיה לי קל יותר- אני אהיה בת 24בסוף התואר, מוכנה לעבוד משרות התמחות קלאסיות (9 עד אינסוף..) שיהיה בהצלחה בכל מקרה

צריך עזרה בגאוגרפיה

שלום אני תקוע באיזו שאלה בגאוגרפיה עכשיו רק התחלתי ללמוד את המקצועה אז על תתפלאו על השאלה שאלולה להראות קלה מאוד... מה שאני צריך זה: "2 גישות שונות לתכנון המשפחה" השאלה היא מה בעצם רוצים שאני ירשום להם בשאלה הזאת? האם לרשום להם על 2 דרכים כיצד עושים את זה? האם לרשום להם 2 דרכים של למה עושים את זה? עזרה בבקשה

ארנט

New member
../images/Emo41.gif בקשה להשתתפות במחקר ../images/Emo41.gif

שלום, שמי "ארנט" ואני דוקטורנטית מתחום מדעי החברה. הדוקטורט שלי עוסק בשאלות לגבי תחושת יכולת של צעירים בגילכם בתחומי חיים שמעסיקים אתכם כמו קריירה, לימודים וזוגיות. אז את מי אני מחפשת? אתכם- בני 20-25. אני מחפשת בנרות צעירים/ות שהוריהם גרושים אבל גם צעירים/ות שהוריהם נשואים יתקבלו בברכה מה אני מבקשת? מענה על שאלון (יקח לכם משהו כמו-15 דקות. לא מאוד קצר אני מודה אבל מאוד חשוב. בחיי) איך? מי שמסכים/ה (
) יכול/ה לשלוח לי מסר או לכתוב כאן מתחת שהוא/היא מסכים/ה ואשלח לו/ה מסר עם כתובת הדואר האלקטרוני שלי. על השאלון ניתן לענות במחשב ולשלוח אליי חזרה.
תודה מיוחדת למנהלת הפורום שאשרה לי לפתוח הודעה זו

dudmel

New member
תריצי חיפוש בפורום...

תגלי שענינו כבר על מספיק שאלונים...

למעלה