זקוקה להתייעצות בבחירת תחום לימוד
האם תוכלו לעזור לי? אני בת 23 וממש בדילמה מה ללמוד. אני רוצה לבחור תחום מעשי שניתן להרוויח ממנו משכורות גבוהות אבל זה לא כל כך מסתדר לי עם האופי שלי, כי אני מעדיפה אפילו להתנדב רק בשביל לעזור לאנשים. חשבתי ללמוד עבודה סוציאלית או תזונה, אבל המשכורות האלו שואפות למינימום... יש לי בעיות כלכליות, אני צריכה להרוויח טוב אחרי הלימודים, וחשוב לי שזה יהיה משהו מעשי ובעל ביקוש... רציתי להתייעץ אם מנהלת חשבונות סוג 3, מקבלת משכורת טובה וכמה אם אפשר לדעת? חשבתי ללמוד גרפיקה או משהו ממוחשב, זה נראה לי קל יחסית ויש לי קליטה מהירה במחשבים, אבל אני לא יודעת מה הכישורים שצריכים להיות לסטודנט לגרפיקה ממוחשבת. ואם אפשר לקבל משכורות טובות בעבודה כזאת? כרגע יש לי בעיה לממן לימודי תואר ראשון, ואני לא יודעת אם כדאי לי לחכות עד שאוכל לממן את הלימודים, כי אני כבר בת 23, ולימודי תואר נמשכים 3 שנים נכון? למה יש ביקוש בכלל בין התארים? ועדיין לא עשיתי פסיכומטרי, אבל בשביל קורס גרפיקה או הנה"ח אפילו לא צריך פסיכומטרי ... ולימודי תואר ממש מפחידים אותי אני סיימתי תיכון ולא יותר

הם מאוד שונים מהתיכון? קשים הרבה יותר? אני ממש אשמח לעיצה מסטודנטים עם ניסיון בתחומים האלה המון תודה ובהצלחה