ChilD SouL

New member
כפי שהמלצתי לך בפורום אחר -

תעלי את השאלון לפה ואנחנו יותר מנשמח לענות לך עליו.
זה סתם מסורבל ולוקח זמן מיותר כל השליחות במייל וכו'.

ארנט

New member
עניתי לך שם

שהשאלונים תורגמו על ידי בתהליך ארוך ויש עליהם זכויות יוצרים. איני יכולה לפרסמם באינטרנט מחשש ל"גנבה אקמית"

ארנט

New member
../images/Emo39.gif תודה

שלחתי מסרים. אם מישהי/ו לא קיבל/ה אנא אמרו לי

megazipy

New member
50 שקלים עבור השתתפות במחקר

למחקר העוסק בתחום חווית המיניות והנשיות של האישה הצעירה דרושות נשים צעירות (גילאי 20-35) אשר התנסו ביחסי מין וששני הוריהן בחיים. המחקר כולל מילוי שאלונים העורך כשעה וחצי, אותם ניתן למלא בזמנכן החופשי ובביתכן. כמו כן יינתנו שאלונים קצרים להורים. למשתתפות במחקר יוענק שובר קניה "תו הזהב" על סך 50 ₪. למידע ולתיאום נא לפנות למירב: 054-5790917 [email protected]

A Y A 8 5

New member
../images/Emo39.gif ביוטכנולוגיה..

סטודנטים יקרים אני צריכה את העזרה שלכם; אני מאוד רוצה ללמוד הנדסת ביוטכנולוגיה. אם משהו מכם יודע מהם תנאי הקבלה לאוניברסיטת בן גוריון אני אשמח. אם אפשר תשלחו לי מסר.. תודה מראש

Lost Dreams

New member
זקוקה להתייעצות בבחירת תחום לימוד

האם תוכלו לעזור לי? אני בת 23 וממש בדילמה מה ללמוד. אני רוצה לבחור תחום מעשי שניתן להרוויח ממנו משכורות גבוהות אבל זה לא כל כך מסתדר לי עם האופי שלי, כי אני מעדיפה אפילו להתנדב רק בשביל לעזור לאנשים. חשבתי ללמוד עבודה סוציאלית או תזונה, אבל המשכורות האלו שואפות למינימום... יש לי בעיות כלכליות, אני צריכה להרוויח טוב אחרי הלימודים, וחשוב לי שזה יהיה משהו מעשי ובעל ביקוש... רציתי להתייעץ אם מנהלת חשבונות סוג 3, מקבלת משכורת טובה וכמה אם אפשר לדעת? חשבתי ללמוד גרפיקה או משהו ממוחשב, זה נראה לי קל יחסית ויש לי קליטה מהירה במחשבים, אבל אני לא יודעת מה הכישורים שצריכים להיות לסטודנט לגרפיקה ממוחשבת. ואם אפשר לקבל משכורות טובות בעבודה כזאת? כרגע יש לי בעיה לממן לימודי תואר ראשון, ואני לא יודעת אם כדאי לי לחכות עד שאוכל לממן את הלימודים, כי אני כבר בת 23, ולימודי תואר נמשכים 3 שנים נכון? למה יש ביקוש בכלל בין התארים? ועדיין לא עשיתי פסיכומטרי, אבל בשביל קורס גרפיקה או הנה"ח אפילו לא צריך פסיכומטרי ... ולימודי תואר ממש מפחידים אותי אני סיימתי תיכון ולא יותר:) הם מאוד שונים מהתיכון? קשים הרבה יותר? אני ממש אשמח לעיצה מסטודנטים עם ניסיון בתחומים האלה המון תודה ובהצלחה :)

Lir האחת

New member
היי

הפורום הינו פורום חברתי. אנא קיראי את הודעת המנהלת מצד שמאל באדום
על מנת לקבל מידע מאנשים שלומדים את המגמות שציינת הייתי ממליצה לך להפנות את שאלתך גם לפורום סטודנטים ואף לפורומים שבהם ניתן להתייעץ עם אנשים שכבר סיימו ללמוד, למשל פורום עובדים סוציאלים ופורום גרפיקה ודפוס (בהתאם לתחומים שבהם את מתעניינת). אולי תוכלי לקבל ייעוץ גם בפורום הכוונה מקצועית. שיהיה המון

למעלה