Stinki Winki

New member
אני מבינה בעיקרון למה את מתכוונת

יש מלא מקרים של הגזמות. מצד שני יש דברים שמוציאים רק בפורום, ככה זה אצלי לפחות, וזה סוג של שחרור... גם לא מוכרחים להגיב או בכלל לקרוא כל תלונה על משהו.

o0Invisible0o

New member
מסכימה איתך..ובטוחה שגם היא..!

פשוט כמו שיעל אמרה..זה הפך להיות קצת יותר מדי..ובאמת שלפעמים על סתם דברים. נו ברור, גם אני כותבת פה דברים שאין לי שום מקום אחר להוציא..אבל זה הפך להיות יעוץ פסיכולוגי לצעירות, יעוץ זוגי, משפחתי, לימודי..ולא יודעת מה.
הכל. אנחנו לא יכולות לפתור את בעיות העולם..וגם לא בא לנו תמיד לשמוע על הצרות של כולם..לא ככה?
באמת שאני לא נגד..אבל אני לא יכולה לקרוא יותר על מישהי בת 13 שבוכה על החבר או זה שהיא רוצה. 13 גאדמט. עוד יקרה המון בחייה..סביר מאוד שהוא לא האחד..ואם הוא לא מבין את הרמזים, לא צריך.
לא יודעת..כאילו, באמת קצת פרופורציה!! אני לא מדברת אם אנסו אותך ואין לך איפה להוציא את זה..או אפילו..אחרי שנה נפרדתם. אבל לא כל דבר קטן שטרגדיה הכי נוראית בחייך.
גם אפשר כמובן התבכיינות שיטחית של -אין לי כוח יותר, כמה חרא לי- אבל הכל במידה.^^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

כי את מתנסחת יותר טוב ממני?
בחיי, אני ממש לא טובה בהבעה בכתב.><>< אבל תודה על המחמאה.^^

../images/Emo3.gif יציאה מצחיקה

של בנדוד שלי[בן שלוש]: אח שלי:"ניר את מי אתה אוהד איטליה או צרפת?" בנדוד שלי:"את אמא אני אוהב!" אני כאאאכה חולה על הילד הזה.

GalGul000

New member
ואם קשה לי?

ואם בא לי לפרוק פה כי זה דבר שאני עושה כבר שנתיים? ואם עוברת עלי תקופה מזעזעת? תפסיקו לסתום פה פיות. שכל אחת תגיד מה שבא לה. אני כבר שבוע בלי שינה ורק בוכה כל הלילות. ולא בגלל השטויות שדיברת עליהן. והתחשק לי לבוא קצת לפרוק פה ולהגיע ולראות הודעה כזאת זה מבאס בטירוף. באמת שכבר לא אכפת לי מכלום. אני לא מצליחה לתפקד. קשה לי כל כך.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

אממ בקשר אלייך, אם את רוצה לדבר או משו, אני תמיד אשמח לעזור וזה=]

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אם ראית את ההודעות האחרונות שלי, אז גם לי עבר שבוע לא משו
כנראה זה תקופות כאלו! אני מאחלת לך שזה יעבור {ומהר!!} ואם את רוצה לפרוק,את תוכלי תמיד לשלוח לי מסר{אני רוב הזמן על המחשב}

GalGul000

New member
אני מתפרקת.

לא יכולה יותר. לא יכולה לשחרר. זה שובר אותי.

behind the masc

New member
../images/Emo201.gifיש לך מסר.

רק שתדאי, שאני פה בשבילך, אל תשברי עכשיו, תחזיקי מעמד. אני זוכרת את ההודעות השמחות שלך, לאן הן נעלמו? תהיי חזקה, תנסי לעשות דברים שמשמחים אותך

cute but psycho

New member
../images/Emo24.gifאת יודעת שכולנו כאן בשבילך

לא משנה מה אנחנו אומרות..><
תהיה חזקה אני מבטיחה לך שהתקופה הזאת תעבור (מניסיון אישי) לצערי עברתי דברים קשים.. ותראי כמה אוהבים אותך!!

למעלה