Wandering Star

New member
../images/Emo45.gif

כשקלטתי את אחותי הקטנה מתמזמזת עם איזה אחד בל"ג בעומר. זה היה מרענן.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

עשיתי רקע ובא לי לשמוע את דעתכן..!
http://img455.imageshack.us/my.php?image=bg06copy3wz.jpg אלאניס כמובן.^^ אממ..מבינים את הקשר בין התמונה לציטוט? אוהבות את שילוב הצבעים? את הרקע? את הבלאגן? תגובות..ותודה מראש על כל תגובה...

FOBgirl

New member
../images/Emo99.gif ממש יפה../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif

רק הייתי מורידה קצת מברשות סגולות מצד ימין, ומה שנשאר הייתי שמה על לבן אוורלי[overly]. ממש יפה

אהבתי ביותר.../images/Emo54.gif

ומבינים את הציטוט ואיך הוא מתקשר כזה! אני הבנתי בדרכי שלי לפחות, לא יודעת אם זה מה שהתכוונת
(נכון שאת רוצה לשלוח לי מברשות?...
)

באמבוק

New member
ממש יפה ../images/Emo99.gif

הייתי מורידה את המברשות הסגולות שבצד / עושה אותן שקופות ואת הכתב על סופט לייגט. ו.. הייתי עושה לכתב מסגרת וצל ואולי משנה לו את הצבע לשחור או חום.. ואולי גם מגדילה אותו.. אבל השיבול והכל - ממש אהבתי!
*שירמפגינהאתהידעשלהבפוטושופובורחתהרחק.*

Stinki Winki

New member
וואו! יפה../images/Emo99.gif

לא ממש הבנתי מה כתוב. ולכן לא הבנתי איך זה מתקשר
אבל זה ממש ממש יפה ונראה מקצועי לגמרי!

o0Invisible0o

New member
למה אתה כ"כ מפחד משקט,

הנה, אתה יכול להתמודד עם זה? [נשמע גרוע בעברית.
ובמקור בשיר המאוד רועש..נהיה פשוט שקט. אחח..הגאונות.
]

o0Invisible0o

New member
תודה לכולן על התגובות!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אאעעאעעאע...אתן כ"כ חמודות!!
ואני אנסה להפחית את הסגול בצד ימין..אם לא ילך..אז אני אשאיר את זה ככה.^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo9.gif אוי גאד.

היום ידיד שלי הזמין אותי לביתו לראות סרט. אז היינו שנינו, לבד, בחושך, בחדר סגור על המיטה. ראינו סרט חמוד משעשע ודיברנו וצחקנו. בשלב כולשהו היינו מממש ממש קרובים, הוא כזה נשען עליי, וכשהסרט נגמר נשארנו לדבר. אני חייבת להגיד שהיינו ממממש קרובים, הוא ליטף אותי ושיחק לי בשער וגם ליטף אותי עם האגודל על הלחי וזווית הפה וכ'ו. אז היה איזה רגע שהסתכלנו אחד לשני בעיניים והייתה שתיקה מביכה כזאת והוא אמר פתאום "אני חייב לעשות את זה" אז שאלתי "לעשות מה?" ואחרי כמה שניות הוא אמר "לא משנה.." ולא חקרתי או משו ואז אחרי כמה זמן הוא הסתכל עליי ואמר לי כזה "סשה..." ועניתי "מה?" ואחרי כמה שניות הוא אמר "לא יודע".. אני נהנתי היום. באמת.

Stinki Winki

New member
טוב נו זה ברור.

שהוא מאוהב בך. (כאילו שאפשר שלא!
) שמחה שנהנית^__^

למעלה