Karin917

New member
מי בת"א ביום ראשון?

לאמא יש הדרכה או משהו ואני באה איתה

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifחזרתייייייייייי

הייתי במחנה העפלה (ביחד עם כל עולה ועולה וואוווובהכשרת עצמאות [שירי המחנה משפיעים. בקשה לא להתייחס אבל זה פשוט היה דורש]) היה מדהים. פגשתי אנשים כלכך חמודים ששובצו להיות איתנו בקיבוץ (חולקנו לקיבוצים ולא רק לפי קינים) והיה כלכך עצוב להיפרד מהם! יש לי אייסיקיואים =] וטלפון. בעיקרון טלפון אין זה פשוט שאני זוכרת אותו ואני ממש רוצה לשמור על קשר עם הנוש. יש לו עיניים מדהימות
הכי יפות שראיתי בחיים שלי. חבל לחשוב שאני לא אראה אותן יותר. הוא בכלל חמוד בעצמו לא רק במראה. והוא מוכשר חבל על הזמן. למד לבד לנגן על גיטרה ומנגן מדהים. ומלא אנשים שאני אתגעגע אליהם כלכך...כולל המדריך שלהם. הוא הזוי. דינו
אבל טוב לחזור הביתה. ונגרום לנוש החמוד לפתוח אייסיקיו...ויהיה טוב. היה כלכך כלכך כיף! למרות שישנתי על האדמה השער שלי נעשה קש והתלכלכתי...כלכך כיף. היה טוב לצאת מהמצב של 'פרינססה מפונקת' והסנאדות. גאד אם אני רואה עוד סנאדה בזמן הקרוב אני אתחרפן. היום האחרון היה כיף. לקחו אותנו לכנרת וישנו שם. היינו בספינה (העפלה נו) ועשו לנו 'מבצע העפלה' היה פשוט כלכך טוב! ואיזה ביאוס חברה שלי (בין ההכי הכי טובות) טסה מחר לארה"ב לשאר החופש
אבל היא אולי תתחבר לאייסי משם =] אם קראתם, שרשרו
אם בכיתה ז' יצאתם למחנה ההעפלה שרשרו

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifמחנה שבו אתה יוצא בקבוצה

ומחולקים לקיבוצים ומתחילים לבנות גדרות ומתקן תיקים ויענו להתאמן להעפלה. ויש פעילויות שקשורות לזה ומסדרי בוקר. ואז ביום לפני האחרון בלילה נוסעים לקיבוץ כלשהו ויש מצבע העפלה ואז מעלים אותכם לספינה ויש כזה קטעים נחמדים. שווה קיצר =] לפחות חזרתי ל2006 (הם ניסו לשכנע אותנו שאנחנו ב1947
)

lady blak

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo199.gifתמנון זה סקסי...

איזה כייף לך,אני גם רוצה^^

Blue Pencil

New member
../images/Emo110.gifצופים יותר שאווה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שמחה שנהנית:]

באמבוק

New member
עוד 25 ימים.

אני אמורה לשמוח שעוד 25 ימים ישלי יומולדת, אבל זה לא ככה. אחח. זה יהיה היומולדת הכי עצוב בעולם. שנה הבאה בתמצווה. והכל. "שנה הבאה נשקיע". ככה כל שנה אמא שלי אומרת לי. ומה יוצא? מסיבה סתומה עם "חבילה עוברת" וכל החרטא האלה עם רבע הבנות מהכתה שלי, ודווקא הקרצייות באות. והשנה - "נשקיע", נשקיע נשקיע, אבל כלום. איזה יום הולדת שמח יהיה לי. לפחות אני מקווה שאני אפתח פה אשכול שבו כנראה, רק אני אאחל לעצמי מזלטוב. למרות שזה לא מגיע לי.

FOBgirl

New member
לא נכון../images/Emo24.gif

ברור שמגיע לך. מגיע לכל אחת. זה בסדר, ימי הולדת הם תמיד חרא
שלי הם חרא צף.
אני מדחיקה, זה בסדר
מזלטוב

FOBgirl

New member
../images/Emo100.gifקניות^^../images/Emo124.gif

קניתי היום בעיר ג'ינס קרוע
[תכף תבינו
], חגורת ני..טים...
[ה2 שלי
], וחולצה שרשום עלייה: I Do BAD Things ו..ו...הג'ינס הקרוע נקרעעע
תנחמו אותי בשעתי הקשה
**אני הולכת לחנות להגיד שהכפתור בג'ינס נקרע או משהו.
**

InvisibleTouch

New member
עווו הג'ינס מדהים^^ מאיפה?

חגורות ניטים זה כיף^^, החולצה נשמעת מאגניבהD:

FOBgirl

New member
תודה../images/Emo9.gif

מכירה nisso בראשון?
אם לא, יש באוקסיג'ן

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifדאמ.

אחרי אתמול [http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=81713853 ] ידיד שלי שהוא חבר מאוד טוב של הבחור המסופר שאל אותי משו "שלא תחשבי שמפריע לי או משהו להפך אני ישמח יש לך קטע עם *הבחור המסופר*? סתם אני שואל כי אני רואה שהיתקרבתם" אז עניתי "חח הממ אני לא יודעת כאילו אם אתה מתכוון האם קרה משהו אז.. המ לא" ואז בשלב כולשהו של תשובות מתוסבכות שלי כי אני טיפשה "היית מתנגדת עם יקרה משהו?" המהמ ואני אל יודעת בכלל מה להגיד, לחשוב דאמט

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהמ.

זה נשמע כאילו הידיד שלך שלח את חבר שלו כדי שיברר אם את רוצה משהו DD: [אם את רוצה משהו, אז שלחי רמז, או תשובה ישירה..בכ"ז בנים הם לא עם שמבין רמזים
] בהצלחה 33>

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif אני אל בטוחה

אני: "והמהמ ואם כבר, למה אתה שואל?" הוא: "באמת שסתם בחיי" הוא: "פשוט ראיתי שהיתקרבתם כזה" והממ אין יל איזו תשובה לשלוח... אבל לשאלה "היית מתנגדת עם יקרה משהו?" עניתי "אני לא אומרת שכן, אבל אני לא אומרת שלא" בכללי אני עצמי לא יודעת דאמט

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלדעתי את צריכה להחליט

בעצמך מה את רוצה ורק אז לענות משהו.. כי חבל לפספס אם זה משהו שאת כן רוצה, וגם חבל להיגרר לזה אם את לא רוצה. ^^"

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתכונה רעה שלי

"תפסת מרובה - לא תפסת" האמתי שאני דיי מחבבת את הידיד הנחמד שדיבר איתי הקטע שכמו שאני מכירה אני אשאר בדד בלי שניהם. פשוט היה לי קטע שחשבתי שהוא מחבב אותי.. אז עכשיו אני לא יודעת את מי אני מעדיפה כי כאילו אם אני אגיד שאני כן רוצה את ההוא שהייתי איתו אתמול זה שאני מדבר איתו עכשיו ירד מהעניין[אני חושבת]. אני צריכה להחליט אני מממש צריכה להחליט כי אנשים יפגעו בסוף אוך

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאת זה לא ציינת קודם ><"

האמ, אני לא ממש יכולה לעזור כי זו החלטה שלך, אבל פשוט קחי כמה ימים לבד ותראי על מי את חושבת יותר, ומה שנקרא 'תשני על זה'.. לא יודעת, עם הזמן את כבר תחליטי

למעלה