../images/Emo15.gifחזרתייייייייייי
הייתי במחנה העפלה (ביחד עם כל עולה ועולה וואוווובהכשרת עצמאות [שירי המחנה משפיעים. בקשה לא להתייחס אבל זה פשוט היה דורש]) היה מדהים. פגשתי אנשים כלכך חמודים ששובצו להיות איתנו בקיבוץ (חולקנו לקיבוצים ולא רק לפי קינים) והיה כלכך עצוב להיפרד מהם! יש לי אייסיקיואים =] וטלפון. בעיקרון טלפון אין זה פשוט שאני זוכרת אותו ואני ממש רוצה לשמור על קשר עם הנוש. יש לו עיניים מדהימות
הכי יפות שראיתי בחיים שלי. חבל לחשוב שאני לא אראה אותן יותר. הוא בכלל חמוד בעצמו לא רק במראה. והוא מוכשר חבל על הזמן. למד לבד לנגן על גיטרה ומנגן מדהים. ומלא אנשים שאני אתגעגע אליהם כלכך...כולל המדריך שלהם. הוא הזוי. דינו
אבל טוב לחזור הביתה. ונגרום לנוש החמוד לפתוח אייסיקיו...ויהיה טוב. היה כלכך כלכך כיף! למרות שישנתי על האדמה השער שלי נעשה קש והתלכלכתי...כלכך כיף. היה טוב לצאת מהמצב של 'פרינססה מפונקת' והסנאדות. גאד אם אני רואה עוד סנאדה בזמן הקרוב אני אתחרפן. היום האחרון היה כיף. לקחו אותנו לכנרת וישנו שם. היינו בספינה (העפלה נו) ועשו לנו 'מבצע העפלה' היה פשוט כלכך טוב! ואיזה ביאוס חברה שלי (בין ההכי הכי טובות) טסה מחר לארה"ב לשאר החופש
אבל היא אולי תתחבר לאייסי משם =] אם קראתם, שרשרו
אם בכיתה ז' יצאתם למחנה ההעפלה שרשרו