אנבלייי

New member
המ.

הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:29)‏ : אוי הסרטון פשוט נוראי הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:29)‏ : זה כמו סרט אימה הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:29)‏ : אני מוחק אותו מייד zoe‎ (‏AM‎ ‏03:30)‏ : חחחחחחחחחחחחח zoe‎ (‏AM‎ ‏03:30)‏ : ישלי את התמונות אבל הן לא מלהיבות כמו שלך zoe‎ (‏AM‎ ‏03:30)‏ : רק רואים אותי עם אף אדום ועקום הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:31)‏ : הביאו לך אגרוף?
הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:31)‏ : שלחי נונונו zoe‎ (‏AM‎ ‏03:31)‏ : אם אתה רוצה גם אני יכולה לצלם לעצמי את כפות הרגליים. הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:32)‏ : אין צורך zoe‎ (‏AM‎ ‏03:32)‏ : דווקא כפות הרגליים שלי חביבות הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:33)‏ : מצטער הן לא מעניינות אותי zoe‎ (‏AM‎ ‏03:33)‏ : אני פשוט לא פוטוגנית, אתה מבין, ויש לי אף בגודל של רוסיה הצפונית zoe‎ (‏AM‎ ‏03:33)‏ : http://img109.imageshack.us/img109/6100/16yh.png הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:33)‏ :
הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ :
הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ :
הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ :
הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : נקרעתי מצחוק עכשיו הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : איייייי zoe‎ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : נו, זאת לא אשמתי שאני נראית ככה! הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : מצטער הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ :
הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : לא לא הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : לא את הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : רק כי את תופסת את הבקבוק קולה הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ :
הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:34)‏ : דמיינתי שזה נבוט zoe‎ (‏AM‎ ‏03:35)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזה שהייתי בבית שלו‏ (‏AM‎ ‏03:35)‏ :

mirymoo

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אההה!...לא באמת , כל שלומי במקלטים ונפצעו נדמה לי 8 אנשים איפה שנפל הקקה הזה!

FOBgirl

New member
מה?!!!!!!!!!!

מה מפציצים???OOOOOOOO: ולרגע הסוטה של דנה: מפציצים. תתעלמו.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifנכוןXD

רק אותי זה מצחיק הא>< אני גרה ליד מעלות, ממש ליד מעלות והם במקלטים ואנחנו לא P: כל פיצוץ שומעים את הבום שלו ממש חזק וזה קצת מרעיד לנו את הבית

באמבוק

New member
רק אני גרה במרכז הארץ..

אבל נמצאת במקום שהוא בכל ללא העיר שלי אבל עדיין במרכז הארץ?
מקווה שתעברנה את זה בהצלחה. *שירמפגינהידעבלשון*

mirymoo

New member
שאלה: תחרות כנפיםץ

זה השלב הראשון??...ז''א אפשר להצתרף עכשיו??

למעלה