נׁעה

New member
אני כוסית. ../images/Emo11.gif

וזהו. לא אכפת לי. אני כוסית וזהו.
אני רוצה חיבוק....

behind the masc

New member
|תותאת כוסיט^^;../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הבאתי לך שנתיים! נכון אני נדיבה?

יופי כולם נגדי עכשיו....

אני רוצה חית מחמד.... אז מה! כבר אין לי לאן ללכת, כלום לא משכנע את האמא הזאת. לכולם יש חיה! מה הבעיה רק תקופת נסיון מצדי רק בגלל שאח שלי לא טיפל בהם? אני לא הוא! יופי דגים, דגים משעממים וחסרי משמעות. יאי לי את זה לפחות היא מרשה! אז אם לא חתול בבית, כלב בחוץ.. "לא" אוגר או משהו?! לא. אני צריכה עזרה אני ממש רוצה חתול זה החלום שלי... טיפה עזרה? בבקשה אני נואשת

הממ

אני לא יודעת איך זה אצלך, אבל אצלי ההורים הם חובבי כלבים. למעשה, בשביל להביא חתול, נדנדתי להם שנתיים שלמות, כולל הצגה של כל הפלוסים של חתול. וגם הבטחתי שאני אהיה זאת שאאכיל, אנקה, וכו'(ואני באמת עושה את זה). אבל במקרה שלי גם יכולתי לומר שאני אחראית וזה, כי טיפלתי לפני כן בכל בע"ח שהיו אצלנו בבית. אני חושבת שכדאי לך להתנדב בעמותה כלשהי ולראות איך באמת מטפלים בחתולים וכלבים, ואז תוכלי לבוא לאמא שלך ממקום של ידע רחב יותר. חוץ מזה, את תמיד יכולה להתיידד עם חתולי רחוב, גם בלי להכניס אותם לבית. היתה לי חתולת רחוב כזאת במשך 5 שנים עד שעברתי דירה. קחי בחשבון שאם את באמת באמת רוצה חתול, זה יכול לקרות גם בעוד שנה, שנתיים או שלוש. להורים יש נטייה לכבד את הדעה של הילד כשהוא בוגר יותר. אבל אולי אם יהיו לך דגים ותטפלי בהם, אח"כ תוכלי לבקש אוגרים, וכו' וכו'. להתקדם בהדרגה. וגם לפעמים קיימת אפשרות נוספת, של הקסמת ההורים ע"י החתול ^^. אבל אני לא מציעה לך לסמוך על זה. אגב, אני לא חושבת שאמא שלך עושה את זה מתוך רוע לב, אבל בד"כ ההורים יהיו אחראים על המון המון דברים, לא משנה כמה אחראית תהיי. הם יצטרכו להסיע אותך ואותו (או רק אותו) לווט', לחיסונים, לעיקור\סירוס, הם יצטרכו לקנות לו אוכל, חול, ארגז חול, חפצים, ולהתאים לו את הבית. זה לא נובע בד"כ מרוע לב, אלא פשוט מחוסר כוחות לזה :) תנסי למצוא כמה שיותר מידע על הדברים האלה, כדי שתהיה להם כמה שפחות עבודה, ואולי זה יעזור. וכמובן - אל תתרגזי כ"כ אחרי שהם אומרים לך לא. פשוט תנסי בפעם אחרת. זה הכל. תזכרי שתמיד יש את הפעם הבאה.

תודה אבל...

בקשר להתנדבות ניסינו פעם, אין משהו קרוב. היא אמרה שאם אנ יאהיה אחראית עם הדג אני אקבל רק.. עוד דג -_-" ובקשר לחתולי רחוב זה לא רעיון טוב....

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifלא הטסנו כלום.

מישהו שכח סוללות. ממממממ. ההורים של ג'ן פה.בלי ג'ן.];

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo181.gif

ואם כבר אני פה... יום שני בגרות בתנ"ך. *יורהבעצמי* קיבלתי במתכונת 89! יש לי מגן 84..
ואתן יודעות שביום שלישי מגיע סוף העולם? לא בשבילכן.. בשבילי. המורה שלי לפיזיקה קצת התגעגע אליי אז הוא התקשר ואמר לי לבוא ביום שלישי [זה חופש!!!11] ושאלתי את חברה שלי אם גם לה הוא אמר לבוא אז היא אמרה שלא. אז כנראה אני היחידה..
ואתן יודעות מדוע האור נברא ראשון? לדעת חז"ל-כדרכו של אדם הנכנס לחדר אפל ומאיר אותו. *חוזרת לספרי האהוב*

Karin917

New member
תפוז עילג?

בתיבת מסרים החדשה יש אפשרות שנקראת "סמן כמסר חדש" שזאת עוד הוכחה לטיפשות של תפוז. מי בכלל צריך את זה? עכשיו אני באמת חוזרת ללמוד. באמת באמת באמת.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo6.gif חשבתי שרק אני חורשת לזה.

יש עוד סיבה אגב, שהאור הזה זה האור שקורן מאלוהים וכאלה. נו, מיקודיתP: איילאביו:] יהיה טוב^^

מהמהמה?

כדרכו של אדם בלהבלה? לא ידעתי
לא מצאתי את זה בשום ספר
84 זה סבבה, באמת^^ אני עדיין לא יודעת מה המגן שלי
לא עשיתי מגן ולא באתי לבצפר בשבועיים האחרונים אז אני אדע רק בשני>< (יומשני בגרות תנ"ך, יומרביעי בגרות תעבורה><) ממ.. בהצלחה?^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכי בא לי לשאול שאלות.

מישהי כאן במדצי"ם? או לפחות יודעת אם יש הגבלת גיל? לפי מה שהבנתי אין ממש ואני רוצה ללכת שנה הבאה. אני יכולה, נכון? [אני כבר יהיה בת 14 ומשהו, כיתה ט'.] שאלה שניה- מישהי כאן מתנדבת בעמותות צער בעלי חיים או משהו כזה? אם כן אני אשמח לדעת מה עושים בעצם בהתנדבות. [ניסיתי לברר בעמותת צער בעלי חיים בת"א- המקום היחיד שאני יכולה להגיע אליו באוטובוס
, אבל אמרו לי שאני קטנה מדי להתנדב- ורק מגיל 16 אפשר והם לא הסכימו לתרום לי פרטים נוספים על ההתנדבות עצמה- אין לי מושג למה.] תודה לעונות

MorningGlory

New member
מה זאת אומרת *ב*מדצים?

את מתכוונת לקורס מדצים? ובאיזו תנועה בכלל?
הייתי בקורס מדצים אם לזה את מתכוונת, 10 ימים בחופש הגדול. ויש הגבלת גיל, זה למי שמסיים ט
ולהיות מדצ זה בכתה י והלאה:]

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכן, התכוונתי לקורס מדצי"ם ^^

ובעיקרון, אחרי שאני מסיימת את זה אז יש לי את האפשרות להיות מדריכה במקומות שונים..?

למעלה