ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifחחח האמ

מלא זמן לא הייתי פהה.. זה התחיל מזה ששמתי לב שלא כל כך מתייחסים להודעות שלי וזה והרגשתי מיותרת כזה אז התרחקתי.. ולפעמים נכנסתי איזה פעמיים בשבוע אבל היה פה נורא יבש [^^] עכשיו דווקא נורא נחמד פה אבל אני פחות מוצאת עניין. אז בכללי תכננתי לכתוב שאני עוזבת אבל אני לא אוהבת את ההודעות האלה אז נחכה ונראה.. כתבתי פה הרבה שנים והכל וזה די הגיע לקיצו, גם אין לי פה כמעט חברות, יש לי מלאאאאאא בנות בקטגורית פורום דוליז במסן ואני לא מדברת עם אחת אפילו, גם יש לי פחות זמן..

GalGul000

New member
בדיוק כשראיתי את ההודעה שלך

באתי לכתוב "וואי כמה זמן לא היית פה!!!!". ואז ראיתי שעל זה דיברת בהודעה שלך
לאב יה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifשניייי../images/Emo2.gif!!!11111

יווו כמה זמן לא היית פה, ראיתי אותך במסנגר אבל לא הייתי בטוחה שזאת את כי יש כינוי אחר><; אל תעזבי, וואי אני זוכרת את התקופה שהיית פה, את ממש השקעת בפורום כל כך תרמת פה. את חסרה, בחופש תהיי פה יותר=]? התגעגעתי3>

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאיזה חמודה3>>

אני חושבת שבחופש אני אכתוב פה יותר, גם כל הזמן הזה לא עשיתי דוליז..

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאני כמוך

הפסקתי להתעניין, אם תשימו לב הפורום כבר לא בחתימה שלי חחח אבל חבל שהפסקנו גם לדבר במסנ למרות שרק לפני איזה חודשיים הפסקנו לדבר..

GalGul000

New member
יווווווווווווווווווו

את אילנה פינק אינק נכון?! וואי. עד עכשיו לא ידעתי את זה
חשבתי שעזבת

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifחחח עללק עד עכשיו

כאילו כמה כתבתי פה עם הניק הזה.. חחח ובאמת בערך עזבתי.. אחרי שהתחרות של הטופמודל מסתיימת אני עוזבת..

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifWTF??!~#%../images/Emo12.gif

ממתי יש מנהלת חדשה? אני כל כך לא בעיניינים אפשר לומר שעזבתי אבל בערך, אחרי שהטופמודל יסתיים אני יעזוב לגמרי:)

fat luey

New member
הוא סוףסןף הגיעע!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

סוונטין מגזין!!
חיכיתי לו המונים. ;] והוא ממש מעניין כזה. נראה לי שאני אעשה מנוי. מחר אני באילת. אזכרה לסבא, חוזרת לבית ספר ביום שני. מה שמזכיר לי שאני צריכה לגמור את המשימה לפרויקט של דוברי אנגלית. כאילו אני הולכת להיות עיתונאית כשאני אהיה גדולה.
נתראה ביום שני. D: או שאולי אני אתחבר מדודיםמגניבים. |מהרהרת| המהמהמ.

למעלה