נו מותר ליP:

מותר לי לקבל קצת צומי? אני מתגעגעת אלכין כל כך.. אני רוצה כל כך לראות אותכן.. מאז שאני לא הכי כותבת כאן..נו אין לי חיים. אתן בערך היחידות שיש ליP:| טובנו לא כולכן..אבל עם אני מפספסת על תחשבו שאני לא זוכרת אותכןP:\ אופירי
לאה
אוריין
רוית
סאפיר
סשה
יולי
מעיין
רקיע
תמי
ז'אנה
ויש עוד מלא.. אבל פשוט אין לי כוח לכתוב.. אני בתקופה קשה..מאוד אפילו. לא יודעת.. אבל מעכשיו אני הולכת להשתנות..אפחד בחיים שלו לא יזלזל ב יותר. אני לכולם מי אני באמת. ולא מה שאני מסתירה מכולם. טובנו..אני אוהבת אותכן..וזה מש שחשובP:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifטליטליטליטליטליטליטליטליטלי

איזה יופי שאת פה ^^ את חוזרת לפורום..?(:) התגעגתי
תקופות קשות עוברות כמו הכל, ואני בטוחה שהיא תעבור מהר.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

טליי!! אני אוהבת אותך מלא D: אף על י שאנחנו לא ממש בקשר עכשיו >.< בקיץ אני אחזור לפורום ויהיה טוב D: אגב אפשר את בלוגך? מתגעגעת אלייך

broken winges

New member
../images/Emo23.gifטעלייייייייי

מדהימה אחת!
. תשתני רק בשביל עצמך.לא בשביל אחרים. וזה תמיד טוב לנסות כל מיני גישות עד שאת מוצאת את מה שמתאים לך. מקווה שהתקופה תעבור מהר. אני יכולה להגיד לך שגם אני לא בתקופה הכי טובה ולכן אין לי הרבה מה לעודד אותך אבל רק היום בכיתי בגלל מלא סיבות ופשוט רציתי לחבק אתכן כל אחת ואחת כי אתן כאלו תומכות. באמת שאני חושבת שאני צריכה מפגש. ממש בקרוב.

sillyputty

New member
החופש מתבזבז ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

נישאר לי רק מחר ואז אני חוזרת לבצפר
ולבוק ריפורט. עוד פחות מחודש סוף שנה, אבל זה מזה לא מעודד.. ברור שאני שמחה שיש תחופש הגדול וזה אבל החיים של החתולה שלי מתקצרים בזמן הזה. היא חולה, אין לי מושג כמה זמן יש לה לחיות. קשה לי להאמין שכבר ניגמרת השנה הזמן עובר מהר. אני זוכרת שאז היא הייתה בסדר וקשה לי להאמין איך היא היתדרדרה בזמן הזה. מקווה שתהנו בזמן שנישאר מהחופש.

המשימה הושלמה!

תפסתי את החתולון הזה אחרי יומיים של האכלה בטונה (אין, אין אף חתול שיכול לעמוד בפני טונה. נקודה. אבל צריך לתת רק טונה במים, כמובן), הוא אכל לי מהיד, תפסתי אותו וניקיתי לו את העיניים עד שהן נפתחו. יש לו עיניים חומות ^^. הוא נורא חמוד. אחרי זה הוא כמובן לא הסכים לאכול לי מהיד, אבל הוא לא ברח. אז השארתי לו עוד קצת טונה והלכתי, ועכשיו אני רואה שהוא יושב שם עוד. אני חושבת שאמא שלו נטשה אותו סופית, אז אני אמשיך להאכיל אותו עוד קצת P: אבל זה די מוזר, כי הוא שחור ויש לו עיניים חומות. בד"כ יש להם עיניים צהובות או כחולות Oo. מוזר. ^^

Stinki Winki

New member
יווו*0*

איזה חעמוד!!^^ יש מצב לתמונות?^^ ומה תעשי איתו? תאמצי?

P:

אם את יכולה לספר לי איך לשים תמונה ממצלמה דיגיטלית בתפוז (כאילו, להקטין), אז יש מצב לתמונות. לאמץ? יש לי חתולה בבית, והיא גזעית למדי (עלתה המוווון >.>"), כי ההורים שלי פשוט לא הסכימו לחתול, אז הייתי צריכה להביא גזע שלא יעשה בעיות וכו'. אז כמו שהבנת, ההורים צריכים קודם להתאהב בו, לפני שאני אוכל אפילו לחשוב על דבר כזה. הם יותר אנשי כלבים. היו להם כלבים כשהם היו יותר צעירים. אבל כל עוד אני אשגיח שאף חתול אחר חוץ ממנו לא בא להתנחל לנו בחצר, אני לא חושבת שתהיה בעיה שאני אטפל בו P: פשוט צריך להתקדם לאט לאט ולקוות לטוב, כמו שאומרים ^^.

יואו, עומר ערסXD../images/Emo211.gif

ביום שלישי הוא לבש בילבונג, והקשיב לבלאק אייד פייס(אפונת עין שחורהXD ואנשים מאזינים להםXD). הוא גם מזרחי. הוא ערס עשיר. ולגבי החכם, וואל, גם מכונות עושות טעויות. או שהוא העתיק מלי. והוא גם שקרן. הייתה תקופה שהיינו מתכתבים, והוא אמר שבבית ספר הרגיל הוא תלמיד רציני ושקדן שכמעט לא צוחק. נפגשתי בצירוף מקרים עם סתם ילדה מהשכבה שלו. היא טענה שהוא מתנהג בדיוק ככה בבי"ס. ובכל זאת אני נורא שמחה. אני מאוד אוהבת אותם דפוקים
אינדיד

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifעיריתעירית!!!! ../images/Emo41.gif

איפה היית היום?ניסנו להתקשר אלייך;; ויש לך מסר.
;;;;;;;;;

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifהיתה אצלכם חגיגת בשר?../images/Emo12.gif

נסענו לתומנו בכביש ופתאום שלט "חגיגת שבועות ובשר בנהלל" XP

למעלה