tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהו, תודה :]

אז זה אומר שאני יכולה להתחיל כבר שנה הבאה, יאיי DD:

Winter Blue1

New member
אני מתנדבת בS.O.S

בעיקרון צריך לבוא לסרק את הכלבים לחליף מים לתת להם צומי. ושמביאים גורים אז לשים להם במקום עיתונים לשחק איתם וכל מי שרוצה לאמץ להסביר לו קצת על הכלבים וזה. זה נמצא ליד המנחת בהרצליה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבדיוק כמו שחשבתי ../images/Emo13.gif

אבל אין מצב אני אצליח להגיע כל פעם להרצליה, וזה כי אין לי איך.. עם רכבות אני לא מסתדרת ואמאבא אמרו לי שאם אני רוצה להתנדב זה רק בכוחות עצמי ושהם לא מסיעים אותי, אז נשארה לי רק אפשרות האוטובוסים, ולפי מה שאני יודעת אין אוטובוסים מחולון האצליה.. לפחות אני אוכל לבוא בכיתה י' מוכנה
תודה :]

Winter Blue1

New member
זה בימי שבת

כל שבת מ-10:00 עד 14:00 ופשוט אנשים באים לאמץ והכל ואת שומרת שם וזה נחמד. תבואי שבת אחת תנסי. ושאת באה חפשי מישהי בשם יעל אם אני לא טועה. או אחד שתראי שמסתובב כל הזמן וזה. אבנר! אחד מאלה ותגידי שאת מתנדבת וזה. וזייהו בהצלחה

תגידו..

כמה עולה קרוקס? סתם התווכחתי עם אמא שלי, היא אומרת שבערך 200. לשתינו יש משנה שעברה כפכפים צהובים שנראים כמו בירקנשטוק עם שתי רצועות + אבזמים, רק מהחומר של הקרוקס (מתה עליהם^^ תמיד בבגרויות אני חולצת אותם ויושבת ישיבה מזרחית, זה נוח
). היא אומרת שעוצרים אותה ברחוב ושואלים אותה אם היא גזרה קרוקס (WTF?) או אם זה הקרוקס החדש וכל מיני שטויות. זה סתם מצחיק אותי>< מה אתן אומרות? זה נוח, יפה, משהו?>< זה כל כך מכוער>< אבל בעצם, לילדים זה מתוק

Karin917

New member
מכוער ביותר.../images/Emo210.gif../images/Emo176.gif

בד"כ הנוחות מפצה על הכיעור,נכון? לא במקרה הזה. זה כ"כ מכוער [במיוחד על הבנים הענקיים מהשכבה שלי] שזה לא שווה את הנוחות. וכן, הן עולות בסביבות 200. ובואי לצ'אט

GalGul000

New member
כן, משהו כזה.

הכי מגוחך זה החיקויים. הרי אתה קונה את החרא הזה בגלל שזה נוח. החיוקיים אפילו לא נוחים!!!!!! מזעזע. אני ממש נגד זה.... וזה אפילו לא כזה נוח כמו שעושים מזה. לא יודעת. בקיץ נגיד כשזה רק התחיל ממש שנאתי את זה.... אבל עכשיו אני כבר רגילה.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif199 ../images/Emo3.gif

ולדעתי הן מכוערות פחד XP אבל יש כפכפי קרוקס אטנס.הן חמודות^^ ועשויות מאותו החומר וזה :]

Karin917

New member
בואו לצ'אט../images/Emo210.gif../images/Emo176.gif

כי אני לא יכולה יותר עם כל הבראשית,איוב, יחזקאל וכו'

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifבהצלחה לכל מי שיש מחר את המבחן

בארצי בערבית;; יש לכן דברכים אולי לשליפים או משו שלא יתפסו אותי? כי פעם תסו אותי;__________________________; ואני לא דיועת כלום שי כל כך הבה חומר!! משו
?

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifתדביקי ת'שליף על הסוליה.

תשבי ישיבה מזרחית. את גם יכולה לרשום על הלוח את החומר.המורות לא טורחות לשים לב.

יש לי ייעוד בחיים?../images/Emo211.gif

סתם, תהיתי. "הבל החן, שקר היופי, רק נערה חכמה תמצא חן בעיניו." זה פסוק שיקרי בהחלט

broken winges

New member
באלי למות כי ממש נשבר לי ואין

לי שום דרך להוציא את זה יותר. נשבבבבבבבבר לי. עלק כשהראיתי לאבא שלי את הסקץ' בוק הוא אמר:"זה יפה אבל אין לך גם ציורים שמחים?" לא אבא.יש לך ילדה דיכאונית. ההוריםש שלי לא מכירים אותי בגרוש. וזה הכל בגללם. בעיקר לטעמי בגלל אמא שלי,אולי כי איתה אני חיה יותר. נשבר לי שהיא מותחת ביקורת על כל צעד שלי. כאילו לא מספיק לי מה שיש בבי"ס אני צריכה גם מישהו מבפנים. נשבר לי שהיא עושה לי סצנות. לא מבינה מאיפה נכנסים לי ג'וקים לראש. הרי הם תמיד היו שם,אבל הם יצאו רק כשאת לא היית. היא חונקת אותי. היא לא נותנת לי לעשות או להיות שומדבר ממה שאני רוצה או איך שאני רוצה וזה כבר לא מדאגה. היא מתביישת בי.זה מה שזה. היא מתביישת שיראו שיש ילדה שהולכת ברחוב עם שרוולונים או עם כפפת רשת,או עם לק צבעוני וידעו שזו הבת שלי. באמת שנמאס לי. אחר כך אחרי שהיא צעקה עליי להוריד את זה ועוד כמה שטויות היא נכנסת לחדר ואומרת.."מה?קלקלתי לך את כל ה"כיף"(בזלזול מוחלט)?" ה'. וזה לא כאילו אין לה בעיות חשובות יותר,יש לה..בהרבה. וזה כל כך מציק. אני לא אומרת כלום על הגועל נפש המנצנץ שהיא הולכת איתו כנעליים. אז מה הבעיה שלה?!!!!!!!!!!!!!!!!?!? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאח באלי לצרוח באלי לבכות. כל מה שיוצא מהפה זה רק:"אני בסדר.אני בסדר".

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif.

אנ ממש מזדהה איתך, בדיוק אותו המצב אצלי. ההורים שלי כאילו מתביישים בי בגלל מה שאי לובשת והכל=/ ואם כל מה שאני עושה ומשקיעה בלימודים, בחוגים, באומנות שלי והכל..הם לא שמים על זה כלום! כל מה שאני יכולה להגיד לך עכשיו, זה שאני איתך..ואני פה בשבילך תמיד
. ההורים שלך פשוט לא מבינים איזה ילדה מוכשרת, חכמה, מקסימה, מקורית, פשוט..מעיין זה מה שאני יכולה להגיד עלייך את אחד האנשים הכי חשובים לי, את לימדת אותי כל כך הרבה..ואני שונאת לראות את זה שאת סולבת..למה דווקא את? אני יודעת שקשה לך עכשיו, גם לי קשה. פשוט תקשיבי, תגידי לאמא שלי פעם אחד שתבין טוב וברור שזאת את, זה הגוף שלך, השיער שלך, הבגדים שלך ואם היא מתביישת בך שתחשוב טוב טוב, כי את הבת שלה והיא לא יכולה להחליט בשבילך מה לעשות..את בוחרת בשביל עצמך, והיא צריכה לתמוך בך. עכשיו מה זה פקינג משנה לה? זה בגדים! זה לוק, זה לא שאת רוצחת או משו כזה..ההפך, את כל כך מקסימה וטובה שאני כל כך מתפלאה, ההורים שלך צריכים להיות כל כך גאים בך! ובקשר לאבא שלך, בדיוק אותו דבר אצלי=/ בעצם, לפעמים אני מרגישה כאילו אין יל אבא. אני לא דיועת מה להגיד לך בקשר לזה, את מציירת מדהים...ממש מדהים, וזה מה שאת רוצה לצייר זה האישיות שלך ואת מוציאה אותה החוצה. אני חייבת להגיד לך, קודם כל שהבצפר וההורים וכולם יגידו מה שהם רוצים, אבל את זאת את ואת נשארת כמו שאת כי את מקסימה ואת מעיין ויש לך אופי מעייני שכזה^_^. יהיה טוב, תחזיקי מעמד. אוהבת המון המון, לא יכולה לתאר אפילו כמה3333333333333333333333333333>

למעלה