../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif.
אנ ממש מזדהה איתך, בדיוק אותו המצב אצלי. ההורים שלי כאילו מתביישים בי בגלל מה שאי לובשת והכל=/ ואם כל מה שאני עושה ומשקיעה בלימודים, בחוגים, באומנות שלי והכל..הם לא שמים על זה כלום! כל מה שאני יכולה להגיד לך עכשיו, זה שאני איתך..ואני פה בשבילך תמיד
. ההורים שלך פשוט לא מבינים איזה ילדה מוכשרת, חכמה, מקסימה, מקורית, פשוט..מעיין זה מה שאני יכולה להגיד עלייך את אחד האנשים הכי חשובים לי, את לימדת אותי כל כך הרבה..ואני שונאת לראות את זה שאת סולבת..למה דווקא את? אני יודעת שקשה לך עכשיו, גם לי קשה. פשוט תקשיבי, תגידי לאמא שלי פעם אחד שתבין טוב וברור שזאת את, זה הגוף שלך, השיער שלך, הבגדים שלך ואם היא מתביישת בך שתחשוב טוב טוב, כי את הבת שלה והיא לא יכולה להחליט בשבילך מה לעשות..את בוחרת בשביל עצמך, והיא צריכה לתמוך בך. עכשיו מה זה פקינג משנה לה? זה בגדים! זה לוק, זה לא שאת רוצחת או משו כזה..ההפך, את כל כך מקסימה וטובה שאני כל כך מתפלאה, ההורים שלך צריכים להיות כל כך גאים בך! ובקשר לאבא שלך, בדיוק אותו דבר אצלי=/ בעצם, לפעמים אני מרגישה כאילו אין יל אבא. אני לא דיועת מה להגיד לך בקשר לזה, את מציירת מדהים...ממש מדהים, וזה מה שאת רוצה לצייר זה האישיות שלך ואת מוציאה אותה החוצה. אני חייבת להגיד לך, קודם כל שהבצפר וההורים וכולם יגידו מה שהם רוצים, אבל את זאת את ואת נשארת כמו שאת כי את מקסימה ואת מעיין ויש לך אופי מעייני שכזה^_^. יהיה טוב, תחזיקי מעמד. אוהבת המון המון, לא יכולה לתאר אפילו כמה3333333333333333333333333333>