יוו זה כיף../images/Emo6.gif

הוא באנגלית? אני נאמנה לטין פיפל ולאל גירל
סתמסתם>< תהני המון המון באילת^^

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifלה לי הו.

אופיר באה אלי מחר ונכין עוגת גבינה ^^~

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif אני ואחותי הכנו היום ../images/Emo2.gif

יצא טעים
בהצלחה שיהיה לכן
[אין לי מושג מה הקשר לאייקון פשוט לא היה לי מה לשים שם
]

o0Invisible0o

New member
אמ. ממש טעים. ומשמין-כבד כזה.

יש שם שתי חבילות של שמנת מתוקה!! ומלאמלא גבינה..וחבילת חמאה..וכוס ורבע של סוכר.
אמרתי כבד או לא אמרתי?
אבל כולם אכלו ממנה.^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifההאעאע אני באה אלייך!!!1

יס איי אמ! אנד יו נוט
הא!
האאכבאע "לאא לי הוו!!!" לאה
יהיה כיף, וטעיםDDDDDDDDDDDDD:

יאמי יאמי^^

כיף לכן
אני מתה על עוגות גבינה^^ הכנתי עם אח שלי ביום רביעי, עם המון גבינת שמנת, שמנת ואוריאו, יאמ יאמ^^ זא גם העוגה על היומולדת שלי
|סוףגירויעצמי| תצלמו את עצמכן ואת העוגה או משהו?
^^

GalGul000

New member
מצאתי 50 ש"ח ../images/Emo12.gif

חחח הלכנו בחמולה... ואני וחברה שלי היינו בסוף. כולם עוברים ומדלגים על זה, אני באה אחרונה ופתאום אני קולטת את זה על הרצפ]ה באמצע הרחוב
אדיר =]

Mrs Johnny depp

New member
אוף איזה חרא../images/Emo10.gif

פתחו עכשיו את הבריכה בקיבוץ עם מתנפחים וכאלה וכיבוד וכולם חוגגים שם כולל החברות שלי ורק אני נשארת בבית
זה כל כך לא פייר. אני לא רוצה ללכת כי אני מתביישת בגוף שלי ואני לא רוצה שיראו אותי עם בגד ים כי יש לי גוף מכוער וזה ממש דוחה. ואני לא רוצה להיכנס עם מכנסיים קצרים וגופייה כי זה יראה מגוחך ואז כולם ידעו שאני מתביישת בגוף שלי וזה יהיה עוד יותר מביך. ואני לא יכולה "לא לשים זין על אפחד" כי אני נראית פשוט מזוויע בבגד ים, אני לעולם לא יוכל לעשות מה שבא לי וללכת חופשיה עם איזה בגדים שבא לי
אוף אני כל כך שונאת את זה עכשיו אני יושבת בבית בדיכאון בזמן שכולם הנים שם. זה כל כך לא פייר. אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת את המראה החיצוני שלי. פשוט שונאת. כל קיץ אני אומרת לעצמי שהפעם אני כן ילך לים ולבריכה וזה אבל אני פשוט לא יכולה. איכס אני שונאת את עצמי. אני פשוט מגעילה.

../images/Emo221.gif../images/Emo201.gif

אל תתבישי בוף שלך, לא כולם אידיאליים, ואולי את חושבת שיש לך גוף מכוער אבל מישהו אחר חושב דווקא להפך. ואם את לא יכולה ללבוש בגד ים אז תקני את מכנסי הגלישה כמו אצל בנים ותשים בטופ את החגיה של בגד ים. אבל באמת שאל תתבישי מהגוף שלך

?!../images/Emo96.gif

מה הבעיות בגוף שלך?
בכל מקרה, זה כניראה הגזמה היסטרית מצדך, ותאמיני לי, בבריכה כל אחת חושבת רק על איך שהיא ניראת ואף אחד לא מסתכל על אחרים:p. לכי תהני, תאמיני לי שלא יקרה שום דבר חוץ מכיף:p. נונו, לכי כבר, להמ את מחכה!:|.

כל כך../images/Emo45.gif

יש לי אותה בעיה כמו לך והיו שנים שזה היה היסטרי, אבל אפשר להתגבר על זה. תחשבי על הכיף של הבריכה והמתנפחים, תתרכזי בזה. אם תלכי לבריכה, ואני מקווה שכן, פשוט תתעלמי מאיך שאת נראית, זו הדרך הכי טובה להתגבר על זה. אם את חייבת לסדר את הבגד ים וכל זה תזכרי שככל שאת מתעסקת עם עצמך יותר ככה יותר שמים לב אליך ולאיך שאת נראית. תמיד אומרים שאף אחד לא מסתכל על אחרים וזה די נכון. גם אם את מסתכלת על אחרים, זה לא אומר שאחרים מסתכלים עליך. בכל מקרה, אני חושבת שזה שאת מספרת על זה שאת מתביישת וזה מפריע לך זה כבר הישג. אני מאוד מקווה שתתגברי על זה ותלכי לבריכה, גם יהיה לך כיף, אני בטוחה^^ וככה גם יהיה לך קל יותר בפעמים הבאות. בהצלחה
^^

Mrs Johnny depp

New member
תודה...עודדתם אותי קצת

אבל אני לא יודעת אם אני רוצה ללכת אני ממש לא בטוחה בעצמי ועוד עכשיו שכולם כבר שם והקיבוץ הזה חבורה של רחלנים זה כל כך ברור שברגע דאני אכנס כולם יפנו אליי מבט וזה יהיה כל כך מביך שלא נראה לי שאני אצליח להינות בכלל

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifנחשו את מי עומדים לאפות?

את אופיר. למה מה אני פראיירית?XDDDD
יהיה לך טעים לאה, מועאעאעאעאעאעא

למעלה