../images/Emo210.gifאז עכשיו הן מתנהגות כאילו כלום
לא קרה=/. 2 הבנות המגעילות שהמציאו את השמועה שהתחרמנתי עם הוא בזמן שנם היו חברם לה בלה וזאת שדפקה לי תראש בספסל, כלום היי ביי, הזמנה ליומולדת כאילו כלום לא קרה! זה מוציא לי תפיוזים! כל כך צבועות! וה2 האחרות ספיר ונופר, שרבתי איתם מההתחלה, עכשיו סיפרו לי שהן אמרו שהן רוצות להשלים איתי!OO אני לא מבינה תטמטום והילדותיות שלהן, אבל המ שאני אומרת להן זה-"אני לא רוצה לריב, ולא רוצה להיות חברה שלכן. זהו אני לא צבועה כמובן ואני לא הולכת להשלים איתכן, שכחו מזה". גמגן חברה שלי שהן גםר בו איתה ושרו לה שיר מגעיל מאוד[שמיטל..עם הכינוי הארוך והמסובך$$2@% ^^&] שמעה><. "סליחה" זהו סולחת ושוב "אני אוהבת אותך מושלמי שלי". מה זה? נראה לי אני הבנדם השפוי היחיד שנשאר. ועכשי לדברים יוצתר מצחיקים><: ביומולדת של בחרה שלי שהייתה מסיבת פיגמות סתם היה משעמם תחת, ובלילה כשהחבהר שלי שהיטה לה יומולדת נירדמה[יופי באמת>>] אז נשארתי עם שתי חברות שלי אז התחלנו לדבר והגענו להומואים, ואכשהו הגענו לאיך הם עשים סקסOO. וחברתי ההאבלה חשבה כל הזמןהזה שהם עושים שניהם עם *האמ* איבר המין שלהם, כאילו שניהם, כמו קרב חרבותXDDDDDDDDDDDDDDDDDג וכשאמרו לה איך הם באמת עושים את זה[אחרי שצחקנו עליה><] אז היא כזה לוקחת את 2 האצבעות האמצעיות שלה, והיא כה עושה"לא חלא אין מצב, איך אפשר עם התחת? אבל עושים את זה ככה! והיא מתחילה לעשות כמו קרב עם 2 האצבעות שלהXDDDDDDDDD גאד, איזה הזויות אנחנוOO זה היה כל כך מצחיק!!!1 טוב סיימתי
-סורי על טימטומי, וטמטום חברותי-