../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

זה ממש מסוכן, העניין עם המחזור. תלכי להיבדק, איבוד דם זה דבר רציני! אני מקווה שהכל יסתדר עם ההורים שלך, אולי תדברי איתם ותגידי להם שלא יערבו אותך במריבות ביניהם ואל תקשיבי לילדים המטומטמים האלה:-\ הם מקנאים
ואההמ המורות, את יכולה לדבר איתם ולהגיד להם שלא הרגשת טוב [הן בכלזאת, קצת אנושיות..] ואהמ גם להן יש מחזור ותבקשי מהן הארכה... אם הן לא מפלצות אמיתיות, תשכנעי אותן והן 'ילכו בדרכך', או משהו.
תרגישי טוב

InvisibleTouch

New member
וואו.

לא היה לי מושג שרע לך כל כך. דבר ראשון- רופא, ומהר. זה ממש לא נורמלי כל המחזור הזה. אבל ממש. ובמיוחד שיש לך כל מיני דברים אחרים מסביב. אולי את צריכה לקחת גלולות שיסדרו לך את זה, כי זו כבר לא פעם ראשונה שאת כל כך סובלת ממחזור, אבל עכשיו זה ממש נשמע מטורף. ותשתי ותאכלי הרבה, כי את מאבדת הרבה דם ואנרגיה. אני אוהבת אותך. ממש ממש. באמת. ולגבי ההורים שלך- אני יודעת שזה לא נשמע כזה מתחשב, אבל ראבק, את חייבת פעם אחת לצרוח עליהם ולהסביר להם שאת לא מוכנה לעמוד ביניהם. אמנם בהתחלה הם אולי יהיו מופתעים אבל הם בטוח יהרהרו בזה ויבינו שאת צודקת. והיי, אל תשימי לב לבנים מפגרים שאומרים שאת שרמוטה. זה קרה לי, זה קורה לכולם. וזכותך להשתרלל. זה כיף מדי פעםD: אני אוהבת אותך
. ואת יודעת שאת יכולה תמיד להתקשר אליי.
.

M o o M o o

New member
אנבל. ../images/Emo23.gif../images/Emo2.gif

אני ממש לא יודעת מה להגיד. :0 אני בטוחה שהמצב ישתפר.
ובקשר לדם, את צריכה ללכת לרופא ולטפל בזה דחוף. אוהבת אותך.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

למרות שאנחנו לא הכי מדברות, אני ממש מצטערת לשמוע שרע לך
. בקשר למחזור כמו שבנות פה כתבו לפניי- כדאי לך מאוד להתייעץ עם רופא נשים או עם מישהו שמבין בזה ויוכל לעזור לך. בקשר להורים שלך אולי כדאי שתראי להם את מה שכתבת פה כבסיס לשיחה איתם (וואו אני מושפעת מצעירים חסרי מוח בראש 1 OO) ותנסי להסביר להם שזה ממש מפריע לך ושההתנהגות שלהם מאוד פוגעת בך...תנסי להישמע החלטית ותקפה כמה שיותר ואולי זה יעזור להם להבין אותך. בקשר ללימודים תשאלי את ההורים אולי את יכולה לקחת כמה שיעורים פרטיים שיעזרו לך בטוח להבין ולעקוב אחרי החומר, או שתלמדי עם חברה, או שאת יכולה לבקש ממורה שאת סומכת עליה שתעזור לך, את יכולה גם לדבר עם היועצת על זה. בקשר לילדים הטיפשים- אל תתייחסי, הם לאט לאט ישכחו מזה, מנסיון. עליי כל הבית ספר ואחותו ריכל איזה חודש בגלל שעישנתי איזה חצי סיגריה מזדיינת. אבל עכשיו שכחו מזה לגמרי, תאמיני לי שהם ירדו מזה בסופו של דבר. חוץ מזה שמותר לך לעשות מה שמתחשק לך. מקווה שעזרתי:) תרגישי טוב ותחזיקי מעמד

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

בקשר להורים, אמ. כשאת מוצאת פיתרון תגידי לי..אני חיה בערך באותו בית. [צבא מזדיין, מה כ"כ קשה בבסיס סגור?
לאמשנה.:X] בקשר למחזור..כמו שכולן אמרו..רופא ודחוף.
בקשר לבנים..אממ..תעשי מה שבא לך, מה אני אגיד לך? אבל אני באמת לא מבינה את זה..
ואני מבינה למה אומרים מה שהם אומרים, הם כמובן לא מכירים אותך, כי את לא שרמוטה..אבל ממבט מרחוק אני יכולה להבין למה אומרים את זה..הבנת?
אוף. אני יודעת שאני מזה גרועה בלדבר איתך ולשמור על קשר..
אני באמת צריכה לעשות את זה..אבל אני תמיד פה..תשלחי לי מסר אם את רוצה לדבר..נראה לי שבקטע המשפחתי אנחנו יכולות לחלוק המווון עצות וטיפים וזה..
ואמ. יהיה טוב?

Wandering Star

New member
אנבל../images/Emo201.gif

לגבי המחזור- את חייבת ללכת לרופא. לא אמור להיות דימום כ"כ רציני. הבעיה שלך עם ההורים שלך מוכרת.. להבא כשהם מנסים לתמרן אותך ביניהם פשוט תצעקי עליהם, בעיניים נוצצות, שזה לא עניינך ושאת לא רוצה לשמוע. זה אמור להוריד אותם מהגב שלך לזמן מה לפחות. הם לא רוצים להרע לך, הם פשוט כ"כ עסוקים בעצמם עד שהם מצליחים לעשות את כל הטעויות האפשריות. וזה לא נורא אם יש לך כמה נכשלים (חינוכי משהו, אה?
), את תמיד יכולה לשפר. עוד מעט החופש הגדול ויהיה לך די והותר זמן לשחרר לחץ ולצמצם פערים. בינתיים תשתדלי שלא להתפרק תחת הלחץ, אבל אל תעבידי את עצמך קשה מדי. ככה את פשוט מפסידה מכל הכיוונים- גם נכשלת וגם מלחיצה את עצמך עד לרמה של מועקה ממש. או שתוותרי למשך זמן מה על הלימודים (תוך כוונה להשלים את כל הפערים אח"כ- וזה קשה), או שתתעלמי מהכל ותחרשי את התחת שלך (וזה גם קשה
). אנשים תמיד ירכלו. בינתיים פשוט תורידי פרופיל ואל תעשי שטויות, והכל יעלם. כל עוד את לא מלבה את זה אין סיבה שזה ילווה אותך עוד הרבה.

Blue Pencil

New member
מי ראתה את הסרט הדרך לאל-דוראדו?

נפלא, בא לך לכתוב לי ביקורת? [לא ביקורת ביקורת, סתם ביקורת של כמה מילים כזה
]

Shusho

New member
טוב אני לא יודעת מה איתכן

אבל אני מסיימת מחר מתימטיקה לכל החיים (או עד למועד ב'
).

מחשבות ששותות דיאט קולה../images/Emo211.gif

אופיר הביאה לי מוזהXD "זוהר, אפשר שקל?" "לא." "
" "למה אתה לא פשוט סוחט אנשים?" "זוהר, אם לא תביאי לי שקל אני אצעק את מי את אוהבת." "לא אכפת לי." "כולם, תקשיבו! זוהר אוהבת את..." "...זה מהמחוננים, לא?" "שיט." זה לא כל כך שקוף
זה היה כל כך מצחיק. אלון, צא מתפוז
ואם אתה לא פה, הסבר: (היום, חזרה להצגה:) "אלון?" "יאפ?" "כדאי לי להביא לסדנא מישהו מהמחוננים?" "לא." "זוהר?" "יאפ?" "אני ותמי פגשנו מישהו מהמחוננים?" "מי?" "עומר." "בהיר או כהה?" "את יודעת מי." "זה שהיא אוהבת?" "הו, העומר הזה?" "הוא מוזר." "אני יודעת, זו הסיבה שאני אוהבת אותו. כמה שיותר דפוק, יותר טוב." "אז את אוהבת את אלון?" "רק בתור ידיד. הוא לא מספיק דפוק." "טוב, תלכי עם הילד הכותב שירים איתך הזה. לכי." מאיפה הוא יודע שאני כותבת שירים?
ומאיפה הוא יודע שעומר? אימא שלי מצחיקהXD "זוהר, כבר שעה שבע אצלך?" "כן." "הו."

את לא עילגת../images/Emo211.gif

החיים שלי עילגים. אין לי. כתבתי שיר ע"י "מחשבות שיושבות לי בראש ושותות דיאט קולה".

Mrs Johnny depp

New member
חייבת עזרה בעבודה על דרוזים

אם למישהי יש חומר כלשהו על רדיפת הדרוזים ע"י האסלאם שתכתוב פה בקשה זה דחוף!!!! כל חומר יעזור! אפילו אם זה קצת ממש! תודה רבה מראש

broken winges

New member
שיטט היה לי על זה מבחן וכתוב לי בספ

-ר אבל בידיוק היום שמתי את זה בלוקר :\\\. ולצערי אני לא זוכרת כלום. אני אנסה לחפש באינטרנט..

Karin917

New member
ביי?

אני לא אהיה פה עד...אחרי הבגרות באזרחות/פיזיקה [שזה חודש בערך]. אני אתחבר למסנג'ר מדי פעם אבל אתן במילא לא מדברות איתי.. אז מה זה משנה? בייביי

Karin917

New member
אה,ו..

לגבי הדברים שהתחייבתי אליהם-תשלחו לי מסר/הודעה ואני אשתדל לעשות.

למעלה