זה מישהו לא מהעיר שלי בכלל

וגם הוא די מבוגר 21, ואני בת 17 וחצי.. והוא מישהו שלא נראה לי שישים עליי עין..! {הוא לא ראה אותי, אני כן..ודיברנו דרך סמסים וטלפונים..}

GalGul000

New member
עופר ניסים? ../images/Emo3.gif

חח סתם. אני גם מכירה איזה ע.נ אחד
[בעצם שניים] גוד לאק?

MorningGlory

New member
גמלי\:

אני כל הזמן מנסה את התרגילים שאת שמה בפורום מתמ' ולא מצליחה

Stinki Winki

New member
גמני לא../images/Emo10.gif

(טוב זה די ברור שלא
) לפחות את הגיאומטריה הצלחתי בסופו של דבר...

MorningGlory

New member
נו אז זה לא שומדברD:

אני הצלחתי סטטיסטיקה0.0 בתרגיל גאומטריה ששמת שרצית את סעיף ג, לא הצלחתי אפילו את א

Karin917

New member
אתמול היה גוזל חי על החלון.

היום היה גוזל מת בתוך צלחת. ולא, זה לא מה שאתן חושבות! הוא היה כזה שמנמן ועם תחת צהוב
מחר בגרות במתמטיקה וכואב לי;[

יש לי מחר מבחן במתמטיקה../images/Emo54.gif

על כל החומר מתחילת השנה ואני לא באמת יודעת משהו:|

Radio Joe

New member
אעאעא

הייתי בקאנטרי במקום בצפר והיה כלכך כוסוני!!!11 היה פאקינג מטריף פסיכינ משוכגע אהההה אני לא מתקלחת. לא אלאא אני רוצה את הריח ש להפאקינ כלור עליי ^^ אנ יעדיין בבבגדי יםם היה פאקינ כוסי, פאקינ כוסון.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

וואו למה אני אף פעם לא יכולה להיות מאושרת ולמה תמיד יש לי הרגשה שכלום לא יוצא לי?!?!!?!?!? אני שונאת לדבר בקודים זה מטופש אבל עד שזה לא יקרה סופית אני מעדיפה שלא להגיד. קי'34ן235יןםכחןהצלדעק'עפ למה החיים האלה לא הוגנים!?!?!??!!?!??

אנבלייי

New member
אוף, אני עוברת תקופה קצת קשה :\

לפני כמה ימים כשכתבתי באוף 'אין לי כוחות נפשיים יותר'- זה היה פשוט שנשברתי. אני ממש לא יכולה יותר עם ההורים שלי. ובסדר- יש המון משפחות שההורים לא מסתדרים, ובכל זאת, זה נורא קשה לי, יש סיפור ממש ארוך שאני לא מתכוונת לספר כאן, אבל אני לא יכולה לסמוך על אף אחד מהם, ואמא שלי שקרנית פתולוגית שמוכנה להקריב את מערכת היחסים ביני ובינה בשביל דברים כל כך טיפשיים, ואבא שלי לא מבין והוא אף פעם לא מנסה להבין, ונמאס לי לגור בבית שבו שני ההורים פשוט שונאים אחד את השני וכל הזמן כל חד מהם מנסה לתמרן אותי לעשות כל מיני דברים כנגד ההורה השני, ואני מרגישה כמו שליח במחלחמה שלא נגמרת אף פעם, ובלי קשר לזה- כל אחד מהם גם מפיל עליי את הבעיות שלו ואת סיפור חייו הנורא קשה ואני לא יודעת איך להתמודד עם דבר כזה. אז לפני כמה ימים קרה עוד משהו בסגנון אחד הדברים שכתבתי פה עכשיו- ופשוט נשברתי, ו-אני לא יודעת. לא הצלחתי לדבר בכלל ורק ישבתי ובהיתי וכל מיני דברים וזה ממש הפחיד אותי ולא הצלחתי אפילו לבכות, ובמקום לנסות להבין מה קורה- אמא שלי התעצבנה ואמרה שאני לא אומרת לה שום דבר, ואבא שלי מתעצבן ואומר שאני מפונקת. בנוסף לזה, אני חולה עכשיו בבערך מיליון דברים, ויש לי בעיות בקיבה ובגרון ויש לי מחזור אימתני שאני ממש לא יודעת מה לעשות איתו- בד"כ המחזור שלי נמשך עשרה ימים, ועכשיו הוא רק התחיל והדם פשוט נשפך ממני- אני עם טמפון נורמל (גדולים יותר לא נכנסים..) ותחבושת, שניהם, יחד, באותו הזמן, ובכל זאת כל החלק התחתון שלי מתמלא בדם, המכנסיים והכל. ומה אני אמורה לעשות? אתמול קמתי בבוקר ושמעתי צליל של מיים נשפכים, והסתכלתי מסביבי וראיתי שאני פאקינג עומדת בתוך שלולית של דם. לא כמה טיפות- לא משהו קטן- שלולית. שלולית על השטיח שלי ועל הספרים שלי שהיו שם, ואני מאבדת כל כך הרבה דם שהדבר היחיד שאני מסוגלת לעשות זה לשכב- כל פעם שאני נעמדת יש לי סחרחורת, ואתמול התעלפתי. בגלל המחזור הזה אני גם לא הולכת לפילאטיס. לא מסוגלת. בגלל שאני לא מרגישה טוב מכל מיני בחינות, אני גם לא מסוגלת להתרכז בלימודים, ובשבועיים האחרונים- לא, יותר, בחודש האחרון- הדבר העיקרי שעשיתי היה להבריז מלימודים או ללכת הבייתה, ועכשיו אני בכלל לא מתמצאת בחומר ולא הגשתי כל מיני דברים שצריך להגיש, ואני ממש מפחדת להכשל במשהו כמו 3-4 מקצועות בסוף השנה, דבר שוד לא קרה לי אף פעם. ודבר אחרון- בגלל כל מיני דברים שעשיתי, וגם חברות שלי, לכיף, לעצמינו- בכל מיני הזדמנויות- עכשיו אני מתחילה לשמוע מכל מיני מקומות לא צפויים שאומרים עליי ועל החברות שלי שאנחנו שרמוטות, ושכל בן שרוצה יכול לבוא ולנצל אותנו כי אנחנו ממש קלות להשגה, וכוס אמק, זה לא נכון, ואז מה אם לפעמים גם אני רוצה לשכוח מהכל ולהתמזמז עם מישהו סתם ככה, זה לא כאילו אני עושה את זה כל הזמן או בצורה קבועה, ופשוט לא יכולה יותר. זהו. לא יודעת. סליחה על המגילה. אני מניחה שהייתי צריכה לפרוק מתישהו.

../images/Emo214.gif../images/Emo201.gif

דבר ראשון, הקטע עם ההורים נשמע לי ממש לא נחמד. אני לא רוצה להתערב כן? כי אני לא מכירה אותם. ויכול להיות שרק מנקודת המבט שלך זה ככה, אבל יכול להיות שאת צודקת. ניסית לדבר איתם על זה?? אולי הם יבינו שהם פוגעים בך. אני מציעה לך לנסות. בקשר לדם, זה נשמע לא נורמלי. באמת. אולי תלכי לבקר רופא?! מחזור לא אמור להשפך בכמויות כאלה, ועם טמפון ותחבושת זה בכלל לא אמור לנזול ככה. בקשר לילד, עזבי הוא ביצ'. תעשי מה שבא לך. את ילדה סופר מקסימה, יפה וחמודה. אל תדאגי

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif

בקשר להורים שלך... ניסית לדבר איתם ולהגיד להם שיוצאיאו אותך מהעניינים שלהם? מה עם האפשרות שתגורי עם אחותך? אולי כדאי שתלכי לרופא על המחזור
... נראה לי שצריך לקחת גלולות
כשזה ככה... או משו אחר שעוזר
או שתשימי חיתול או משו:p שמעתי על אנשים ששמו תחיתולים של אנשים זקנים שבורח להם...
אני פה אם את צריכה משו
אני יודעת שאנחנו לא ממש מדברות... אוף... ואני לא חושבת שאת שרמוטה:[ כאילו אני לא מצליחה להבין אבל...
אל תישברי

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo201.gif

לכי לרופא.....אין לי מה לאמר

אע..../images/Emo96.gif

בקשר להורים שלך, כמו שכתבו כאן, נסי לדבר איתם. נסי לדבר עם אמא שלך, אולי היא תבין יותר טוב.. התעלפת?:|. אז בטח הלכת לרופא או משהו.. אז הם לא אמרו שום דבר על האיבוד דם? והמחזור הזה לגמרי לא טבעי:| בקשר לבי"ס, עזבי את זה, העיקר שתרגישי טוב והכל
ואממ נו, שישתוק הילד הזה
, כאילו שהוא לא זונה ממין זכר*גילגולעיניים*

למעלה