אינבעדמה?

זה החיים שלך ורק את יודעת מה הכי טוב בשבילך. התייעצת-ענו לך. לא הלך- לגמרי בעיה שלך. יום טוב:)

אל תקחי אישית../images/Emo211.gif

אני הזדקנתי בעשר שנים ביומיים האחרקונים, והמצב הנפשי שלי חרא. אני אוהבת את כולכן

נׁעה

New member
יקירתי

תגידי לו, שאם הוא לא נהיה חבר שלך עכשיו מיד וברגע זה, יהיה לו עסק עם כל פורום דוליז בתפוז, ושאנחנו קשוחות
ותגידי לו גם, שידידים זה למקרים שבהם רק צד אחד אוהב, ואם שניכם אוהבים אחד את השני זה פשוט חטא נוראי לא להיות ביחד. אוו, וגם, שאהבת אמת זה הדבר הטוב ביותר בעולם, חוץ מסוכריות נגד שיעול.
. או, ושיהיה לך טוב, ושתהיי בריאה, ואל תהיי בדיכאון, יש שמש בחוץ

פעם רציתי שהוא יצטרף לפה../images/Emo211.gif

אבל הוא מנייק ולא נכנס(וזה בכלל לא בגלל שהצפתי אותו במסרים). זה יותר מסובך מזה נראה, באמת... "אהבת אמת" אעלק
אנחנו בני שתיים עשרה(הא! אני מבוגרת ומחוכמת ממנו בחודשיים בדיוק!)פור גאד סייב!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאוי הפורום ממש התחיל לשעמם..

כבר חודש+ שאני לא כותבת פה.. \:

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifהיום יום הניצחון ../images/Emo6.gif

ואני זוכרת אותך
ואת אמא שלי
כולם נולדים ביום הזהD:

אממ,זוהר,כנסי רגע.

אם הוא אוהב אותך,אז משהו לא הגיוני פה. הוא שהוא סתום בלום שאין לו כלום בקופסא(נו,שכל><) או,שהוא מתבייש ופוחד מהתגובה של אחרים. דברי איתו על זה. (שאלה: הוא חתיך?
)

שאלה אם לתת לך כאפה../images/Emo11.gif../images/Emo211.gif

למה את רוצה לדעת אם הוא חתיך
? התשובה היא שהוא יפה, אבל שמנמן
לא רוצה לדבר
מישהי הפחידה אותי אם סיפור שידיד שלה אהב אותה וניג'ס לה עד שהיא ממש התרחקה ממנו

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo13.gif

היה לי יום חרא, שבוע חרא, הכל חרא. ועכשיו אני מדברת איתו והכל עבר:] והוא בא לל"ג בעומרD:

Karin917

New member
"תשימי אותה במקרר"../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

זה מה שאמא אמרה לי לעשות עם דובי
ואת הקרש חיתוך לשים בסל כביסה. אבא מצא זיקית על הכביש ליד העבודה שלו אז הוא הביא לי אותה והיא הייתה פצועה בעין [זה נראה כ"כ מפחיד! העין שלה הייתה פי 10 יותר גדולה ממה שהיא אמורה להיות] ושיחקתי איתה קצת על השטיח ואז שחררנו אותה בטבע [בשדה ליד הבית
] כי אין לנו במה להאכיל אותה. זה היה נחמד שיש עוד בע"ח בבית...חבל שזה נמשך רק רבע שעה.

עומר ממציא פרצופיםD:../images/Emo211.gif

הנה מה שאני שלחתי והתגובה האחרונה שלו: ניפגש ביום שלישי, אז נדבר...>=( ----- Original Message ----- From: zohar bartal To:*צונזר* Sent: Sunday, March 12, 2006 7:08 PM Subject: Re: Re: אני צריכה לספר לך משהו אוקיי. עומר, כפי שאתה יודע(כי אני לא בעלת פני פוקר או דיסקרטיות), איך להגיד, אמ... נו, זה קשה! אני אוהבת אותך. אני לא יודעת אם זה הדדי, אני יכולה רק לקוות. אני מבקשת ממך שאם זה לא הדדי, היחסים בינינו לא יישתנו. פשוט תגיד מה דעתך על זה עכשיו. <*צונזר*> Re: אני צריכה לספר לך משהו מה את רוצה? ----- Original Message ----- From: zohar bartal To:*צונזר* Sent: Tuesday, March 07, 2006 4:10 PM Subject: אני צריכה לספר לך משהו אבל רק בתנאי שתגיב לי, כי זה משהו רציני. מה זה?! >=( הו, זה איש כועס. כי עומר חושב שזה לא ביג דיל. עומר חושב שזה משהו רגיל שאתה אמור לצפות לו. עומר הוא מטומטם. אני שונאת אותו. ואני אוהבת אותו. ועכשיו נשרף לי המוח(פעם שלישית תוך 28 שעות!)

GalGul000

New member
כיףכיףכיףכיכףיכףיכףכיףכיףכיףכיף.

סתם. עבר עלי יום כזה טוב. אפילו סידרתי את החדר מרוב שהיתה לי אנרגיה!!@!@@#$^%#@#!@!!!!!!!!! דברים כאלה לא קורים אצלי!!!!!!!! סתם. עברו עלי יומיים כאלה מעולים. רק שימשך המצברוח
[וברור לי שהוא לא ימשך. אבל לא נורא.]

תעבירי לי קצת אופטימיות?../images/Emo211.gif

אני נוטה לא להאמין שאנשים משנים דעות אחרי שבועיים

למעלה