Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifזה הדבר הכי מגניב בעולם!!!

שינו לנו את הצלצול בבית ספר סוף סוף!!! מאיזה צלצול של מוסיקה קלאסית יש לנו עכשיו את ההתחלה של הגיטרות מהשיר "אני אחלום לנצח" של מופע הארנבות של ד"ר קספר, מי שלא מכיר. זה הדבר הכי שולט בעולם. במיוחד שמגלים את זה באמצע שיעור לשון ומתחילים לצרוח בקולי קולות DDDDD: ועכשיו j'ai un examen de francais חרטטא וכו' ואני לא יודעת כלום DDDDD: עפתי להתכונן.

הי [: ../images/Emo29.gif

מישהו בכלל זוכר אותי? >< בכל מקרה, קפצתי להציץ פה, ולא עזבתי רשמית
אני זוכה לתגובות?

כנסו בבקשה, זה בקשר לעומר../images/Emo211.gif

היה היום את המבחן למחוננים. אי פעם כל הכיתה שלכם צחקה מצופר מכונית? לכל הנבחנים שהיו איתי בחדר זה קרה, כי המיסו לנו את המוח עם מבחן מעצבן
ועומר
"זוהר, אפשר לדבר איתך?" "בטח למה ל..."(לא הספקתי לסיים כי הוא תפס לי בשרוול ורץ לפינה) "מה העניין אם האימייל?" "שיט, האימייל."אמרתי בכאב. האימייל שבו סיפרתי לו ש...
החלטתי שכמו שרציתי עוד מקודם, אני אהיה עם כל יציב. "מה הקטע?" "מה הקטע? הקטע זה שזה אמיתי." ואז הגיעה ילדה מהביה"ס שלו, ושחקנו כאילו הכל בסדר. ביצאה לחשתי לו שמחר נדבר על זה. טוב, כל דבר טוב נגמר
והמכתב הזה כל כך פאקצי>< ואני צריכה תגובות

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהאוו../images/Emo2.gif

רק עכשיו הוא ראה את האימייל? זה היה ממש מזמן. אמרת שהוא מאוד ביישן, הוא בטח מתבייש להגיד לך שהוא אוהב אותך גם. ושום דבר לא נגמר, זוהר. תראי מה יהיה מחר. תגידי לו שבאמת התכוונת לזה, תראי מה יהיה. וספרי לי אחרי זה=] בהצלחה

אוחח..אני פשוט חייבת לשפוך משו..

חברה שלי ביום רביעי של יום העצמאות נכנסה לבית חולים... היא הייתה אמורה להשתחרר היום.. ומשאירים אותה שם עוד חודשיים.. פאקינגג חודשים!!!! זה בערך כל סוף בצפר..וחצי מהחופש..מסכנה.. אוףף.. אני פשוט מרחמת עליה.. אין יותר מסיבות בשבילה אין חוג אין לימודים אין חברות אין אפילו מורים.. זה פשוט מכאיב אותי לחשוב עליו

:0 חודשיים תוספת?

היא לא במצב כזה נורא נכון? אבל עדיין מבקרים אותה חברים,כמובן שלהיות בבית זה טוב יותר מבבית חולים אבל יהיה בסדר.....:]

lintu1

New member
חודשיים?,למה?

אני לא רוצה להשמע חטטנית אבל למה?,מה כול כך נורא מה חודשיים?!,מצד אחד כייף לה להפסיד בי"הס אבל מצד שני בית חולים יותר משבועייםX.X

אנבלייי

New member
החיים שלי רשמית הפכו לסרט ../images/Emo6.gif

ההורים שלי מצאו ג'ויינט
בחדר שלי
איזה יופי. ההורים שלי מצאו ג'ויינט!@!1111 מהה?!?!??! מהה?!?!?!? ואני כאילו יושבת שם ומתפקעת מצחוק, כאילו, מה?!?!?!?! מה? זה לא שלי. ;[

למעלה