אנבלייי

New member
המ

אני חייבת לעשות עכשיו בדיקת שתן ודברים. לא שהייתי חושבת לעשות אחרת

Stinki Winki

New member
אז תעשי בדיקות

אם את יודעת במאה אחוז שאין לך סמים בגוף מה אכפת לך שההורים שלך ירגישו דבילים כשהם יקבלו את תוצאות הבדיקות?

GalGul000

New member
../images/Emo6.gif

את לא נורמלית
חחחח רק לך קורים הדברים האלה. את יודעת ממי זה?

אנבלייי

New member
:D ;[

אין לי מושג 0.0" זה הכי מטריד. ברור שאני אעשה את הבדיקות, אני יודעת שלא ימצאו שומדבר. אבל מאיפה לעזאזל זה הגיע לשם?!

GalGul000

New member
זה די רע..

תנסי לברר. איכשהו. לא יודעת תשאלי אנשים. זה מטריד

8ar8ie

New member
../images/Emo6.gif

איך מגיע לך ג'וינט לחדר בלי שאת יודעת ממי
???

תגיבי לי למטה../images/Emo211.gif

היי, עכשיו סאפיר לא יכולה לצעוק עליי בעזריאלי "מה עם עומר?"! כי כלום איתו! וזה היה חייב לקרות דווקא יום לפני טיול שנתי של יומיים!

שלך זה קומדיית נעורים../images/Emo211.gif

שלי זו טלנובלה. סליחה, דרמה יומית. אולי אני אכתוב טלנובלה עליי?! ונחזור לנושא. אולי לקחת, השתמשת, ואת לא זוכרת? אני עילגת

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטיול שנתי היום;;

טוב שונאת טיולים שנתיים>>", אבל אני מקווה שיהיה כיף=] זה רק ליום אחד0.0 ביי ביי

"הוא אוהב אותי"../images/Emo211.gif

"אבל לא בטוח, כי הוא רוצה שנמשיך להיות רק ידידים. ואני בדיכאון טוטאלי מזה. שלהלהלהלהלה
" דיברנו בשיעור קולנוע על הסרט שנעשה. המורה הסביר שהוא צריך להיות יישומי. למשל, אי אפשר לעשות סרט על טי רקס באמצע פארק היורה שרודף אחרי שלושה ילדים, כי איפה לעזעזל נמצא ילדים? והרעיון של עומר(לא, זה לא בגלל שהוא טוב ממני בכתיבת סיפורים מצליחים. זה רק בגלל שהוא חביב המורה. כן
[אני? מקנאה בעומר? לא...})כמובן זכה בכבוד להצתלם
ומזל טוב תלם! את תזכי לראות את היצורות שלומדות איתי בכיתה! פוריי!

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

אוח, הוא כזה טמבל. נמנמ אני שונאת את כל ה"בואי נשאר ידידים". (ד"א, זאת רק אני או שלהשיג 3 ילדים לסרט יותר קל מאשר ליצור את פארק היורה...?
)

אבל הוא צודק../images/Emo211.gif

חברויות בכיתה ו' לא נשראות הרבה זמן, ואנחנו אולי נלמד יחד שש שנים ביחד(שזה הרבה יחסית לשלוש שנים שבהם נפגשים רק פעם בשבוע)... וזו לא רק את. את סתם לא מבינה בדיחות(זה בסדר לא להבין
)...

Stinki Winki

New member
בגדול הבנתי../images/Emo122.gif

רק לא הבנתי אם התכוונת לזה ברצינות.0.0

אגב../images/Emo211.gif

אני מאשימה רק אתכן בעובדה שהתרחקנו. אמרתי לכן שלא כדאי, אבל לא, אתן התעקשתן שצריך להגיד לו! אז תודה!

למעלה