רמז בוסף- מהארי פוטר ואבן החכמים..
M mirymoo New member 3/5/06 #114 כדיי לקבל רמזים ... תכנסו לפורום של האתר hpil.net יש שם אשכול כזה... בקשר לשלב הזה.....תהפכי את הלוח פיזית....ממש להפוך..
כדיי לקבל רמזים ... תכנסו לפורום של האתר hpil.net יש שם אשכול כזה... בקשר לשלב הזה.....תהפכי את הלוח פיזית....ממש להפוך..
מ מדאם פוטיט New member 3/5/06 #121 הצלחתי את שלב שלוש בעזרת ניצן, איפה לעזעזל יש כיתוב מהבהב בשלב 4?
W Winter Blue1 New member 3/5/06 #123 תחכי כמה זמן. ויופיע לך אני בשלב 5. תקועה. מי שיכולה לעזור לי סגידה.
W Winter Blue1 New member 3/5/06 #125 אוקי... [זה ההסבר שמירי נתנה לי אז קרדיט לה] את מחזיקה את הלוח ביידים. הופכת אותו. מה את רואה בצד השני? אל תכתבי פה ותנסי שם.
אוקי... [זה ההסבר שמירי נתנה לי אז קרדיט לה] את מחזיקה את הלוח ביידים. הופכת אותו. מה את רואה בצד השני? אל תכתבי פה ותנסי שם.
מ מדאם פוטיט New member 3/5/06 #132 אני עשיתי בשכל:] התלוננתי בפורום הארי פוטר(גם שם פתחו שרשור של זה) שאני לא מצליחה לעבור שלב 6.(יש כאלה שם שהגיעו לשלב 9!!P ועכשיו מישהי נותת לי רמזים עבים במסריםD:
אני עשיתי בשכל:] התלוננתי בפורום הארי פוטר(גם שם פתחו שרשור של זה) שאני לא מצליחה לעבור שלב 6.(יש כאלה שם שהגיעו לשלב 9!!P ועכשיו מישהי נותת לי רמזים עבים במסריםD:
ה המפלוץ קריימר New member 4/5/06 #134 רמזים לשלב 6../images/Emo12.gif עכשיו אני תקועה שם (דמבלדור או סיריוס או ההורים של הארי?><) תוכלי לחלוק איתנו את הרמזים? ^^
רמזים לשלב 6../images/Emo12.gif עכשיו אני תקועה שם (דמבלדור או סיריוס או ההורים של הארי?><) תוכלי לחלוק איתנו את הרמזים? ^^
T tamaguchi girl New member 4/5/06 #136 ../images/Emo89.gifאני בתשע, אבל אני תקועה עכשיו. בכל מקרה- שלב שש, זה לא קשור לדמות מסויימת. רמז [דיי גדול]: תחשבי על עיכול..בשביל לעכל צריך לאכול..עכשיו תסתכלי על המשפט שכתוב שם- על אחת המילים. עכשיו תחשבי על קבוצה מסויימת.
../images/Emo89.gifאני בתשע, אבל אני תקועה עכשיו. בכל מקרה- שלב שש, זה לא קשור לדמות מסויימת. רמז [דיי גדול]: תחשבי על עיכול..בשביל לעכל צריך לאכול..עכשיו תסתכלי על המשפט שכתוב שם- על אחת המילים. עכשיו תחשבי על קבוצה מסויימת.
ה המפלוץ קריימר New member 4/5/06 #137 תודה^^ את טובה^^ אם יש לי קובץ זיפ או ראר, איך אני פותחת אותו? היה את זה בשלב 5 והצלחתי בלי לפתוח את הקובץ ועכשיו יש את זה בשלבים 8 ו-12.
תודה^^ את טובה^^ אם יש לי קובץ זיפ או ראר, איך אני פותחת אותו? היה את זה בשלב 5 והצלחתי בלי לפתוח את הקובץ ועכשיו יש את זה בשלבים 8 ו-12.
ה המפלוץ קריימר New member 4/5/06 #138 שלב 8 בלבול אותיות ומשפחת גונט - מטום ואנדרולו רידל בבלבול אותיות יוצא לורד וולדמורט (I am Lord Voldemort). ניסיתי כמה צירופים ולא הולך, זה בכלל הכיוון?
שלב 8 בלבול אותיות ומשפחת גונט - מטום ואנדרולו רידל בבלבול אותיות יוצא לורד וולדמורט (I am Lord Voldemort). ניסיתי כמה צירופים ולא הולך, זה בכלל הכיוון?
M music girl6 New member 4/5/06 #140 מי עבר את שלב 9../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif רמז עבה בבקשה