...../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif
למקרה שמישהי תרצה לעשות את המתכונת במקומי... [האמת שאני רושמת את זה פה כי אני צריכה אח"כ לערוך ולהדפיס אבל שמרתי 10000 גירסאות של זה ואני מפחדת שאני לא אמצא את זה אח"כ] هَدَف،أَهْدَاف מטרה, שער [בכדורגל] هَدَفَ الى... שאף,מטרתו.. وَثّقَ הידק, אימץ ثَقَافَة תרבות, השכלה عِدَّة... מספר, אחדים أَلْقَى مُحَاضَرَة הרצה [זרק/השליך,הרצאה] أَلْقَى خِطَابًا נשא נאום فَضِيلَقُهُ כבודו فِي الْوَقْتِ الْحَاضِر כעת, כיום تَوَقَّعَ ציפה مِنَ المُتَوَقَّع מצפים, יש לצפות [ان... עתיד מנצוב] خَلِيج،خُلْجَان מפרץ نَتِيجَة،نَتَائِج תוצאה وَطَن،أَوْطَان מולדת وَطَنِيّ לאומי أَللَّجْنَة التَّنْفِيذِيَّة הועד הפועל/המבצע مُنَظَّمَة ארגון تَحْرِير שחרור أَيْضًا גם, גם כן مَسَائِل שאלה, בעיה, עניין بِنَاء عَلَى... על סמך, בהתאם يَهُمُّ מעניין את, נוגע ל... عَلِيم،عُلَمَاء חכם, חכמים شَرَحَ הסביר أَلْمَجَر הונגריה بَدَأَ،بَدْء התחיל أَوَائِل... ראשית مُبَحَثَات דיונים تَمْهِيديّ פרילימינרי, מכין تَمْهِيدًا لِ... [כהכנה] לקראת مَحَال תחום, מקום المُخَالات المُحْتَلِفَة התחומים השונים حَفْلَة،حَفْل מסיבה,טקס خَطّ،خُطُوط קו إِتِّصال מגע, קשר هاتِف טלפון مُبَشِر ישיר کَمَا וכן, כמו כן أَضْرَبَ عَن... שבת [שביתה] رَبَطَ،رَبْطًا קשר بَرِيد דואר وَزِير المُواصلات שר התחבורה حَاکِم،حُکَّام שליט, מושל, שופט رِجَال الاعمَال אנשי עסקים وجْهَة نَظَر נקודת ראות, השקפה مُسْتَقْبَل עתיד مَعُونَة סיוע, מענק غَادَرَ יצא [לדרך], עזב إِجْتِمَاعِيّ חברתי لَبَّى נענה ל... تَلْبِيَهً لِلدَّعْوة בהתאם להזמנה زَمِيل،زُمَلاء עמית [לעבודה] مُمَاثِل דומה تَجَوَّلَ סייר, שוטט جَوْلَة סיור [מסע] ...الْوَاقِع השוכן, הנמצא وِزَارة الشوءون الاجتماعية משרד הסעד مُشْكِلَة،مَشَاكِل בעיה لَدَى אצל, ליד جُمْهُورِيَّة קהילה, רפובליקה إِسْتَأْنَفَ חידש إِسْتَعْرَضَ סקר عَزَّزَ חיזק, אימץ نَفَّذَ ביצע, הוציא לפועל أَعَادَ،يُعِيدُ שב أَذَاع،يُذِيعُ שידר أَصْدَرَ הוציא, פרסם قَرَّرَ החליט قَرَار החלטה مُنْتَصَفَ מחצית, חצות حَقَّقَ مَعَ חקר את... حُكُمة،حُكُومَات ממשלה دَار الاذاعة רשות השידור طَائِرَة מטוס مُوءَخَّرًا באחרונה كَمِّيَّة כמות سِلاَح،أَسْلِحَة נשק حَدِيث מודרני, חדיש مِينَا،مَوَانٍ،مَوَانى נמל رَاكِب،رُكَّب נוסע أَقَلَّ،يُقِلُّ הסיע, העביר سَائِح،س¡