Winter Blue1

New member
זה יכול להיות מספר אפשרויות.

האגריד. סנייפ. לופין. לוקהרט. דמבי. פליטיק. ואממ.. לא עולה לי עכשיו בראש. אני אזכר. מישהי יודעת איפה כותבים את זה ואיך כותבים את השמות באנגלית?

Winter Blue1

New member
שלב שני זה איגור קרקוף.

מצאתי את התמונה בגוגל. אבל היא ככה לא מלאה. אבל אז הסתכלתי בעוד תמונות. זה מהסרט הרביעי. וזה איגור קרקוף. או ברטי קראוץ'. תנסו

mirymoo

New member
תקשיבו...צריך לכתוב הכל באנגלית

ולא ליד הלוול 2...במקומו!.. יש נידמה לי רמזים בפורום של www.hpil.net אל תוותרו! זה השלב הכי קל!

mirymoo

New member
תשובה לשלב הראשון--למי שנמאס

צריך לחכתוב מקגונגל באנגלית......אם אתן לא יודעות איך כותבים אז תבדקו באחד האתרים

Stinki Winki

New member
כתבתי

וזה לא עבר. כתבתי "מקגונגל" כתבתי גם עם שם פרטי, כתבתי מחובר, עם קו תחתון בין השמות, את השם של השחקנית... מה לא? וזה פשוט לא עובר-.-"

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo58.gifהם כתבו את זה עם שגיאת

+כתיב. תרשמי מקגונגל עם l אחת בסוף :)

mirymoo

New member
לא יוטדע... לי זה עבד...

אם יהיו תקלות נוספות תגידו לי ואני אטפל בזה...ז''א אני אגיד לידיד שלי שעושה את זה והוא יטפל בזה

Winter Blue1

New member
את יכולה בבקשה בבקשה

לשלוח לי איך כותבים מקונגל באנגלית? אני לא מצליחה ואין לי את הספרים באנגלית. אני אסגוד למי שתשלח

חצי ../images/Emo58.gif שלב 4

אני לא מצליחה להבין מה הקשר בין הכיתוב המהבהב למשולש. לצבע שלו יש משמעות? העיגולים הירוקים נראים לי כמו כוכבים, שלהם יש רשק עם הכיתוב. מישהי שהגיעה לשלב 4, יש לכן רעיון?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרמז דיי גדול ../images/Emo122.gif

תסתכלי על הנקודות שמודגשות. תספרי אותן. עכשיו תסתכלי על הכיתוב המהבהב כל כמה שניות. נסי לקשר בין הכיתוב למס' הקודקודים..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif|ספויילר|תשובה

chess.html [יש לך לוח שש בש, אם הופכים את זה פיזית מקבלים את הלוח לדמקה/שחמט- זה של המשבצות. הקוסמים לא משחקים דמקה- אלא שחמט קוסמים, שזה בעצם הדו קרב D:]

שוב חצי../images/Emo58.gif../images/Emo3.gif

כל הזמן עולה לי בראש טורניר הקוסמים המשולש. הכיתוב זה סיריוס? גרים? נראה לי שסיריוס. אולי מספר הקודקודים הוא מספר הקונדסאים שנשארו בחיים?
אני לא זוכרת כלב בטורניר הקוסמים המשולש, חוץ מסיריוס בקטע שהוא מופיע באח וכו'. הוא רצה לתת להארי רעיון לקללה שעושה דלקת בעין, זה הקשר היחיד שאני רואה לטורניר. רוית, סיימת את המשחק?

למעלה