lady blak

New member
יודעת אנגלית../images/Emo35.gifלכאן../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

איך כותבים מאוהבת באנגלית
,זה חשוב לי,
אחר כך אני יסביר למה
^.^

נׁעה

New member
לא זה לא

זה in love - כאילו, אדם שנמצא במצב של אהבה, במצב שהוא אוהב, ב-אהבה. חוץ מזה, ככה הבבילון אומר, והבבילון הוא מילון, אז הוא בטח יודע

אנבלייי

New member
בבקשה, מאיה וגל, אל תיכנסו. בבקשה.

איזה ימים רעים. אתמול, תשע בערב, אבא של חברה מתקשר- היא ברחה מהבית. אני חושבת- טוב, בסדר, זה בטח לא משהו נוראי, סתם יצאה לאיזה שעה ותחזור. אחרי שעה אני ושני חברים יוצאיפ לחפש אותה באיזור שלה. מתברר שהיה בינה ובין ההורים איזה ריב ענק והיא ברחה מהבית באותו רגע- יחפה, כמעט בפיג'אמה. קור כלבים בחוץ. אנחנו מחפשים ומחפשים בכל מקום אפשרי, בינתיים אמא שלה כל הזמן חושדת ומנסה להכריח אותי להודות שיש מישהו שגר ברחוב שלהם שהחברה מעשנת איתו גראס ושוכבת איתו או משו, וזה לא נכון, ואני אומרת שזה לא נכון ואין אף אחד ושאם הייתי יודעת הייתי אומרת, ושהיא בכלל לא מעשנת גראס, והיא לא מאמינה וכל הזמן אומרת: זה חשוב,\ אל תחפו על אף אחד, היא יכולה למות,יכולים לאנוס אותה, בלהבלהלבה ואין פאקינג אף אחד כזה, והיא לא מאמינה. ב1 בלילה מזמינים משטרה, המשטרה מתחקרת ושואלת מלא שאלות, ואני שומעת שהם אומרים לחפש בבתי חולים ומתלחששים בינם ובין עצמם. ב 3 בערך אני חוזרת הבייתה, מתה מדאגה ועייפות. לא העירו אותי לביתספר. בבוקר החברה הזאת מתקשרת אליי מהבית. אני כולי נושמת לרווחה והיא בוכה ואומרת שהיא תסביר לי ואחר כך היא באה אליי ואומרת שהיא רק בכתה כל הזמן ושאבא שלה הכה אותה וגם אמא שלה הכתה אותה, והיא ממש ממש פחדה והם ממש צרחו ורדפו אחרי והרביצו לה אז היא ברחה מהבית והסתתרה בגינה של מישהו ברחוב, שאחר כך התברר ככמה בחורים שהכניסו אותה וניסו להרגיע אותה, עד שהם ראו את כל הניידות ואמרו שכולם מחפשים אותה והיא הלכה הבייתה. אבא שלה קיבל אזהרה מהמשטרה. ההורים שלה רוצים לעבור עכשיו לעיר אחרת. כאילו בגלל ההתנהגות שלה. זה כל כך מטומטם, כאילו שזה יעזור להם, ואני נורא אוהבתאותה וכל כך קשה לראות אותה במצב שבו היא עכשיו. פשוט לא יודעת מה לעשות. יהיה בסדר?

אני בטוחה שיהיה בסדר..

קראתי את הכל ופשוט הייתי חייבת להגיב=] זה קורע את הלב ואני מבינה אותך בתור חברה טובה.... גמלי זה היה קשה.. אבל אני מבטיחה לך שהכל יהיה בסדר.. אני בדיוק קוראת ספר על אותו מצב..על חברה שבורחת כל הזמן מההורים שלה ושיש לה חברה אחרת שעוזרת לה ותמיד מקשיבה לה וזה.. עם את רוצה תקראי אותו.. אולי הוא יעזור לך קוראים לו-"לרחם על סיליה"

אנבלייי

New member
ממ

תודה טלי.. קראתי את לרחם על סיליה.
אבל זה ממש שונה. לגמרי לגמרי. בכלמקרה תודה..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif רגע, למה הם עוברים עיר?

הילדה בכלל לא נשמעת לי בעייתית, ההורים מכים אותה! היא ברחה, איך מחזירים אותה ככה לבית שהיא מרגישה כ"כ לא בטוחה בו? אני לא מבינה.>< מקווה שיהיה בסדר!

אנבלייי

New member
תודה..

כי הם אומרים שכאן יש השפעה רעה וכלמיני כאלה. וזה מה זה לא קשור. כל כך לא. כאילו מה, בת"א היא תשב בבית כמו טעטלה? כן. ברור. אחרי שתדפקו לה ת'ראש בשולחן. ואני לא יודעת. אמרתי לה שהיא יכולה להשאר אצלי כמה שהיא רוצה. אני באמת לא יודעת.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאם אני לא טועה

יש בתפוז פורום תמיכה לנערים ונערות במצוקה או משהו כזה. תבדקי שם אולי הם יוכלו לתת לך עצות ממשיות יותר בנעיין, כי אני לא בטוחה שמישהי מאיתנו יכולה לעזור בתמיכה לנערה במצוקה [החברה.] בכל מקרה, יהיה בסדר

behind the masc

New member
אוי גאד...

אני קוראת את זה...אני פשוט נדהמת. רוצים לעבור עיר!? בגלל ההתנהגות שלה..איך יכלה לחזור לשם? אמ...אולי תזמיני אותה לגור אצלך לכמה זמן? אם ההורים שלך יסכימו[כמובן], בטח ממש קשה לה בבית עם ההורים והיא מפחדת, או שתתקשר למוקד עזרה לנוער במצוקה, שתלך לקבוצת תמיכה משהו. אבל שתעשה משהו לפני שיהיה מאוחר, תגידי לה את זה. וכן, יהיה בסדר. תמיד יהיה בסדר. רק צריך לפעול, זה הכל.

הורים טיפשים.

תראי בסה"כ זו החלטה שלה אם להגיש נגדם תלונה וכו וכו, ואת לא יכולה לעשות שום דבר אם הם יעברו עיר. מה שכן, הייתי מציעה לך פשוט להיות שם. להיות שם בשבילה ושהיא תדע את זה. כי זה הכי חשוב, אין לך מושג כמה. צלצלי, תדאגי, תדברי, תתקשרי. בהצלחה. גם לה:]

XD../images/Emo211.gif

היינו צריכים להחזיק כיסאות. מישהו נכנס לכיתה. "אני מרגיש שהמכנסיים יפלו לי" *מכנסיים משתלשלים ומשאירים את המסכן בבוקסר מפוספס כחול(איזה חוסר אופנה)* "אני מדבר יותר מדי..."

אר><../images/Emo211.gif

להחזיר, לא להחזיק. הם היו בחוץ, הילד נכנס לכיתה כשהוא מחזיק כיסא בשתי ידיו. וילד מהשכבה של טלם מזכיר לי טלה משום מה. זה מטריד.

Karin917

New member
197 מילים.../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

בערבית. בעזרת מקלדת וירטואלית!
*מתה* ועכשיו אני צריכה ללמוד את כולן! *מתה שוב* אם את קוראת את זה, סימן שגם את בבית ומשעמם לך. אז כנסי לצ'אט

Karin917

New member
...../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

למקרה שמישהי תרצה לעשות את המתכונת במקומי... [האמת שאני רושמת את זה פה כי אני צריכה אח"כ לערוך ולהדפיס אבל שמרתי 10000 גירסאות של זה ואני מפחדת שאני לא אמצא את זה אח"כ] هَدَف،أَهْدَاف מטרה, שער [בכדורגל] هَدَفَ الى... שאף,מטרתו.. وَثّقَ הידק, אימץ ثَقَافَة תרבות, השכלה عِدَّة... מספר, אחדים أَلْقَى مُحَاضَرَة הרצה [זרק/השליך,הרצאה] أَلْقَى خِطَابًا נשא נאום فَضِيلَقُهُ כבודו فِي الْوَقْتِ الْحَاضِر כעת, כיום تَوَقَّعَ ציפה مِنَ المُتَوَقَّع מצפים, יש לצפות [ان... עתיד מנצוב] خَلِيج،خُلْجَان מפרץ نَتِيجَة،نَتَائِج תוצאה وَطَن،أَوْطَان מולדת وَطَنِيّ לאומי أَللَّجْنَة التَّنْفِيذِيَّة הועד הפועל/המבצע مُنَظَّمَة ארגון تَحْرِير שחרור أَيْضًا גם, גם כן مَسَائِل שאלה, בעיה, עניין بِنَاء عَلَى... על סמך, בהתאם يَهُمُّ מעניין את, נוגע ל... عَلِيم،عُلَمَاء חכם, חכמים شَرَحَ הסביר أَلْمَجَر הונגריה بَدَأَ،بَدْء התחיל أَوَائِل... ראשית مُبَحَثَات דיונים تَمْهِيديّ פרילימינרי, מכין تَمْهِيدًا لِ... [כהכנה] לקראת مَحَال תחום, מקום المُخَالات المُحْتَلِفَة התחומים השונים حَفْلَة،حَفْل מסיבה,טקס خَطّ،خُطُوط קו إِتِّصال מגע, קשר هاتِف טלפון مُبَشِر ישיר کَمَا וכן, כמו כן أَضْرَبَ عَن... שבת [שביתה] رَبَطَ،رَبْطًا קשר بَرِيد דואר وَزِير المُواصلات שר התחבורה حَاکِم،حُکَّام שליט, מושל, שופט رِجَال الاعمَال אנשי עסקים وجْهَة نَظَر נקודת ראות, השקפה مُسْتَقْبَل עתיד مَعُونَة סיוע, מענק غَادَرَ יצא [לדרך], עזב إِجْتِمَاعِيّ חברתי لَبَّى נענה ל... تَلْبِيَهً لِلدَّعْوة בהתאם להזמנה زَمِيل،زُمَلاء עמית [לעבודה] مُمَاثِل דומה تَجَوَّلَ סייר, שוטט جَوْلَة סיור [מסע] ...الْوَاقِع השוכן, הנמצא وِزَارة الشوءون الاجتماعية משרד הסעד مُشْكِلَة،مَشَاكِل בעיה لَدَى אצל, ליד جُمْهُورِيَّة קהילה, רפובליקה إِسْتَأْنَفَ חידש إِسْتَعْرَضَ סקר عَزَّزَ חיזק, אימץ نَفَّذَ ביצע, הוציא לפועל أَعَادَ،يُعِيدُ שב أَذَاع،يُذِيعُ שידר أَصْدَرَ הוציא, פרסם قَرَّرَ החליט قَرَار החלטה مُنْتَصَفَ מחצית, חצות حَقَّقَ مَعَ חקר את... حُكُمة،حُكُومَات ממשלה دَار الاذاعة רשות השידור طَائِرَة מטוס مُوءَخَّرًا באחרונה كَمِّيَّة כמות سِلاَح،أَسْلِحَة נשק حَدِيث מודרני, חדיש مِينَا،مَوَانٍ،مَوَانى נמל رَاكِب،رُكَّب נוסע أَقَلَّ،يُقِلُّ הסיע, העביר سَائِح،س&#161

למעלה