shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifאני עושה בכיתה ו'../images/Emo9.gif

או שנהה הבאה

זה לא כזה נורא../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

ואין מה להלחץ, ותאמיני לי שזה עדיף מאשר להיות אחרי זה בין היחידות בשכבה בכתה י' כשכולם כבר עברו את זה... וזה באמת לא כזה נורא כמו שאומרים, אז בשבוע הראשון זה לא נחמד אבל אחרי זה מתרגלים וזה באמת בסדר. חוץ מזה, אחר כך כשלכולם יהיה זה כבר יהיה מאחוריך.

../images/Emo163.gifאבל זו לא הבעיה. ../images/Emo7.gif

הבעיה האמיתית היא הזמן שיעשו לי את הגשר. כאשר אני אבוא לרופא וישימו לי אותו |בעע| ואת הטיפולים של המתיחות וזה... לא אכפת לי מהגיל. כאילו אני מבינה, צריך כמה שיותר מוקדם וזה... נו לא משנה>< בכל אופן תודה לכל מי שהגיבה

אעאעעעעעעעע

יש לי כרטיסיים לקלי קלארקסון!!!!!!!!!!! יאיייי טאני לגמריי בהיי של החיים=]] והנה תמונה בשביל היכף..חיחי

music girl6

New member
לא!!!!!!!!!!!!

עם זה קורה אני יהרוג את אח שלי בגללו לא הזמנתי יש לך אורנג'? לי יש איזה כיף לי זה זול יותר

התקבלתי למגמת אדריכלות../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

לא מענייןם אתכן, אבל למקרה שמישהי כן מתעניינת

כל הכבוד!../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

גם אני לומדת אדריכלות, לא הכי מרוצה אבל מה לעשות..
תהני!

Karin917

New member
אמרתי לך../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

אני שמחה בשבילך ומקווה שתהני

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifמזל טוב*0*../images/Emo2.gif../images/Emo65.gifD:

תשמחי תתלהבי! וואי, איזה כיף לך, זה תמיד עניין אותי ממש. באיזה בצפר? כמובן, מאחלת לך המון הצלחהD:

תודה!../images/Emo54.gif

אממ זה פשוט בתיכון הקרוב, רציתי להשאר עם החברות ולהיות במשהו וואנבי אמנותי ומעניין כזה:p

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifמחר שוב הולכת=(

חוזרת יום חמישי עד רביעייייD:: זה 123456 6 ימים*0* ויום שישי הבא יומולדת^^^ ואני לא אוכל לראות את השירשור יומולדת שאלאור[
] פתחה לי, קר יומויים אחרי... או שההורים שלי יהיו נחמדים ויחגגו לי משו><" טוב חרשתי><" הלכתי לי, אוהבת את כולכן המון המון^^

../images/Emo163.gif../images/Emo23.gif

היהי
אני אני פותחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
*פיגור* מזל טוב D: כן כן שש ימיםםםםם ואז יהיה "יומולדת שמח"
(נו מה אני מנסה למלאות פה את ההודעה
)

אנבלייי

New member
נחשומה?:)

היה לי יום טוב. באמת.:) יום טוב, והבנתי מתמטיקה, והייתי עם חברים, ודיברתי עם החברה שלי על הקטע עם הדבק. אני רק עייפה. אבל לאנורא. ואני שמחה^^ כיפיכיפי
סופסוף אחרי סופשבוע מתסכל ובוכה
וירדתי איזה חצי קילו במשקל (הידד
חבל שזה דבר שתלוי ב-האם הלכתי היום לשרוצים או לא ><") ויופי ^^ האהאההההה. המ. הע.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif עפתי לבדיקת דם עכשיו

אחלו לי בהצלחה או משו >> [שאני לא אתעלף שוב |||||:
]: ] ביי :[

למעלה