חברה שלי גם

קוראים לה אור אני מלמדת אותה דוליז והיא ביינתים מסתדרת. והנה מכינה מלא!טבעות אבל מיחדות כאלה ויש לה אחת שהחרוז שעליה עולה 8ש"ח ליחיד!!!!!! טוב אני צריכה להרגע

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

לאה ואלאור שלחו לי את אותה ההודעה [בדיוק! וגם באותו הזמן] כשהתחברתי למסנג'ר, ועכשיו הן שוב שלחו לי את אותה ההודעה באותו הזמן.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאוף אין לי חופש

כבר איזה חודשיים אל היה לי חופש יום שבת מהאימונים.. קודם היו אימונים לקראת התחרות אז התחרות אחרכך אימון נבחרת ושוב יש תחרות ויום שבת הזה יש עוד תחרות שהיא חשובה. ואני אל מוכנה וזה תחרותא ישית משמע אני לבד עושה משהו נורא ואיום
טוב אני אתמודד. וגם בבית ספר. הוא כול שנייה מבהיל אותי- הוא מוזר. זה לא ממש נורמאלי לבוא לבת אדם פתאום משום מקום בלי שהיא שמה לב ולחבק אותה פתאום.. ויותר נכון ליפל עלייה. ועכשיו גם חבר שלו נו מה יהיה. >> אני כוססת ציפורניים תשחטו אותי

מה הציונים שלכן? שלי:...

בחשבון-90 בהנדסה גם (90) בגאוגרפיה 95 באנגלית 85 בספורט 85 במדעים 95 בספרות 100 באמנות 85 (בגלל שלא הגשתי עבודה אחת ועוד אחד באיחור אבל חוצמזה אני די טובה) תנ"ך 100 (האמת שלא ההמנתי אבל כן, בשנים קודמות קבלתי 90 ומטה נראה לי שזה בגלל שבמבחן אחד קבלתי 108 ) ציונות-90 (ברור) שכחתי משהוא????? אה כן ממוצע-92 בקיצור תעודה טובה. שכחתי לשון-100 והיה עוד משהוא שקבלתי בו 100

למעלה