music girl6

New member
לא חברה שלי הולכת איתי וגם אח שלי כ

+כה שאני לא יכולה לפגוש אף אחד

XXXXXXXXXXDDDDDDDD../images/Emo211.gif

כיתה:*יושבת וצופה בתמונות רקע שמלוות להם מנגינה מרדימה במיוחד* זוהר:*מפהקת**נרדמת במלו דרמטיות* ידיד:"נו, זוהר, זה לא יפה, זה דווקא מאוד מעניין..." זוהר(בעייפות):"לא זה לא..." ידיד:"טוב, צודקת..."

בנות.. משהו קטן בקשר למסנג'ר><

יש לי בעיה במסנג'ר ואני לא אוכל לתקן אותה עד שהמחשב שלי יהיה בסדר (גם ככה המצב פה רעוע, אבא שלי מאשים אותי כל הזמן שאני מכניסה וירוסים למרות שאין
ושיט><) ככה שאני לא יכולה לראות את רשימת אנשי הקשר שלי, אני לא יכולה לראות אם אתן מחוברות או לא ואני לא יכולה לשלוח לכן הודעות, רק אם אתן שולחות לי קודם. אז אם אתן רוצות לדבר איתי, תשלחו לי הודעות, טוב? אני אשמח^^ (וכן, זה היה רמז ברור, נכון?
)

../images/Emo163.gifאבל אבל אני אוהבת לדבר איתך;;

*קוראת תא החלק האחרון של ההודעה* יאי ^^ אז כן אפשר לדבר איתך

Little sweetie

New member
אאאאאאה אני רוצה למות../images/Emo7.gif

כלום לא הולך לי...כל מה שאני רוצה אני לא מצליחה לקבל.. אין לי 100 אחד!!!!! בתעודה
....וחלק מהחברות שחשבתי שהן הכי טובות שלי לא בקשר איתי
... ואם זה לא מספיק הפסקתי לרקוד כי לכראוגרפית שלי יש שלוש פריצות דיסק בגב התחתון והיא נסעה לת"א לטיפולים קשים (ואני מתגעגעת אליה נורא
) ומורה אחרת בהיריון, ונסגר סטודיו אחד שהייתי בו כך שאני לא יכולה לחזור אליו...ועוד מ-י-ל-י-ו-ן- ב-ע-י-ו-ת-...!!! אז עכשיו כשבאתי לעשות דוליז ולהתעודד עשיתי אחת שלפי דעתי היא שיפור בשבילי..ואז קרס המחשב הדפוק שלי ו...אין אותה!!!!!!
בוהו..אני שונאת את עצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo201.gif../images/Emo211.gif

את בתיכון, לא? אח שלי הוא תלמיד מצטיין ולא קיבל מאה אחד בתעודה...

Little sweetie

New member
../images/Emo7.gifגמני..

אני לא מבינה איך זה קרה????????? קמצנים מגעילים שכמותם!!!!:(((((((

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gif../images/Emo201.gif

מאה זה לא הכל.
גם לי אין מאיות בתעודה,אז? את לא יכולה להיות מושלמת.

Little sweetie

New member
../images/Emo7.gifאני יודעת../images/Emo201.gifתודה

אבל...אני רוצה!! ובעיניי אני רחוקה מלהיות מושלמת
אני פשוט כלום!!!...

איזה כוננות חרא..

יש לי ביום חמישי מבחן גדול בהיסטוריה {2 מחברות} והתכוננתי ממש קקצת
.. איזה שבוע מתסכל.

עוד כמה שנים?

אורית בת 17, אני בטוחה שהיא יודעת מה זה בגרויות. ו-5 מחברות? בבגרות בשנה שעברה, יחידה אחת, הייתה מחברת אחת וספר ואחד, לא משהו בהיקף של 5 מחברות.. אורית, בהצלחה במבחן^^ יש לך עוד זמן להתכונן, בהסטוריה יש הרבה קריאה וזכרון, לא משהו קשה שצריך להבין, מקסימום את התהליכים או השתלשלות העניינים או משהו
, את יודעת^^ בהצלחה^^

חחח תודה../images/Emo13.gif.. לפחות הנושא מעניין

אבל כשאני שומעת מבחן , אני מתחילה להתצבאס. {למי יש כוח לקרוא 2 מחברות???} וסשה..אני יודעת מה זאה בגרות..ועוד בהיסטוריה
תודה ל2

אעאעעעעע כנסוו כולםם!!!!

הכנתיי בעצמיי טבעת!! תראו איזה יפה היא נכון? זאת הטבעת הראשונה שלי תתחשבו.. מי שרוצה טבעת למפגש פסח..בשמחההה=]]]] נו תנו לי להתלהב=]]

למעלה