niritut

New member
../images/Emo23.gif

ספרי לי איך היה, כןכןכן, תיהי מחוברת ב....9? (אני יודעת על מה את חושבת D: כןכןכן, אני מנופפת בידיים במהירות שעין בלתי מזויינת לא יכולה לתפוס, כןכןכן.) בהצלחה

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifבהתצלחה ../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif

Radio Joe

New member
אההההההה

ראשון- כלוםכלום היה לי חום ממש גבוה וישבתי כמו פרה וראיתי סרט וטחנתי שני- השתחררנו מוקדם אבל הייתי צריכה לחרוש על מתמטיקה היום- הולכת להסתפר [בהרצליה!] וצריך לעשות שיעורים ולהתכונן לחיסון מחר :X רביעי- חיסוןןןןןן!!!!1111 אבאאא ]: סבתאאאא!! ]: וגם עמודי משפט שזה מגניב אבל :] חמישי- לומדים עד שתיים. בטח יהיה המון שיעורים, וגם יש חונכות. שישי- מבחן בערבית אוקי אז זה לא כזה הרבה אחרי הכל. סו וואט? אני חושבת שאנשים בכיתה מפחדים ממני ברצינות, אני צריכה להפסיק להתנהג בכל כך... מסטוּליוּת ><

niritut

New member
טטנוס? D:

אחד הדברים הכי מגניבים בעולם כולו. תאמיני לי. תהני, וזה. אני מחכה כבר לטטנוס הבא.

למה מגניב? ויאנה כנסי=]]

בכל זאת אני עשיתצי את זה שבוע שעבר.. א שכלל לא מרגישה את זה.. אני לא אשקר לך יום אחרי זה כואב..כל היד =] אם תחשבי שזה כואב זה חכאב לך..קחי את באיזי

niritut

New member
כי זה מגניב.

לי לא כאב בכלל, גם לא אחרי. ההרגשה בזמן הזריקה הייתה הכי מגניבה שיש. באמת. היא הייתה חדשה כזאת וקרה וחדשה. וזה היה נורא מגניב (טוב מספיק עם התיאורים)

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifOO

אנשים חולים מזה יומיים עם חום גבוה וחולשה ]; כמוני.

Radio Joe

New member
משעמם לי

השוואה ביני לבין.... כל בנ אדם אחר. נכון שאני דומה בצורה מחשידה לבלונדה הסקסית?

broken winges

New member
חזרתי..

יש למישהי אתרי איחסון תמונות\קבצים? הולכים לפרמט לי את המחשב בקרוב ואני לא רוצה שכל הקבצים שלי ימחקו... ברור שניפיתי את אלו שאני לא צריכה ואני בטח עוד אנפה אבל מה עם השאר? אין לי אפשרות לקנות דיסקים ריקים ויש לי רק דיסקטים שעל כל אחד מהם נכנסים בערך 10 קבצים שזה כלום..

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo9.gifמאגניב ../images/Emo45.gif

זו הסיבה שיש לי אתר../images/Emo3.gif

את יכולה להעלות אותם לנענע, זה די מסודר
כבר יש לך משתמש שם (העלת לשם עדשי"ם><), יכול להיות פתרון פשוט. יש גם את הפתרון של להעלות לאתרי אחסון של תמונות, "אלבום תמונות" ברשת.. יש לך אפשרות לקנות USB? אבא שלי קנה, אבל הוא קיבל אחד, ככה יש לי>< ילד מהכיתה שלי קיבל מאורנג', אין לי מושג איך.. אני ברברנית
אבל אני מקווה שעזרתי או משהו><

חזרתי או משו../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

למי ששם לב חא הייתי פה ממש בזמן האחרון.. הייתי צריכה הפסקה מהפורום קצת אז נכנסתי ממש מעט ולא קראתי הכל... אבל עכשיו חזרתי כי התגעגעתי... אז מזל טוב לכל אלה שהייתה להן יום הולדת ופספסתי וחיבוק מנחם לכל אלה שהיו צריכות! ועכשיו אני אלך לקרוא קצת מה הולך פה... *עוד 7 ימים מומולדת!*

music girl6

New member
יש לי כרטיסים למופע של קלי קלארקסון

+!!!!!!!!!!!! למזלי הכרטיסים לא נגמרו

למעלה