Blue Pencil

New member
כמה דברים:

א.דיאטה זה דבר שלוקח זמן. לא משנה כמה תעבדי במשך היום,אפילו אם לא תפסיקי לרוץ במשך יום שלם; זה לא ירזה אותך. ב.אני חושבת שאין טעם לרוץ המון המון ואז לאכול המון המון עוגיות ללא סוכר. את עשה דיאטה,אז עשי את זה כמו שצריך. [דיאטיניות זה תמיד טוב במקרים כאלה] עשי ספורט, אבל תאכלי.ושהאוכל הזה יהיה מזין,ולא סתם עוגיות. [אגב,בעוגיות ללא סוכר יש ממתיק מלאכותי שסתם לא בריא] קחי ת'זמן, תעבדי לא יותר מדי ביות,במשך חודש לפחות, תאכלי כמו שצריך,ותראי שזה יעזור. ^^

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifאת בסדר0.0?

יש לך גוף של אישה, ברור שיהיו לך צדדים. גם לי הרבה גינסים כבר לא עולים עלי[שזה דיי תירוץ לקנות חדשים^^] זה רק בגלל שאת גובהת ומתפתחתף אני ראיתי תמונה שלך את מאוד רזה0.0 אז סתמי, ולכי תאכלי איזה עוגת שוקולת משמניה

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifובקשר לאצבע בגרון...

שלא תעזי! את דיועת, חברה שלי הייתה פעם עם בעיית אכילה, היא הייתה מסתכלת במראה ואומרת "אני שמנה" היא הייתה אמוד רזה, הדבר הזה הוא פסיכולוגי. את צריכה להרגיש טוב עם עצמך, ואם את לא מצליחה לבד את צריכה לדבר עם מישהו, ולבקש עזרה זאת אף-פעם לא בושה. אם את דוחפ לעצמך אצבע בגרון את תקיאי פשוט כל פעם אחרי שתאכלו, את יודעת שאנשים אשכרה מתים מזה? נהיים דחלילים מפחידים? זה מה שאת רוצה להיות? תתאפסי על עצמך, מה שאת צריכה לעשות זה לאכול בריא, תלכי לתזנאי תדאי מתי לעשות הליכות, מתי לאכול מה...אבל שלא תעזי להיגרר למצב של אנורקסיה. את לא צריכה רק להיראות יפה ורזה, את גם צריכה להרגיש את זה. אני מקווה שאת קוראת את זה, כי את ילדה מקסימה...ואני לא רוצה שיקרה לך שום דבר רע.

../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

לא מכירה אותך, אל בכ"ז - אם את רוצה להרזות, אז בריא. רק בצורה בריאה. ואם את באמת מרגישה שאת רוצה להקיא כל מה שאכלת ובעצם כל מה שתיארת פה - אז לדעתי טיפול פסיכולוגי, עזרה, משהו. לפני שזה ידרדר יותר מדי ויגיע למקום שאין איך לצאת ממנו.

niritut

New member
אוריין.

אל תעשי את זה שוב, אף פעם. זה מכנסיים, סה"כ מכנסיים מזדיינות. את לא שווה אותן. אם את רוצה, לדבר מתישהו, באמת שאת יכולה לקרוא לי כל פעם, אני אעזוב את מה שאני עושה ואלך איתך להקשיב לך. אל תעשי שטויות כאלה. שלאנדבר על זה שאת רזה כמו מקל, בערך. יהיה בסדר
אל תעשי שטויות.

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifארמ כן, ../images/Emo201.gif

אם את בת 13 וחצי, אז לשקול 50 לגילך זה לא הרבה. אישית, יש לי חברה שהיא בסוף השנה תהיה בת 13, היא שוקלת 50 ולפי דעתי לפחות, היא הכי יפה בשכבה, אבל כולם מסכימים שיש לה גוף יפה. אני אישית,פרה. באוקטובר אני אהיה בת 13 ואני שוקלת בערך 46. אני נראית שמנה ממש, אבל אני לא אעשה משהו שיהרוס לי את הבריאות כדי לרזות. את לא תוכלי לדחוף לעצמך אצבע לגרון.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifרציתי לכתוב משו על אנורקסיה>>

אבל נראה לי שהבנת את זה כבר לבד
אז המכנס לא עלה עליך.... ביג דיל><; את עדיין גודלת.. בקשר לבנות שכתבו אני בת ___ אני שוקלת____ ואני קטנה ממך ובלהבלה>< |לא להיעלב אם זה מעליב מישהי
| אמ.. אני שוקלת 43 |בת 13|.... לפי הגובה אני אמורה לשקול 54 לפחות... ואני לא שלד.. ילדה בשכבה שלי... שוקלת חמישים.. רזה ונמוכה ממני.... אז.. אמ.. שכחתי מה רציתי לכתוב
|סניליות| או כן><; לדעתי אין קשר בין המראה החיצוני למשקל... אוקי יש>< אם תשקלי 200 קילו ברור שתהיי שמנה>>; אבל..>< נו איך להסביר>< לא חשוב
את לא מרוצה מהגוף שלך? לכי לדיאטיקנית
|איך לעזאזל כותבים את המילה הזוOO| ותשאלי אותה איך לעשות דיאטה וכו וכו... מקווה שעזרתי.. איכשהוD:

YaEloNeT

New member
בובה, ולכל אלה שמעלי, ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

יש הבדל ענק בין אנורקסיה לבולמיה. אנורקסיה זאת הרעבה עצמית. ימים על גבי ימים לא לאכול בכלל, או לאכול משהו כמו 300 קלוריות ביום [או משהו כזה. מעולם לא טרחתי לברר כמה בדיוק, אבל בן אדם ממוצע אמור לאכול מינימום 1000]. בולמיה זה לאכול המון במעין התקפים, ואז להקיא את מה שאוכלים. ואתן יודעות מה? יש כאלה שקוראים לבולמיה הפרעת אכילה שקטה. כי אנורקסיה רואים. בולמיה, אם לא תופסים שהנערה מקיאה "על חם" אחרי אוכל, או לא קולטים שאחרי שהיא אוכלת הרבה היא מקיאה, אי אפשר לדעת. כי מבולמיה כמעט ולא מרזים. אוריין, אל תקיאי. זה אפילו לא יעשה אותך רזה, רק ייפגע לך בבריאות הנפשית והפיזית. אם תרצי לדבר על דיאטות\הפרעות אכילה\וואטאבר, שלחי מסר. בכיף
אה. ואני לא פה, אתן הוזות ><.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifתודה שוב על התגובות

באמת, זה עודד אותי מאוד
קראו מה כתבתי בתגובה למעלה... ודרך אגב אני לא בת 13 וחצי אני בת 15 ><'

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|עציץ|תמיד כשיש לי משהו

לכתוב, אז אין אוף. וכשיש אותו, זה כבר לא רלוונטי ואני לא כותבת.
. אז סתם בשביל להוריד לי אבן מהלב. יש לי ילדה בשכבה שהיא מאושפזת כבר חודש בערך בגלל אנורקסיה. מה שהכי מעצבן. זה שכולם ידעו. או לפחות חשדו. פשוט אף אחד לא חשב שזה יכול להיות כל כך קרוב אלינו. ועוד אני מגלה שהיא מאושפזת, חודש אחרי שהיא כבר מאושפזת. כל פעם כשאני וחברות שלי דיברנו איתה אמרנו לה, לא הכי ברצינות, שזה כבר גובל באנורקסיה. חברה שלי ואני הלכנו מתישהו לשירותים ובמקרה היא הלכה כמה מטרים לפנינו, וחברה שלי אמרה לה בצחוק "אני עוקבת אחרייך לשירותים כדי לבדוק שאת לא מקיאה!" :[ איזו אירוניה. אה. ועוד משהו? אה כן. ביום שלישי האחרון הזכירו לי בצורה נהדרת למה אני שונאת אנשים. שונאת להיות איתם. איכ. אני בקורס מדצ"ים, כדי להיות מדריכה במועדונצ'יק [נו, תנועת נוער יחודית לנ"צ] ו.. אנחנו עם ילדים משתי החטיבות [היחידות בנ"צ
] וחשבתי שיהיה ממש נחמד ואחלה ובלאגנים. ילד אחד מהחטיבה שלי ועוד ילד אחד מהחטיבה השני ישבו די קרוב אליי באחת הפעמים שישבנו בקשת ואמ פאקינג דיברו עלי מול הפנים שלי. הם אמרו זאת עם המשקפיים. וצחקו. אוח. זאת כזאת הרגשה רעה אני צריכה לחזור לשם מחר. לראות אותם שוב. ואני לא רוצה:[. אוווווווף. טוב די לקטר. יום נעים שיהיה לכן

../images/Emo163.gifיום נעים גם לך מותק../images/Emo25.gif

וואי... בקשר לילדה הזאת... לויודעת מה להגיד לך. אבל אל תתיחסי לשני המטומטמים האלה
הזבלים האדיוטים רק מקנאים
ושהם לא יהרסו לך את מחר

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לכי לחברה שלך לבית חולים, תביאי לה שוקולדים ודובי ופרחים ובלונים, הכל כדי לעשות לה שמח. למה אני שומעת על אנורקסיה יותר מדי בזמן האחרון? המחלה הזאת לא שווה אותנו! וממ בקשר לידלים, אל תשימי עליהם תהני לך ללמוד וממ בהצלחה וזה^^
יום נעים לךD:

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאין לוח אז יש לי כמה שאלות..

מה קורה עם התחרות 'טופ-מודל'? מה עם תוצאות התחרות 'חיה סקסית'? האם בתחרות 'מיס פורום דולי' מותר לשנות תסרוקת מבחינה של בייביליס למשל?(דולי אחת עם שיער גלי ואחת ועם חלק) תודה לכל מי שתענה

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif הו הא הי הו אופס

אני קצת מטומטמת אז אל תשימי P: חיפשי עכשיו בכל העמוד, כנראה שאניגםם עיוורת
תודה בכל מקרה

../images/Emo163.gifרע לי -.-"

אני הולכת עכשיו לרופא שיניים. לבדיקה אם אני אצטרך גשר *מחזיקהאצבעותשלא* אם כן אז אני אבוא וארקוד ואשיר משמחה
אם לא, אז אני מתאבדת
אתמול היה את המבחן אמצע שנה. היה די בסדר, אבל בטח כאבי הראש ישפיעו על הציון שלי
יש לי פול חומר להשלים!!! כלומר 4 עמודים באנגלית (יאי עשיתי ^^) 20 עמודים בחשבון (למה לא שתעשה מאה?
עשיתי בנתיים רק חמש עמודים) מדעים חמש עמודים
ג"ג 6 עמודים -_- מעצבנת. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף רע לי -.-"
והודעה חשובה
!!!!! אני פותחת לאופיר שרשור יומולדת לא אפחת אחרת
ויש לי אישור ממנה! אני פותחת לההההההההההההההההההההההההההההההה (עזבו אני מטורפת -_-". אבל אני עדיין פותחת לה
) ואויש מעצבן אמא עכשיו צעקה "אלאור תתחילי להתכונן" לפני חצי שעה היא אמרה את זה ומתברר שצריך לחכות עוד חצי שעה -_-" והיא אמרה את זה שוב. נו טוב

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifכבר אמרתי לך שאני אוהבת אותךD:

? יפה שלי=] בהצלחה אצל הרופא, אני דווקא ממש רוצה גשר0.0 כי בסהכל עדיף להתחיל עם זה בגיל צעיר, בחטיבה יורידו לך את זה ויהיו לך שיניים מושלמות^^ אל תרגישי רע, תרגישי טוב
^^ וממ טנקס על זה שאת פותחת ליD: לאב יא
^^ בהצלחה בלימודים והכל

../images/Emo163.gifגשר למטה ולמעלה -_-"*מתאבדת*

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אני אבודה
ולחשוב שאני אהיה הילדה היחידה מכל בצפר עם גשר "עדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם" הופא אמר שכאילו יש לי שניים 5 ו5 (אין לי מושג מזה אומר) בצדדים שעוד חלביות וצריך לעקור אותן. אבל אם הן עדיין לא צמחו אז צריך לחכות (יאשש ^^) ביום שני אני יוצאת מבצפר (*רוקדתמשמחה*) והולכים לעשות לי צילום כדי לדעת מה מצב השיניים החלביות. אבל פאק למעלה ולמטה
לדעתי אני צריכה רק למעלה. ויש משהו חדש כזה, שלא יהיו לי גומיות ^^ (אבל זה עולה ממש יקר אז אמא לויודעת) רע לי -.-"

fat luey

New member
../images/Emo24.gifאין לך ממה להלחץ,

ואני מדברת בתור אחת שנלחצה.
פשוט תתנהגי עם זה הכי רגיל בעולם כשאת ליד אנשים, ואם את לא תייחסי לזה יותר מדיי חשיבות, גם הם לא. ובאמת עדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם- אני מקללת את עצמי עד עכשיו שלא עשיתי את זה כבר בכתה ו'.
^^

למעלה