PakoLina

New member
גאד -.-;;;../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

חזרתי עכשיו ממשחק כדורסל. נגד אס"א ירושלים, ג'-ו'. כשהגענו לאולם שלהם פשוט חטפתי שוק. הבנות שם היו פשוט.. איך לומר.. ענקיות. וחשבתי עוד שאני גבוהה -.- אצלנו, חוץ ממני ומעוד שתי בנות ב ו' כולם דרדסיות. אני לא אומרת שלא טובות, אבל נמוכות. הפסדנו 2:37. איזה מעולות אנחנו D: איך אפשר לצפות מילדה בכיתה ג' שהגובה שלה זה 130 ס"מ לשמור על ילדה שגבוהה ממנה בשני ראשים לפחות? אוךנו =.= אבלאבל
אני קלעתי את הסל היחיד XD |צומיצומי| פשוט עמדתי מול הסל, זרקתי והחטאתי, זרקתי והחטאתי, עד שבפעם השישית בערך קלעתי XD וזאת ששמרה עליי פשוט בהתה בי XD אבל בע, מצד אחד אני משועשעת ויש לי מצברוח טוב ואז אני קולטת שאני אמורה להיות עצובה ונכנסת לדיכי =.= אופנו ;; צומי;;

PakoLina

New member
לא, אני בכיתה ו' ../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

למה...? ><

niritut

New member
מוח? מישהו?

שמישהי תתרום לי קצת תאי מוח, התא האפור קטן והמסכן שלי בודד. אוף זה כל כך תסכל אותי, לשבת בכיתה ולהסתכל על תרגילי גיאומטריה ולא להרשות לעצמי לצאת עד שאני מסיימת את כולם, ואם אני אקבל פחות מ80 אני כל כך הולכת לבכות כל היום, אני לא מסוגלת לחשוב עכשיו ואני כל כך רוצה להצליח כבר ואני רוצה חמש יחידות ואני רוצה הכל אבל המוח שלי קטן וטיפש והוא לא מסוגל לקלוט כלום ואוף תהרגו אותי. (סליחה. לא באמת התכוונתי לכל זה, הייתי צריכה לפרוק.)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifכ"כ מזדהה, בכלל,

המורות אצלנו דפוקות. ב-4 יחידות [ירדתי, אבל זה לא בדיוק 4, זה יכול להיות 5 אם אתה טוב] אז המורה ממש מזדרזת, וב-5 יחידות המורה בכלל משגעת אותך ואי אפשר ללמוד.

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gifפיייי

3 שעות. זאת קצת הגזמה|: כמה אפשר?! שלוש שעות אודיטוריום. לא רוצה. הלכתי הביתה:]

ינקיפנק

New member
גומיות זה כואב.

הולכים לשים לי גשר, ואכשיו שמו לי עוגיות, אמממ, סורי, גומיות. ואני אוכלת רק אקטימל!!!שותה, ליתר דיוק. אני רוצה עוגייה

זה לא נורא...../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

זה עובר תוך כמה ימים ובמתיחה הבאה זה הרבה פחות כואב, ואחרי זה כבר רק קצת... כששמו לי קוביות חייתי 5 ימים על פירה ובמבה, וקצת מילקי גם. את תראי, תוך כמה ימים זה יעבור.

Mrs Johnny depp

New member
אוףףף.

נמאס לי. פשוט נמאס לי מהשומן המגעיל הזה נמאס לי להיות פרה דוחה שמלאה בשומנים מגעילים בצדדים כל מכנסיים לא עולות עליי בגלל המותניים הענקיות שלי ואני צריכה ללבוש מכנסיים ענקיות אחרת זה פשוט חותך אותם :| והדיאטה הזאת כל כך מתישה וקשה ואני לא מפסיקה לחשוב רק על אוכל ואוכל ואוכלללללללללל ואוףףףףףףף נמאס לי כבר מכל החרא הזהההההה אתמול הלכתי הליכה מהירה עם אבא שלי 50 דקות וקרעתי את הנשמה שלי וכלום זה לא עוזר אני לא מצליחה להרזות. ועכשיו טחנתי מלאא עוגיות ללא סוכר פשוט מלאאאאאאא והרגשתי שאני חייבת להוציא את זה מהגוף שלי כל פעם שאני אוכלת אני מרגישה אשמה נוראית ואוף. והלכתי לשירותים ודחפתי אצבע לגרון. נמאס לי מזה. למה אני לא יכולה להיות רזה ולאכול מה שבא לי. הדיכאון הזה פשוט הורס לי את החיים. ושתי חברות שלי כבר הפכו לאנורקסיות והן מאושפזות. אני לא רוצה להגיע למצב שלהן אבל אני לא מסוגלת יותר ככה. אוף. אם קראת תגיבי.. בעצם את לא צריכה בעעעע אוףף

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gif../images/Emo201.gif

אל תקיאי. הבריאות שלך פיזית ונפשית שווה מכנסיים עלובים?! חוץ מזה אם יש לך מותניים ענקיות,זה לא עיינין של שומן.זה עיניין של מבנה גוף.בהרזיה לא תפתרי את זה. ואת רזה.50 קילו זה כלום. תאמיני לי זה לא שווה להקריב את הגוף שלך בגלל בגדים,סתם להיות אנורקסית,בשביל מה לעזאזל?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

אני יודעת, זה נורא להיות אנורקסית ואפשר אפילו למות מזה. אבל אני לא שולטת בזה. אני מרגישה ויודעת שאני שמנה, לא משנה אם זה המבנה גוף שלי או לא. אני מרגישה שאני חייבת לרזות לא משנה איך העיקר להיפתר מהדבר הזה כבר אני לא יכולה לחיות עם הגוף המגעיל הזה לראות כל יום במראה כמה שאני מכוערת ודומה לחרא ושמנה ומגעילה ופשוט נמאס לי אני לא יכולה יותר אני חייבת לעשות את זה. אני מתפרקת

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gif

אם את רוצה לרזות,תעשי את זה בדרך נכונה. תכניסי לעצמך לראש שאם תרזי מהר בדיאטת כסח או הקאות או מה שזה לא יהיה את תעלי את זה מהר.זה יהיה פשוט מעגל יו-יו כזה. אם את רוצה להרזות,לכי לדיאטנית,שתעזור לך עם זה.את לא יכולה להחליט לבד איך טוב לך להרזות,ומה בדיוק הביעה שלך. לדעתי את עדיין נורא רזה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוךךךךך נו;[

אם היית פה עכשיו לידי הייתי מרביצה לך. מה את דוחפת לעצמך אצבע לגרון?!?!
כשקראתי את ההודעה שלך התחלתי לבכות. לקח לי כמה זמן עד שהתחלתי להגיב לך. באמאשלך, אל תקיאי. אם את שוקלת 50 זה בכלל לא הרבה. בכללבלכלכלבלכלכלל. חברות שלי אומרות לי שאני רזה מאוד. אבל אני שוקלת 50:-\. ואני יותר קטנה ממך. קצת. אני מרגישה עכשיו כאילו האצבע שלך תקועה לי בגרון. ובקשר לדיאטות ושטויות. דבר ראשון זה לא טוב לעשות דיאטות בגיל ההתבגרות:| ועכשיו אני אעשה לך הרצאה מעצבנת ומטומטמת שעשו לנו מיליון פעמים בבצפר. אם את כבר עושה דיאטה אז תעשי אותה נכון. תלכי לדיאטנתית. או איך שקואים לה. ותעשי הרבה ספורט. ותאכל 3 ארוחות גדולות ו2 קטנות, ביניהם. ואל תוכלי בין הארוחות האלה כלום. אוך רק בבקשה, אל תקיאי. את מכירה את כל הסכנות של האנורקסיה והכל. אל תפלי לזה סתם.

fat luey

New member
../images/Emo23.gifאוריין,

כבר אמרו את כל מה שצריך להגיד. אבל אני אחזור ולא מעניין אותי, אני בטוחה שאת יודעת שמה שאת עושה זה לא בריא- את לא טיפשה. אבל תסתכלי על זה ככה: את הרי לא רוצה להתדרדר, ממה שהבנתי, לאנורקסיה. זה כזה נורא שאני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר את זה. אם את רוצה להיות רזה יותר- תעשי את זה בדרך מסודרת: לכי לדיאטנית שתרכיב תפריט שמתאים לך. תרשמי לחדר כושר או משהו, ותעשי ספורט. תוך כמה זמן את תראי תוצאות, וזה יהיה שווה את ההמתנה. [וסתם בשביל שתדעי- לפי דעתי, ולפי דעת כל מי שאני מכירה בערך, הגוף הכי יפה זה גוף שכן יש לו קצת שומנים. ככה הוא נראה בריא- ולא חולה וחלש כזה.] בקשר לאשמה- גם לי זה קורה לפעמים, אני מודה. אין הרבה מה לעשות בקשר לזה חוץ מלהבין שכן צריכים לאכול מתישהו.
ושלא כל עוגיה שמכניסים לפה היא פשע. P: כשאני רואה את חברה שלי שלא מוכנה לאכול פיצה כי זה משמין [וראבאק היא רזה] ומתלוננת על השומנים שלה כל היום- זה מוריד מהערך שלה לדעתי.
אני מקווה שמחר תרגישי יותר טוב.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifתודה לכולן

אמרתי לאמא שלי כבר בקשר לללכת לדיאטנית וכנראה היא שכחה או משהו, אני אזכיר לה שוב. ואני לא אהיה אנורקסית בשום מצב. אין שום סיכוי שבעולם. אני ראיתי את חברה שלי כמה חודשים לפני שהיא התאשפזה וזה היה מראה מזעזע, היא הייתה רזה כמו שלד, פשוט שלד מהלך :| אני באמת אנסה לרדת כמו שצריך, כי אם לא אני אשבר בשניה ויעלה את כל מה שירדתי [כמו שאמרתם] אז בקיצור- תודה על התמיכה
ואמא שלי הסכימה לי לצבוע בפורים את השיער לאדום, אני אני קצת יותר מעודדת עכשיו :] [לא שזה קשור או משהו].

Little Chiwawa

New member
אוריין..את ממשששש לא שמנה

אני בת 13 וחצי ושוקלת 50!! אוקיי אז אני גבוה(ה?) אבל תראי..50..זה זה כלום!! ואת סתם חושבת שאת שמנה וזה..אבל את לא..ממש ממש לא.. ואם עוד פעם אחת את תנסי לדחוף אצבע לגרון.. אניאני.. אני ארביץ לך וירטואלית! ואני תומכת במה שלאה אמרה..עדיף לך להיות בריאה ומאושרת וחיה חיים טובים עם הגוף שלך מאשר שזה יאמלל אותך כל הזמן..ושוב..את לא שמנה..

למעלה