אופיררררררר את פה^^../images/Emo23.gif

שמתי לב שנעלמת, אבל כתבת פעם מתי את נמצאת ומתי לא ואני לא זוכרת מתי>< אז חשבתי שאולי זה בזמן שאין לך מחשב או משהו כזה
עזבי
אני שמחה שהיה לך נחמד^^ ותתחדשי על הכל, על האולסטאר החותלות הגרביים התחתונים הדירה הכל^^ החלק עם החברות היה לי מסובך מידי
טלונובלי מידי>< אבל סבבה עם הידיד^^ החלק עם הזקנים והמכבי אש כל כך הצחיק אותי
^^

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifרקיע../images/Emo23.gifטנקיו^^

אממ יום ראשון שני שלישי פעם בשבועיים, יום שישי+שבת פעם בשבועייםXD דברי איתי^^

fat luey

New member
היה כיף לקרוא את ההודעה הזאתי. ^^

יופי שאת צוחקת מכל המצב! XD תתחדשי על הכל וזה, גם על הידיד. |קנאה| [קראתי.
]

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gifהייP:

מנשמע?^^; אני מזה לא פה
. המממ....מישהי פה למדה\לומדת מערכות מידע? יש לכן רעיון בשבילי לפרויקט?P: אין לי רעיוןX: אי אפשר באמת להרים אותי ולשים אותי על הכביש, נכון?X:
למרות שזה יכול להיות כיף^^

אנבלייי

New member
תגידו לי כשאני מגזימה [ט', נראלי]

עם הקיטורים שלי. היא מתרחקת, היא קרה, היא לא מדברת איתי יותר בכלל. היא מסניפה דבק. מפגרת. היא נפרדה מהחבר שלה, שהוא היחיד שבעצם שמר עליה איכשהו מכל זה.(והיא לא סיפרה לי על זה) אני שונאת להיות אמא. אבל זה פשוט כל כך מדאיג אותי. אני לא רוצה להתערב לה בחיים. אבל היא לא יודעת מה היא עושה. דבק ואציטון ואיכס, מה היא חושבת לעצמה בכלל? היא גם הולכת לעשן גראס. בסדר. אני מניחה שבאיזשהו שלב בחיים שלי גם אני אעשה את זה, אולי אפילו בעתיד הלא רחוק- אבל היא הולכת מעבר לזה. אני רואה אותה נכנסת בקלות לכל העניין הזה של סמים. כל כך בקלות. וכשניסיתי לדבר איתה על זה, בהתחלה, כשזה היה רק אציטון, היא שמה עליי זין והתעצבנה, כי לבחורה הזאת יש וואחד אגו. ואני אוהבת אותה. אני לא רוצה שתיכנס לזה, אני רואה אותה משתנה כל כך והופכת להיות בנאדם אחר מאותו בנאדם שהתאהבתי בו בהתחלה. זו זכוה להשתנות, גם אני משתנה. זו זכותה להפסיק איתי את החברות, ואני יודעת שבעבר התקיים אותו מצב רק שחברות אחרות שלי היו בצד הדואג ואני הייתי בצד המדאיג. אבל אני ידעתי מה הגבולות שלי. חשבתי, לפחות. אבל זה לא הגיע לסמים, או לדבק או אפילו לאציטון (שזה סתם דפוק ואפילו לא ממסטל, לא התקרבתי לזה אפילו.) אני שונאת את גיל ההתבגרות ואת כל מה שקשור אליו.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאויש, זאת זאת עם הדבק?../images/Emo122.gif

הייתי בהלם שסיפרת לי, וזאת זאת שיוצאת *יצאה* עם הידיד הכי טוב שלך? היא נשמעת ממש אממ. בעייתית..>> דבק מריח טוב בהחלט, אבל זאת נשמעת לי התמכרות קצת מוזרה.0.0

אנבלייי

New member
אממממ

זאת לאממש התמכרות . זה לא סתם להריח דבק >> זה כזה.. אממ.. דופק תמוח. זה לא סתם להריח דבק סטיק או משו :X לאחשוב:X אולי אני סתם נכנסת לסרטים אבל נכון היה תזה שרצח ואנס מישי בבאר שבע ואחרכך הוא אמר שהוא היה תחת השפעה של דבק?

Shusho

New member
הכוונה לדבק מגע

שזה דופק ת'שכל. בהתחלה זה ממסטל אותך תחת (אנשים מסטולים מדבק נראים כמו מפגרים עם בעיות התנהגותיות, בחיי) ואז מלא תאים במוח שלך מתים וכידוע, תאים במוח לא מתחדשים ככה שנהיה לך פחות מוח ובמקום זה מתמלא דבק באיזורים מסויימים. כיף!

wtf

את ממש לא. בשביל מה אני פה? P: אני רק מרגישה חסרת תועלת כי אין לי אף פעם משהו חשוב להגיד, אבל מצד שני אני חייבת להראות תמיכה ובלה. כי חשוב לי. אר. למה אני כזאת טיפשה]:

yaeloolik

New member
משפט אחד../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

היה אכפת לי רק ממשפט אחד שכתבת... " בסדר. אני מניחה שבאיזשהו שלב בחיים שלי גם אני אעשה את זה, אולי אפילו בעתיד הלא רחוק.." בחיים שלך לא! לעולם! אני נורא מצטערת על החברה שלך. ובאמת שאין לי מה להגיד לך, אני לא טובה במצבי לחץ. אבל אין לי שום קשר אליה. אלייך אני עוד איכשהו יכולה להגיע. ועם הקצת השפעה שבטח נשארה לי עלייך... אל תנסי סמים. פשוט לא! מה יש לך לנסות? מה רע? אולי יסבירו לי סופסוף... למה מנסים סמים.

אנבלייי

New member
../images/Emo23.gif

אניאע. אל תגידי אתזה כאילו פעם היינו חברות ועכשיו כבר לא או משו
אני עדיין אוהבתאותך ורואה אותך כחברה
אני לא אנסה סמים. בחייםבחיים. גראס- אולי אני טועה, ולא נראה לי שבעניין הזה אני טועה. אבל בסך הכל- זה הרבה פחות מזיק לבריאות מאשר סיגריות. הרבה הרבה. וזה לא ממכר. ואם אני אעשה את זה- זה לא יהפוך להרגל. נכון שאי אפשר באמת ללכת על פי זה, אבל במדינה לפחות, למרות שזה לא חוקי, זה 'סם קל'- ואלכוהול לדוגמא זה 'סם קשה'... אולי זה ככה כי שלושה רבעים מהאנשים שאני מכירה עושים או עשו את זה פעם, אנשים שחשובים לי, וזה לא מונע מהם לחיות בצורה טובה ובריאה ומוצלחת ו'חברה טובה'- או איך שלא תגדירי את זה :| אולי בעינייך זה נשמע מטומטם. אבל זה הגבול שאני שמה לעצמי, ואני עושה את זה בידיעה שאולי, יכול להיות, אני אגלוש משם למשהו יותר קשה. בגלל זה- אם אני אעשה את זה, זה יהיה בצורה שבה אחותי הגדולה יודעת, וגם ההורים שלי. וכבר אמרתי להם. ודיברנו על זה. וזהו
אל תשפטי אותי על פי זה :)

למעלה