Wandering Star

New member
גראס לא פחות מזיק מאלכוהול

ומסיגריות. זה מיתסים כמו האלה של הנרגילה. תזכרי רק שיש סיבה למה זה עדיין לא חוקי. בקשר לחברה שלך- זה שלב. כל עוד היא לא תדרדר עצמה אל סמים קשים יותר מגראס אז אני דיי בטוחה שהיא תעבור את זה (גיל ההתבגרות מסתיים מתישהו, בדרך כלל
) היא דיי מחפשת תשומת לב אם תשאלי אותי. הקטע הוא, שאני לא יודעת מה יהיה לה יותר טוב (כי אף פעם לא עמדתי בסיטואציה כזו)- אם תישארי חברה שלה, ותיהיי שם בשבילה מתי שקשה לה (ואז אולי היא תחליט להפסיק עם החארטות האלה- אם לה עבור עצמה אז עבוך), או שתפסיקי את החברות איתה כסנקציה אחרונה וכדי שלא תיפגעי את (כי לי, אישית, זה יותר חשוב). בכל אופן, המון המון בהצלחה מותק
.

yaeloolik

New member
לגמרי לא הבנת אותי../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

בקטע של ההשפעה שלי עלייך לא התכוונו שאנחנו לא חברות או שבגלל זה נפסיק להיות חברות. פשוט לא דיברנו מלא זמן אז אני מקווה שעוד יש לי איזושהי השפעה עלייך אם בכלל... לא בקטע של" אם תנסי אנחנו לא חברות. ומה הכוונה דיברת על זה עם ההורים שלך? >.>

Shusho

New member
לגיטימי לנסות Oo

אם זה פעמים-פעמיים, ובכלל הנזק הרבה פחות כבד, אלא אם היא מתמכרת לעישון עצמו (לא לחומר, כי אליו אי אפשר להתמכר) ואז באמת נדפק לה המוח ותנועות מוטוריות וכאלה והזכרון הולך לעזאזל. בכל מקרה, זה פשוט חלק מההתבגרות, לראות מה זה, תכלס, את לא יכולה להבין איך מרגישים בהשפעת סמים עד שמנסים. וזו סקרנות לשמה. לנסות את המשהו ה'אסור'. הלא חוקי הזה. אם את תוהה, בחיי לא נגעתי בסמים. אם את לא מחשיבה אלכוהול, שזה סם חוקי, תכלס. אבל שם דבר טבעי ולא טבעי.

yaeloolik

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

אני גם לא רואה באלכוהול בעיה
. כאילו אני אישית ניסיתי כל מיני דברים וזה פשוט לא טעים לי (אפילו בירה לא טעימה לי). ואני לא מפחדת שהיא תנסה אני מפחדת שהיא תתמכר. אני לא אומרת שכל ניסיון ממכר. זה ממש לא נכון. אבל יש מקרים... אז אני לא רואה טעם לנסות. זה פשוט תלוי בבן- אדם. רשמת שאני לא יכלה להבין איך מרגישים בהשפעם סמים עד שאני מנסה- זה נכון אבל מה טוב בלדעת?

GalGul000

New member
יפהשלי../images/Emo23.gif

זאת יולה? הממ. בכל מקרה. יהיה טוב. זה די מצחיק שפתאום הפכת להיות בצד השני. לפחות את יודעת עכשיו איך אני הרגשתי לפני שנה וחצי. רק שזה היה הרבה יותר גרוע [גם הייתי ילדה קטנה ומטומטמת שלא באמת יודעת להתעסק עם דברים כאלה] הלוואי והייתי יודעת מה להגיד לך. תראי, אפילו אם ת מרגישה שאת לא מצליחה להגיע אליה, בטוח יש כמה אנשים [אפילו אם זה אחותה או משהו... החבר... חברות שלה.. לא יודעת מי.] שגם מסוגלים להשפיע עליה. דברי איתם.

נעמהההההההה תקישיבי בקשר להתעלפויות

+שלך וכל זה,אני ממש לא מאמינה איך שכחתי,אבל יכול להיות שאת אנמית. אני רצינית! וזה לא נורא להיות אנמית,אני אנמית!!D: נקים את אגודת האנמיזציה
|לאמעודדת|

אוכל../images/Emo10.gif

אני חולה פעם שנייה בשבועיים>< אתמול הייתי במוקד ומסתבר שייבאתי מחלה מתקופת החלוצים וייבוש הביצות
אבל זה לא קדחת
אני מקורית
נדבקתי מעוף, ביצים או מים. WTF?! מה כבר אכלתי
אבל אני רוצה אוכל!!
שבוע שאני אוכלת בעיקר כלום ועכשיו הייתה פסטה ואני מתה על זה וכבר מותר לי לאכול ואני לא מצליחה>< אני שבעה אחרי שני ביסים ובד"כ אני מסוגלת לחסל חבילה שלמה>< אוף>< אבל אני עדיין בכושר טוב לאכול ממתקים^^
תמיד
אין לי מושג למה כתבתי את זה
אולי בגלל שזה כבר מצחיק אותי או משהו

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifXDהצחקת אותי.

תרגישי טוב
לא לאכול זה לא טוב, אנחנו אוהבים לאכול^^
תחלימי מהר^^

../images/Emo211.gif

"במקרה של שלד"ב עליכם לצרוח 'שלד"ב' ולהסתתר מתחת לכיסאות."(נירמו). ילדה חולה:*שותה תה* חברה שלה:"תביאי לי קצת..." אני וחברות שלי:"היא חולה, היא תדביק אותך אם תשתי..." חברה שלה:"לא נורא, באלי להיות חולה..." ילד:*צץ משום מקום*"אתן יודעות, אם תתמזמזו זה יקח פחות זמן..." בנות:*זורקות עליו כפכפים, צמידים, ועוגיות קווקזיות* וקיבלתי את התוצאה הכי גבוהה במבחן באנגלית:-* ובכלל לא הייתי מרוכזת:-* כיתה עצובה ודפוקה...

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifD:

בייס של יעל חמצמצה. הפלטות לא שלי,מין הסתם
[אולי כמה.מאיפה לי.]

fat luey

New member
יאיא!../images/Emo2.gif

יש לך את הבייסים של מיתקה?!?!?!?!?!!!!111 אני מחפשת אותם המון זמן, באתר זה לא עובד לי. איכפת לך לתת לי אותם?
|מבט מתחנחן|

למעלה