עוד 11 ימים מומולדתD:
לא הייתי פה אשכרה שבוע
ככה ה כשאין לא טלויזיה ולא משחב אצל אמא=[ אני חייה כמו האדם הקדמוןXD אממ רציתי לכתוב כל כך הרבה דברים, וכבר אין לי כוח>>". ראינו זקנים מתמזמזים בים והתקשרנו למשטרהXD והמכבי אש אמרו לנו ללכת להזדיין איתם0.0XD הכיתה שלי זונה וסכסכנית... ויש לי אולסטאררררר חדששששששששששששששששששששש יאיאיאיאיאיאי הוא כל כך יפה
שחור עם משהו שנראה כמו צורה סינית בצבע כחול
ויש לי חותלות וגרביים ותחתונים יאי6^^^^ ואני עוברת דירה מהדירה המכוערת של אמא שלי שנמצאת רגל ליד בצפר, לדירת גג מקסימה
והגג יהיה רק שלנו ויהיה לי חדר משלי^^ והבית כל כך יפב, ואני מתלהבת^^ כי אני שמחהD: וממ טוב עכשיו יותר מסודר><" אממ הייתה מסיבה אצל חברה שלי333> סתם כמה בנות...משחקים וזה חח... ואני קבעתי לישוןם אצל "חברה" שלי אחרת שבאה, אני לא הכי אוהבת אותה בתור חברה אבל זה לא יפה להגיד לאP: אממ אז זאת שעשתה את המסיבה אמרה שאני אשן אצל עוד חברה או אצלה, וזאת שהייתי צריכה לישון אצלה גם תישן אצל אחת כדי שב4 בבוקר נצא לים0.0XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וממ אז זאת שהייתי רציכה ללכת לישון אצלה אמרה שהיא לא יכולה כי היא נוסעת בבוקר לדודים שלה. ואז שאלתי אותה: "אממ אז איך אני אבוא לישון אצלך?" והיא אמרה כזה בקול אדיש קריר ומגעיל:"אז אל תבואי מה את רוצה". 0.0 אז אמרנו שאני אשן אצל חברה שלי[זאת שאירגנה את המסיבה]. אז זאת שהייתי צריכה ללכת לישון אצלה נעלבה0.0 כי היא חשבה שאם אני לא יכולה ללכת לישון אצלה, אז אני אלך הביתה בדד0/0 וממ אז יש ילדה אחת שרוקדת יפה, שהיא כזאת וונאבי פאקצה בהכחשה, והיא נדבקת אלי והכל0.0. אז זאת שהייתי רציכה לישון אצלה אמרה שהיא לא רוקדת כזה יפה, ושהיא סתם מתלהבת. ואני אמרתי שלדעתי היא רוקדת ממש יפה אבל קצת תופסת מעצמה, ואפילו אמרתי לה את זה בפנים 0.0. אז כי הזאתי המוזרה נעלבה, היא התקשרה אל זאתי שרוקדתXD ואמרה שריחלתי עליה והמציאה דברים שאמרתי אליה. ואני באה כמעט אפחד לא מדבר איתי בבצפרXD ואז חברה שלי סיפרה לי מה שקרה0.0 ואני כזה, "ממ, טוב תריבו איתי בלעדי בכיף0.0". אממ בקיצ`, בשיעור מ"מ היא כזה כותבת לי רוצה להשלים? ואז אני מגלה שהיא סיפרה את זה לכל הפאקצות ולכל הכיתה..והפאקצה אמרה כזה"יו גמאני שונאת אותה" יאי^^ XD וילדה שהיתה במסיבה וגם בקודמת אמרה שאמרו לה שאני רוקדת מזור, יופי אני שונאת שמרחלים עלי מאחורי הגב, אם יש להן משו להגיד שיגידו את זה בכיף בפנים, אני אחת שמקבלת ביקורת. אה וחשבתי שבכל השכבה אין בן נורמלי, מצאתי לי ידיד^^ זה התחיל מזה שחברה שלי נפרדה ממנו0.0 והוא חמוד הוא כותב בשפת פורומיםD:שונא פאקצותD:ויש לו שיער בישיD: והוא אמר לחברה שלי שחברה שלו לשעבר שאנחנו ידידיםם טוביםף אממ כתבתי הרבה0.0 אם קראתן א ת זגיבו^^