behind the masc

New member
|שקדיה|XDציצי מקפיצי

התגעגעתייייייייייייייייי
אני אוהבת אותך*לאקשורה*
תהני לך המון^^^^ אח שלך חרמןD

yaeloolik

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo192.gifXDDDDDDDDDDDDD

הרגת אותיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "ואבא שלי אומר לו שלכל הבנות יש ציצי מקפיצי..גם לאמא.." "ואז אבא שלי החליף חולצה וניב התחיל להגיד לאבא שלי שגם לו יש ציצי מקפיצי"
מה את שפויה? כאילו שמישהו מגיע בזמן לטיולים השנתיים><. תקומי ברבע ל-6 יא טיפשהXD. מה יש לך לחפש בבית שעה לפניי הזמן? ><

../images/Emo163.gifDDD: הפח שלי מסכן

הוא מלא בנייר טואלט עד הסוף, גמרתי היום שתי גלילים
מצבי קשה אבל לא נורא
מחר יש לי מבחן בחשבון אמצע שנה. אני די לחוצה, אבל מרגישה מוכנה. כלומר אני טובה והכל אבל יש דברים מכשילים, שזה כאילו לא למדת את זה אפעם ולא הבנת את ההוראה בכלל. ותמיד יש את החרא הזה במבחנים
לי ולשונ יש קומונהההההה "קומונת כתיבה ויצירות" http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=17067&smsMsg=

Shusho

New member
אוקיי התלבטות:

טיול שנתי בשני-שלישי. למה כן? כי זה גיבוש, יש רק את הטיול הזה ושל י"ב ואז זהו, וחופש מבית ספר וזה. אם תמצאו סיבותאחרות יהיה נחמד. למה לא? המחזור יוצא לי על הטיול. בגלל הטיול אני לא אראה את הבחור שבוע שלם. אפשר להשלים שעות שינה. לנסוע לתל אביב. להשלים חומר בלימודים. ?

לדעתי לנסוע לטיול../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

לי היה לפני שבועיים, ולא נסעתי..ומאחר כך ממש הצטערתי
סעי ותהני

טיול../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

כי זה טיול שנתי! זה כיף! וגם לי היה מחזור בטיול... מסתדרים.

סעי :]

גם ככה יום אחרי זה יתנו לכם יום חופש (או שלא?). גם לי שנה שעברה יצא מחזור על הטיול XD כשהגענו לאכסנייה כל הפח התמלא בדם (נו, הם לא יודעים לשים את השקיות בצורה נורמלית
) אבל בכל מקרה לא הייתה דליפה או משהו וזה לא הפריע הרבה D: תסעי זה הכי כיף, תתיחסי לזה כאילו עוד יום לימודי רק מחוץ למוסד

אעאעאעאעא תגידו לי מזל טובבבבבבב

אנחנו ביחדדדדדד ביחדדדדד ביחדדדדדדדדדדדדדדדדד אעאעאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנחנו אנחנו חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם למי שלא ראתה
לילהטוב

אנבלייי

New member
הה-הה.

אני כזאת היסטרית ודרמטית ודברים >> נסעתי היום עם אבא ואמא לשוט. ואמרתי להם שאני לאאאאא אצליח ללמוד מתמטיקה אם אני אסע איתם. אבל לאלאלא הכליהיהבסדרבלהבלהעיככק. אז באתי והייתי בייביסיטר לתינוק חמוד אבל מההההההזה מעצבן שניסה לדבר איתי ברוסית ספרותית או משו :X והכל היה המוןהמון לחץ ודברים ומכולם ובמתמטיקה מתקדם-חמשיחידות-בכתה-י' הזה פשוט מורטים לי את טיפת העצבים שנשארת לי עם הכל, וזה ממשששש קשה לי. אז רק בכיתי כל היום ונרדמתי וכשהייתי מתעוררת הייתי בוכה ושוב נרדמת ושוב מתעוררת ובוכה ומקיאה תנשמה שלי לתוך הים. ואז חזרתי הביתה בערב וגיליתי שלחברה שלי (שבזמנהאחרון משו מוזר קורה איתה. המ. הכל מוזר, איכסאיכס, מוזרמוזר. אוף.) יש היום יומהולדת ובכלל לא עשיתי כלום ולא קניתי לה בלונים למחר ולא הצלחתי להשיג אותה. ואכלתי מלא שוקולד. אני כזאת שמנה. אלוהים. אני הדבר הכי שמן ומגעיל שקיים. והחבר הכי טוב שלי היה ממש מגעיל בטלפון :\ ואני צריכה שוב לעשות בדיקות דם. ואני כבר רוצה לעבור לפנימיה הזאת. אוף. למרות שיהיה לי ממש קשה לעזוב את החברים שלי. אבל כל כך רע לי בבית. כל כך. אני בחיים לא מתחתנת. אף פעם. ואני לא רוצה פסיכיאטרים מזדיינים. באמת שאני לא צריכה, וזה לא עוזר לי בגרוש. ההודעה הזאת כל כך- "אוי אני כזאת מסכנה וטראגית, אויאוי פסיכיאטרים אני כזאת נערה מתבגרת ומתוסבכת וקרועה מבפנים, בוהובוהו" ~.~ זה לא אמור להיות ככה
אבל באלי לשפוך. ואני מרגישה שגם פה כבר אין לי את החברות שהיו לי פה פעם. באשמתי כי אני מפגרת >> האאאאאאאא. אולי. אממ. ההודעה הזאת כלכך סטייל אנשים שאני לא אוהבת. אבל האא. הא.

niritut

New member
../images/Emo23.gif

יום רע. לכי לישון. תקומי מחר, שטפי פנים ותחשבי שיהיה יום טוב. (בדרך כלל, בימים שבאים אחרי ימים שאני לומדת בהם יותר מידי/בוכה בהם יותר מידי, אני נעשית היפראטקטיבית וצוחקת מכל דבר קטן שאומרים לי, כאילו השלמת פערים. תנסי להיכנס למצבי כפית שיעודדו אותך
)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

בייבי ]: כל כך מזדהה איתך בקטע של ההורים. גם אני בחיים לא אתחתן [נו, תני לי להאמין בזה עכשיו ]]]: ] ובכלל, זה הרבה יותר טוב לאהוב בלי להיות קשורים בנישואין האלו שאחרי זה זה סיבוך להתגרש והכל. אוהבים? יופי, לחיות ביחד, מי צריך נייר מטומטם שאומר שנשואים ומחרבן את החיים של הילדים שלכם
לא אוהבים? כל אחד לקצה השני של העולם. [וואי, אני כה עוזרת וכה לא מטרידה >>] מצטערת, השתפכתי
>>
אני אוהבת אותך המון
יש לי חברות שגם הן מתחרפנות מהלחץ במתקדמים במתמטיקה והכל ואני יודעת שהן לא י' אבל נו, התכרבלי בפוך אם איזו חיה צמרירית [נושמת או לא, זה לא משנה ממש
] ותקראי איזה ספר או תשמיני קצת עם שוקולד ותתנחמי בזה שיש אנשים שלא יכולים להשמין משוקולד [מסכנים, אני, למשל :p כי נו ]: סוכרת?Q#%?@?% >>
]: ] ושגם אני אעשה בקרוב בדיקת דם
ואני אדמיין את נירית עושה "אעאעTG@$!$!#" עם הידיים מתנופפות בפראות למעלמטה ועכשיו אני אדמיין גם אותך לידה ואז אני אצחקק כל הזמן והאחות השמנה לא תצליח לתקוע לי את המחט ביד ואז היא תחורר אותי בטעות מלא פעמים ואני אתעלף ;[ [אתעלף זה כמו עלף] אני אוהבת אותך |':

למעלה