Karin917

New member
מגיבה לשתיכן.../images/Emo210.gif

המנהל חייך והלך בלי להגיד כלום.

Little Chiwawa

New member
הודעה למי שיודעת להשתמש בפאור פוינט

איך אני שמה שיר שישמע לכל אורך המצגת?

Blue Pencil

New member
איפה שבוחרים אפקטים,

יש חלק של מוזיקה ושם את מסמנת שהשיר יהיה לכל אורך המצגת. [יש אפשרות לשים אותו גם שוב ושוב ובלה.:p]

../images/Emo163.gif../images/Emo45.gifבדיוק מה שבאתי להגיד ../images/Emo3.gif

רי מלמדים אותנו אותו משפט בסך הכל 3 שנים
אז בוודאי שאני אדע את זה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifתעודה סופסוף!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היא לא טובה כמו של רובכן, אבל מילא
לשון- 78 הבעה- 80 תנ"ך- 65 [המורה זונה] הסטוריה- 70 ספרות- 80 אנגלית- 90 ערבים ואיסלם- 70 מתמטיקה- 90 חינוך גופני- 80 ביולוגיה- 55 [אל תשאלו] דרמה- 94 ציור- 95 מומצע: 78.9 שנה שעברה היה 71, השתפרתי

המחנכת שלי לא חוזה את העתיד../images/Emo211.gif

היא בחרה בי ובחברה שלי להיות תורניות ביחד(כן, לזוהר הצוציקית עוד דבר כזה בכיתה). אז היום בהפסקה הגדולה היא יושבת בסטלבט ומתעלמת מהערות המאוד גלויות שהיא אמרוה לעזור לי. "הו, זוהר, הרגעי. אין לנו עם המחנכת היום... "אבל יש עם המנהל..." אני מעירה, ומביטה בשלווה בחברתי בזמן שהיא צועקת "שיט" ומתחילה לנקות במהירות שיא. לאחר שהכיתה הייתה מצוחצחת היא החלה לכתוב על הלוח את התיאוריה של כל הכיתה שלי: שלזוהר יש חבר בשם חנני ביותר, מ-איך לא-החנונים(פירוש שלהם למרכז למחוננים שבהרצליה...). ידיד שלי(שאנשים טוענים שאנחנו אקסים)נכנס בתמימות לכיתה, וזכה לניחום מכמה חברות שלי על זה שבגדתי בו>< מילא ההפסקה הגדולה, מילא. בהפסקה שאחריה היינו עסוקות בלדבר עם חברות שבכלל לא נשארו בכיתה כדי לשמוע שירים(חיברנו אייפוד לרמקולים). הן החלו להדגים כיצד ילד מהכיתה רקד את השיר שהקשבנו לו, ובו נגיד שזה לא ריקוד צנוע במיוחד
חבל ש"גיורא" חושב עלי(לפחות בגלוי)רק בתור מין ידיד-ידידה. ברצינות-מילא להיות ידידה של מישהו שמתייחס אלי כמו בת, אבל לרוב הידידים שלי אני משמשת בתור ידיד-ידידה(שזה פשוט חבר של מישהו שהוא במקרה בת). "גיורא מתעלם לגמרי מהעובדה שאני בת...

Shusho

New member
חחחח תורנים!../images/Emo6.gif

מכיתה ט' לא נגעתי במטאטא בבית ספר הדבר היחיד שעשיתי היה להיות תורנית בית ספר יום אחד בשנה שכלל את הדבר הבא: יציאה החוצהלחצר בתואנה שאנימ\ מנקה, עישון סיגריה, חזרה פנימה ולקבל אישור שניקיתי. הייתי אמורה להרים כיסאות אבל אמ, בשביל מה. :|

היא כן

את התיאוריה הזאת היא כתבה בצחוק, והיא סתם עצלנית שהיא לא נקתה בהתחלה את הכיתה><

fat luey

New member
תפוזונע. זה שלח.../images/Emo122.gif

הממ,
#@$^%^%@$#@!$
הייתי בחדר כושר עכשיו עם חברות, ודאאמממממ היה שם את הילד הכי מושלם בעולם!!
והקצוות אצלו מחומצנים.
וזה מהזה לא הטעם שלי, אבל פאק.
הוא כל כך יפה.

אנבלייי

New member
וחוצמזה.

נראה לי שאני כבר שבועיים ויום במחזור. זה טבעי? (לא!! לאאא!!! יש לך הריון חוץ רחמי והעולם קורס עלייך!! הגוף שלך מפתח אינסטינקטים אמהיים א-ריאליים ועודמעט תתחילי להניק את כיסוי השמיכה שלך!!! אבוי. חראחראחרא.) (חרא.)

אנבלייי

New member
ולמען הפרוטוקול(אולמעןחייהחברהשלי)

אני לא באמתחווה הריון חוץ רחמי. *פלאשבאקלתקריתקודמת* אני מקווה שלא, אלוהים. 0.0

אמ../images/Emo96.gif

כניראה זה עדין לא סדיר. פעם היה לי שבוע ואז ישר שבוע אחריו, שבוע הפסקה ועוד שבוע
(הקטע הוא שבשוע הפסקה היה לנו יום בריכהD:)

Blue Pencil

New member
../images/Emo11.gif

•°.• noy•°.• אומר/ת: דנה? Dana אומר/ת: כן?:] •°.• noy•°.• אומר/ת: יש לך סיכומים למדעים ותנ"ך ?! Dana אומר/ת: לא,מצטערת. •°.• noy•°.• אומר/ת: לא נורא. תודה בכל זאת. פאק.;; כמעט רצחתי אותה,בהתחשב בעובדה שהפעם האחרונה שדיברנו היה בכתה ו' וגם השיחה הזו לא הייתה נחמדה במיוחד.|: וכמה מטומטם אפשר להיות כדי לבקש סיכומים למדעים? החומר שלנו כלכך מטומטם ופשוט..אין מה לסכם.
[האטום בנוי מפרוטונים,אלקטרונים ונייטרונים. הבה ננסה לסכם: האטום בנוי משלושה חלקיקים. נפלא,עם תשובה כזו מקבלים 50.]

Blue Pencil

New member
הו,לא..היא זוכרת אותי טוב מאוד.

[והיי!הפעם האחרונה שדיברנו היה השנה,אבל גם זו לא הייתה שיחה נעימה במיוחד,אני נדלג~]

למעלה