המחנכת שלי לא חוזה את העתיד../images/Emo211.gif
היא בחרה בי ובחברה שלי להיות תורניות ביחד(כן, לזוהר הצוציקית עוד דבר כזה בכיתה). אז היום בהפסקה הגדולה היא יושבת בסטלבט ומתעלמת מהערות המאוד גלויות שהיא אמרוה לעזור לי. "הו, זוהר, הרגעי. אין לנו עם המחנכת היום... "אבל יש עם המנהל..." אני מעירה, ומביטה בשלווה בחברתי בזמן שהיא צועקת "שיט" ומתחילה לנקות במהירות שיא. לאחר שהכיתה הייתה מצוחצחת היא החלה לכתוב על הלוח את התיאוריה של כל הכיתה שלי: שלזוהר יש חבר בשם חנני ביותר, מ-איך לא-החנונים(פירוש שלהם למרכז למחוננים שבהרצליה...). ידיד שלי(שאנשים טוענים שאנחנו אקסים)נכנס בתמימות לכיתה, וזכה לניחום מכמה חברות שלי על זה שבגדתי בו>< מילא ההפסקה הגדולה, מילא. בהפסקה שאחריה היינו עסוקות בלדבר עם חברות שבכלל לא נשארו בכיתה כדי לשמוע שירים(חיברנו אייפוד לרמקולים). הן החלו להדגים כיצד ילד מהכיתה רקד את השיר שהקשבנו לו, ובו נגיד שזה לא ריקוד צנוע במיוחד
חבל ש"גיורא" חושב עלי(לפחות בגלוי)רק בתור מין ידיד-ידידה. ברצינות-מילא להיות ידידה של מישהו שמתייחס אלי כמו בת, אבל לרוב הידידים שלי אני משמשת בתור ידיד-ידידה(שזה פשוט חבר של מישהו שהוא במקרה בת). "גיורא מתעלם לגמרי מהעובדה שאני בת...