Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמשעשע, משעשע.

אוף >< אני רציתי אותו >< והפוסטמה עכשיו איתו, ואין ביניהם בכלל קשר!!! אעאע >< זה לא פייר >< *דופקת ת'ראש בקיר*

Stinki Winki

New member
האא אממ

נדמה לי שלפעמים לוקח לו זמן לטעון את המחוברים, גם אצלי זה מראה לפעמים 0 מחוברים ואז כל הקבוצות מתמלאות

../images/Emo163.gifאעאעאעאע שאלה קטנה!!!

סליחה שהכותרת צעקנית אבל מהלעשות
חייבת עזרה! איך כותבים מפסידן באנגלית? loser? נו נו אם זה לא תרשמו שזה לא נכון ותתקנו זה לוקח חצי שניההה תודה למגיבה -_-"

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אעע.

זה שהיא ילדה אותי לא אומר שאני חייבת לספר לה הכל :/

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

כל מה שההורים יודעים עלי זה ציונים במבחנים.

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifעלילות ה"הוא" או משו><

קודם כל, תודה ענקית לאופיר, את מעודדת אותי ה-מ-ו-ן-! ו.. היום, כל ההפסקות, ישבתי על ספסל וסתכלתי עליו. אני לא חושבת שהוא ראה אותי או משו.. >< ארג. זה משגע אותי><

וי זמיר

אפשר לשנות את שם הפורום ל"מועדון הלבבות השבורים">< זה משגע הרבה אנשים... איזה טיפוס הוא?

yaeloolik

New member
נו../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif|מסאיק|

אם כבר כל פורום שמכיל קבוצה גדולה של בנות נוער יכול להיקרא ככה.. בכל זאת יש כאן בעיקר בנות בחטיבה- תיכון... זה בדיוק הגיל להיות מאוהבות ובדיכאון(מן שילוב מעצבן של שניהם) או משהו

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifנראה לי

שאת סתם דלוקה עליו. זה מן "קראש" כזה שבטח יעבור די מהר. כשאת נדלקת על מישהו [לפחות אצלי] אז בהתחלה את לא יכולה להפסיק לחשוב עליו וזה, אבל אחר כך זה עובר :] אל תדאגי יהיה טוב D:

מה דעתכן על שידוכים? ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אתן מאמינות בשידוכים? יצא לכן אולי שידוך טוב שחברה עשתה? תשתפו..

כיף לי../images/Emo9.gif

הלכתי אחרי ביצפר לנירית ודיברנו והיה כיף וב7 כדי להרוויח כסף לשוק פורים אנחנו עושים מין בית קפה כזה עם כל מיני דברים וזה כיף, וביום חמישי במחוננים באות איתי גם חברה הכי טובה שלי ועוד חברה שלא ראיתי יותר מחצי שנה

למעלה