../images/Emo163.gif*נותת סטירה למוכשרת*

יודעת מה?
אם לא יהיה לך כישרון ואת תביאי לי אותו אז לא תעשי דוליז מדהימות
ואז ייגמר לך החשק כמוני ואז תלכי ללמוד ^^

917635

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אני כ"כ לא מבינה את האנשים שלומדים למבחן בתמטיקה. מה יש ללמוד? פותרים תרגיל אחד [רצוי מבין הקשים] מכל נושא וזהו. בכל מקרה,לכי ללמוד..
בהצלחה!

GalGul000

New member
אם רק היית יודעת איזה חומר היא

לומדת
היית מדברת אחרת. אנבל לכי ללמוד כבר פוסטמה. היה לך 100 בקודם. יהיה טוב

shmeksit

New member
*סותרתלאנבל*

לא אנבל, אני לא אוהבת להרביץ לאנבל! זה לא נחמד! אנבל ללמוד! ובהצלחה במבחן!

mini cat

New member
../images/Emo54.gif ואחד בתחנת הכוח *_*

*O* את מאשקלון? אה רגע זאת שי. רגע. את לא גרה ב... הומ.. אני יודעת שזה ליד אחוזת אתרוג(?). אה -זה- עשר דקות מאשקלון
אני משוגעת... באמת מפחיד. במיוחד כשאחותי מתקשרת לשאול אם שמענו מאבא שלי כי היא שמעה שנפל קסאם בתחנת הכוח... אבא שלי ראה אותו&_& זה די מפחיד כי היו גם עוד כמה מאוחד יותר... טוב. כולם ידעו שזה יקרה... וכמובבבן שהביטחון שלנו לא חשוב למדינה ושום- טוב אני אפסיק כאן ^_^ שאלום!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני הכי לחוצה בעולם.;;

עוד שעהההההההההה. אני אכנס לאוטו שלה, ופשוט אשתוק, ואז היא תשנא אותי.;;

../images/Emo24.gifבהצלחה.^^../images/Emo121.gif

יהיה טוב, אני בטוחה. באמתבאמת.
באמת שאי אפשר לשנוא אותך.
ובאמת שיהיה טוב, מחזיקה לך אצבעות.
[אע. אני רוצה את המסן' שלך.;O]

shmeksit

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif

באמת שאי אפשר לשנוא אותך! יהיה טוב אל תדאגי..
:]

poohandme

New member
נו פאקX:

רציתי ממש לכתוב משו אבל בטעות לחצתי על הודעה בשדחם וזה נכנס אליה ולקח לו המוןהמון זמן ואז עד שיצאתי כבר שכחתי
ואוווף;[ אני לא רוצה ללכת לסרט המטופש הזה;[. עם האנשים העודיותר מטופשים שם ולחזור ב1 בלילה וללכת מחר ליומסיור שלח המעצבן;[ שונאת פעילות תנועה. וזה טיפשי כי אני מדריכה.

אנבלייי

New member
כוסאמק.

אני ממש עייפה, ואני לא מצליחה לפתור שום תרגיל בגיאומטריה, וכל פעם שאני מנסה אני נרדמת כי אני לא ישנה בלילות :\ יש לי בעיות שינה או משהו. חרא.

ש ר ו נ ע

New member
OO

אבא שלי נכנס לחדר ושאל אם אני מכירה את אתר טופי,עניתי כן(נו באמת מי לא מכיר אותו) אז הוא אומר לי שהבת של חבר שלו היא בנתה אותו. אוי ואבוי לי,אבא שלי יהפוך לפאקצה מתקדמת בקצב הזהOO אם יש עוד בנות שאביהן חוו תראומה כזו,אנא לפנות אליי,ויחדיו נקים קבוצת תמיכה.

Blue Pencil

New member
תנצלי את זה.../images/Emo2.gif

ותנסי להסביר לה את כל העניין של זכויות יוצרים. ^^

למעלה