ינקיפנק

New member
תאחלו לי בהצלחהההההה../images/Emo2.gif

יש לי אולימפידה ורטואלית מחר! מין אולימפיאדה באינטרנטה... אההההההה...אם לא נעבור את שלב א', אז המנהלת תפוצצצץ אותנו, בבום בומים!!!!! ואני צריכה ללבוש חולצת ביה"X לבנה, והיא שקופה, והחזייה שילי לבנה ושחורה. לא טוב. בכלל לא טוב. אני לא רוצה להצטלם בעירום חלקי, פלוס העובדה המעצבנת שאני לא פוטוגנית. בכלל לא.

ינקיפנק

New member
עכשיו? אני לא אספיק...כבר ערב וזה..

טוב, לא נורא, אולי אני פשוט אתחבא לי מאחורי איזה פרגוד באשכול הפיס..

917635

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

שימי חולצה מעל החולצת בי"ס. או שתשימי חזייה בצבע אחר..

shmeksit

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif

יש לך מזל שמצאת את החזיה הלבנה! חח אבל גם אם לא היית מוצאת אפשר תמיד ללבוש גופיה לבנה מתחת לחולצת בית ספר..

917635

New member
קניתי מצלמה../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אני בטח אתקין אותה מחר.. אסיפת הורים. היום! עוד לא קיבלתי את המכתב עם הציונים שלי אז אני לא יודעת כ"כ למה לצפות..כלומר אני יודעת רק בערך. אמא אמרה שהיא תלך למורה להיסטוריה
.

ינקיפנק

New member
פשוט תאימי על המורה, כמו שאני עשיתי

!!!! תשכחו מזה |מתחבאתמאחוריהארון|

917635

New member
אה,ו...../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

קיבלתי 95 בערבית!
הייתי בטוחה שאני אקבל ציון גרוע כי החלק של הפועל היה 50 נק'.

917635

New member
הממוצע שלי..../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

בסביבות ה70-80 אבל זה בגלל שאין לי ציון בהיסטוריה וזה ממש מוריד לי את הממוצע. תודה

the queen zohar

New member
אפרופו היסטוריה../images/Emo168.gif

היה לנו היום מבחן. והיא שמה חומר שהיא לא לימדה. ואני בכלל לא לומדת היסטוריה בגלל שאני הולכת לפרוייקט מחוננים ביום היחידי שיש בו היסטוריה..ץ

אנבלייי

New member
שמישהו, בבקשה,

יביא לי סטירה ויגיד לי לעוף ללמוד מתמטיקה. המממ. מחר. מחבחן. מחבת!! מתמטיקה. שמתי לב שלכולם יש מחר מבחן במתמטיקהD: ללמוד!!!!! בבקשה תרביצו לי
הממ. אני לא מסופקת מינית. אני חושבת שהבן זוג שלי כבר לא נמשך אליי. אה, רגע, אין לי בן זוג >> סעמק.

the queen zohar

New member
|מעיפהלאנבלסטירה|../images/Emo168.gif

לא
השארי|!! הכשלי במבחן
תצטרפי אל הצד האפל ותקבלי עוגיה

למעלה