../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif ממש התחרפנת

*נרגעת אחרי הרבה נשיקונת ממך* גם אני אוהבת אותך

Negg108

New member
אני מודה מודה מודה ../images/Emo9.gif

לך אלאור!! אני זוהר [הממ.. נדמה לי שכבר אמרתי את זה.. *סניליות!*
]

Blue Pencil

New member
זוהרזוהרזוהרזוהרזוהרזוהרזוהר../images/Emo23.gif

אעאע. אני זוכרת אותך! ^^ DDDDDD: כלכך כיף לראות אותך שוב כאן. DD: או!ויש לי יומולדת יום לפנייך.
יאא איזה כיף שאת פה.
את נשארת,נכון שאת נשארת?DD:

Negg108

New member
דנה!! אני זוכרת אותך טוב מאוד!!../images/Emo23.gif

מה שלומך?? בטח שאני נשארת!!!

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifהארי פוטרD:

ראיתי אתמול^^ ואני וחברה שלי כל הזמן "היי! זה לא אמור להיות ככה!!!
" אבל נו רדקליף שקסי*O* והתאומים זה הדבר הכי מצחיק
חהחה. ובבוקר ראינו קורפס ברייד^^; אני עייפה;[

Cool Simsit

New member
אני הולכת היום!!! סוף סוף

אתמול רציתי ללכת עם חברה ועוד מישהו אבל כל השכבה שלי כבר ראתה! אני כזה שואלת מישהו לא כבר ראיתי ככה זה עם כולם! וזה עיצבן אותי כל כך אז אני הולכת עם אמא כי היא גם רוצה לראות אז היום אנחנו הולכות לנו! =]

shmeksit

New member
ראיתי מזמן..

הסרט נחמד, אהבתי את הקטע של המבוך עד סוף הסרט.. הסרט השלישי יותר יפה לדעתי..

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאלוהים ישמור, קשה לי להאמין!

היינו 3 חברות, אני= א' , ב' ו-ג'. אני וב' רבנו עם ג' על כל מיני דברים מגעילים, במשך שנה שלמה בכיתה ז' היינו חברות הכי טובות שיש, מה לא היינו עושות ביחד?! מורידות שערות בבית שחי [
], עושות מסיכות אבוקדו, בוקים, הכל. והיינו יורדות על ג', אני יודעת שזה היה מגעיל, אבל אם היא קראה לי זונה ועוד כאלה דברים , וגם ל-ב', זה היה נחמד כפיצוי. הגיעו שבועיים לפני החופש הגדול, רבתי עם ב' עוד ריב של החברות הכי טובות, הגעתי לחזרות סוף שנת כיתה ז', ופתאום אני רואה אותה ואת ג' מדברות. זה היה הכי הלם בעולם בשבילי, 5 ימים של חזרות שלא הפסקתי לבכות, תרקתי למורה את הדלת בפרצוף ובכיתי, וכשילדים רצו לדעת מה קרה, סיפרתי ל-1 או 2, והם, הם אמרו "אז מה?! מה אכפת לך" ואז כל יום הייתי חוזרת הביתה, תורקת את הדלת ובוכה. עבר מאז הרבה זמן, בתחילת שנת כיתה ט' א' ו-ב' דיברו קצת, אחרי כמה חודשים בודדים, א' עברה להיות חברה של המקובלות הפרחות, כן, הן. תמיד הן ראו בה מן פוטנציאל שצריך לקדם הלאה. אני בתחילת כיתה ח' כבר עברתי כיתה וניתקתי איתה לגמרי קשר. מאז עברה שנה, עכשיו אני באמצע כיתה ט' [*עוצרת את הכתיבה* א' שלחה לי הודעה..] מתחילת השנה כבר השלמתי עם ב', ואנחנו מדברות, אבל לא נפגשות, בסכ"ה אני מבינה להמ היא נפגעה, ואני לא יכולה לשמור לה טינה. עד עכשיו לא החלתי מילה עם א', אבל אמא שלי ואמא שלה חברות. עכשיו פתאום, לפני יומיים, היא אומרת לי לנסוע איתה לחוג בב"ש, איתה ועם 2 חברות פרחות שלה. עכשיו, זה די הלם כזה, הייתי ממש מאושרת אבל הייתי בהילה כזאת של לסרב, כי בכל זאת נפגעתי ממנה ממש, והייתי צריכה לעשות איתה ועם הפרחות שלה הסעות חצי שעה פעמיים בשבוע. אבל יום אחד [אתמול.P::] החלטתי שאני נוסעת איתה, ופתאום אמא שלי אומרת שהחוג מחר.
התגובה הראשונה שלי הייתה מהההה?:OOOOO לא.OO: בסדר שלקחתי אומץ והסכמתי, אבל הייתי צריכה עוד לקבל את הרעיון. בכל מקרה בחוג הזה מופיעים בחו"ל וכאלה ,אני הכי שמחה בעולם. כן זה הסיפור שלי, ולמרות שאני בספק הייתי רוצה שמי שקרא או לפחות הביט ישרשר לי בהצלחה או משהו, זה הכיייייי חשוב לי בעולם.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifסליחה..

מאמצע פיסקה ב- ב' הפכה להיות א', וג' הפכה להיות ב'.

Cool Simsit

New member
יאאא מגניב לך! שמחה שהשלמתן!

בהצלחה עם החוג וההופעם והכל! זה משמח שאחרי שרבים עם חברה פתאום איך שהוא משלימים! לי זה קורה הרבה.... תהני עם החוג והחברה

למעלה