הממ. הייתי במסיבה. היה. אהה סיפורארוך. בלה
O o0Invisible0o New member 17/12/05 #153 ../images/Emo3.gif שיטשיט. רציתי לרשום חוויות אבל תפוזטיפש חתך לי את מה שרשמתי.. בכל מקרה http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=12434&msgid=7628280 כאן יש את רוב חוויות היום הראשון..עד הקטיעה. אמ. זה למי ששאלה..
../images/Emo3.gif שיטשיט. רציתי לרשום חוויות אבל תפוזטיפש חתך לי את מה שרשמתי.. בכל מקרה http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=12434&msgid=7628280 כאן יש את רוב חוויות היום הראשון..עד הקטיעה. אמ. זה למי ששאלה..
N Negg108 New member 17/12/05 #154 Sooooo Good to be back! ../images/Emo13.gif מישהו עוד זוכר אותי פה בכלל?? למי שלא, נעים מאוד אני זוהר
Sooooo Good to be back! ../images/Emo13.gif מישהו עוד זוכר אותי פה בכלל?? למי שלא, נעים מאוד אני זוהר
N Negg108 New member 17/12/05 #157 נ.ב! עוד חודש יומולדת!!! ^____^ בדיוק עוד חודש מהיום!! עוד חודש יומווולללדתתת עוד חודש יומווולללדתתת עוד חודש יומווולללדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עכשיו כולם יודעים! ^_^'
נ.ב! עוד חודש יומולדת!!! ^____^ בדיוק עוד חודש מהיום!! עוד חודש יומווולללדתתת עוד חודש יומווולללדתתת עוד חודש יומווולללדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עכשיו כולם יודעים! ^_^'
א אנבלייי New member 17/12/05 #159 אני לא זוכרת אותךD: אבל לאנורא^^ אני אנבל אהההההאהה. (ד"א, הדולי שלך בשדח"ם מדהימה ) נעים להכיר בייב^^
אני לא זוכרת אותךD: אבל לאנורא^^ אני אנבל אהההההאהה. (ד"א, הדולי שלך בשדח"ם מדהימה ) נעים להכיר בייב^^
B behind the masc New member 17/12/05 #161 אני זוכרת אותך לפי הדוליXD אממ...את בטח לא זוכרת אותי אני הייתי חדשה-_-" ושניתי כינויD: הייתי 2OFIR |בושה| וואל, נייס תו מיט יו:]
אני זוכרת אותך לפי הדוליXD אממ...את בטח לא זוכרת אותי אני הייתי חדשה-_-" ושניתי כינויD: הייתי 2OFIR |בושה| וואל, נייס תו מיט יו:]
N Negg108 New member 17/12/05 #170 Nice to meet you too ../images/Emo13.gif אני זוכרת את אופיר2!! ^_^
S shmeksit New member 17/12/05 #181 אני לא הייתי כשאת היית :0 אז שלום :] אני יובל! נעים להכיר אותך, זוהר! יאיי *מתרגשת* *שואלת את עצמי למה?!* *עונה לעצמי כי זה כיף!* טוב.. אז אממ יש לך מסינג'ר?
אני לא הייתי כשאת היית :0 אז שלום :] אני יובל! נעים להכיר אותך, זוהר! יאיי *מתרגשת* *שואלת את עצמי למה?!* *עונה לעצמי כי זה כיף!* טוב.. אז אממ יש לך מסינג'ר?
W Welcome To My Life1 New member 17/12/05 #183 ../images/Emo163.gifברוכה השבה ^^ כנראה שאני לא הייתי כשאת היית ^^ אז אמ.. ברוכה השבה אני אלאור נעים להכיר ^.^ ואני חייבת להגיד שאת כה מוכשרת
../images/Emo163.gifברוכה השבה ^^ כנראה שאני לא הייתי כשאת היית ^^ אז אמ.. ברוכה השבה אני אלאור נעים להכיר ^.^ ואני חייבת להגיד שאת כה מוכשרת
S shmeksit New member 17/12/05 #187 ../images/Emo45.gif מאוד מוכשרת! ושכחתי להגיד לך ברוכה השבה! אלאור אל תתיחסו..