Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאוששרר DDD: אני מאוהבת ../images/Emo9.gif

אעעעעע!!!!!!!!! יששששששש לייייייייי חצובה!!!!!!!!!! למצלמה (שקוראים לה רוג'ר)!!!! והיא שקסית להחריד!!!!!!!!!!!!!!! ייקראו לה..אה...א..ה... אעאעאעאעאע מרסי!!!! כןן!!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאעאע *מאושרת* (מצורפים בקבצים התמונות של שניהם.)

אוף><../images/Emo3.gif

תמיד בטיולים אני לא אוכלת כלום, אם זה יומיים או שמונה וזה שוב קרה לי>< אבל כשאני חוזרת הבייתה אני חייבת לאכול את כל המקרר>< כמו בימים של 9-10 שעות בבצפר>< אני מרגישה רעבה כל הזמן ולפני יומיים הרגשתי כאילו אני לא יכולה להכניס לפה פירור. מוזרה, אה?>< אבל היה ממש נחמד^^ ועכשיו יש לי מלא פיסיקה ללמוד
ואני שונאת את זה אז הברזתי כמעט מכל השיעורים מתחילת השנה ואין לי מושג על מה מדברים>< בליסטיקה
אבל אני יודעת וקטורים ומספרים מרוכבים אז זה אמור להיות קל יותר
הלוואי
יש לכן את הקטע הזה של "לחכות למשהו"? נניח לפני הטיול חיכיתי לו, עכשיו אני מחכה לחנוכה (חופש ומסיבה
ואולי מפגש><) זה מצחיק אותי כאילו הדברים ששוברים את השגרה מחזיקים אותי בהיי>< איזו הודעה מבולבלת

behind the masc

New member
בהצלחה במבחןD:

דווקא בטיולים אני אוכלת המון ואז תמיד הבטן שלי נפוחה כמו של מישי בהריון ולכולם יש כאבי בטן והם חייבים לשירותים, אבל אין שירותים בשום מקום אז צריך לחכות עד שנחזור הביתה
ואת באה למפגש, שמעת, את חייבת! ותתחברי למסנג`ר, אני צריכה את הדולי שלך למלכת היופי. חוץ מזה מזמן לא דיברנו^^

../images/Emo6.gif מצחיק הטיולים שלכם^^

דווקא אצלנו היו ילדים שאכלו 6 פיתות עם המבורגרים וסלטים בצהריים
היה מצחיק לבהות בהם אבל אפשר להבין, הם בנים בגיל 16 17 ככה
אוכלים המון או משו
אני מתה להתחבר למסנג'ר אבל אני לא יכולה, זה לא המחשב שלי, מקסימום לשלוח לך במסר? אני ממש מצטערת בקשר לזה
ומתגעגעת אלייך^^

behind the masc

New member
גם אני מתגעגעת אלייך../images/Emo23.gif

אמ, כן שלחי לי במסרD: אצלנו אכלים המון ממתקים ורק מחכים לחזור הביתהXD

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifעצומה. חשוב שתכנסו.

"עכשיו יושב בחצר בניין חתול לבן -שחור ליד המקום בו תמיד היו קערת מים וקערת מזון יבש. הוא יושב וממתין. הוא לא מבין לאן נעלמו המים והאוכל. הוא לא מבין שלקחו אותם כדי שהוא ילך מכאן, כדי שרעב ומפוחד ילך מכאן, לחפש מזון במקום אחר. אסור להגלות חתול ממקום מחייתו לשטח אחר. כדי לעקוף את האיסור, מרעיבים אותו כדי לגרום לו לטרנספר מ"רצון". היכן ימצא חתול זה את מזונו? היכן ימצא מקום משלו, כי את שלו גזלו לו אנשים? בבניין בו אני מתגוררת ברחובות, זוג קשישים מאכיל כ-10 חתולים שנולדו בחצר הבניין. זה זמן רב שהשכנים זועמים ומבקשים לסלק מכאן את החתולים. הקשישה, ניצולת שואה, ובעלה, מעפיל מאקסודוס, נאבקים לבדם בשכנים, וכבר נאמר ע"י אחד השכנים לזקן כי חבל שהנאצים השאירו אותו בחיים. היום ירדתי למטה וראיתי ליד השיח, היכן שמוחבאים קערת המזון היבש והמים, חתול יושב וממתין. הצצתי לראות האם כלי השתייה והמזון שם, ולהפתעתי גיליתי שלא. ניגשתי לאחד השכנים ושאלתי אותו אם ידוע לו על כך. השיב שכן. אמר לי שמעכשיו אסור להאכיל פה חתולים, ויש להם מכתב על כך מעו"ד של האגודה לתרבות הדיור, ואסור לאף אחד, לא לזוג הקשישים ולא לי להאכיל את החתולים או לתת להם מים. זהו. נגמר עידן החתולים בבניין. גם החתולים הבוגרים והמעוקרים שנולדו פה, גדלו פה ולא מכירים שום מקום או מזון אחר, וגם הגורים היתומים שהגיעו לכאן. "אם את רוצה תיקחי אותם אלייך הבייתה. פה לא תאכילי חתולים" נאמרה האמירה המוכרת. לצערי, עקב ההלם של מעשיהם, ובתוך כל הקורה לאחרונה מסביבינו כנגד חתולי הרחוב והחצר, נשברתי, ובמקום לשמור על טון דיבור מנומס כפי שצריך להעשות, ולדבר על הדברים עניינית, התפרצתי בכאב ובדאגה. הטחתי בשכן האשמות על מניעת המזון מהחתולים, שתביא להרעבתם החתולים, מה שיביא למותם. כשזה נעשה במודע ובכוונה תחילה, זה רצח. אסור היה לי לדבר כך, כי הרסתי כל סיכוי להידברות ולהבנה, אך בעוד שאני ניסיתי למצוא דרך לשכנע את השכנים שאוכל להחביא בין השיחים קרטונים מנויילנים להגן על החתולים מפני הגשם והקור, הנה אני מוצאת שאפילו מים לא ניתן להניח. אני משקיעה מאמצים להצלת חתולים במקומות שונים בארץ. נסעתי עד לשומרון כדי להציל חתולים ממוות ברעב ובצמא, והנה, אינני יכולה לשמור ולהגן על חתולי החצר בבניין שלי. אם לא נעצור את החוק האוסר על האכלת החתולים בראשון לציון, אם לא נביא לביטולו, הוא יצוץ כמו פטריות לאחר הגשם בישובים אחרים, בם יחפשו את הפיתרון הקל והזול, ולא את המוסרי, ההומני והנכון. במקרה האישי הזה, אפנה להתנצל על הטון המכוער בו דיברתי, אך לא אוכל לחזור בי מהאשמותיי. הבעייה שהאנשים ממש פוחדים מהחתולים שלפעמים אחד או שניים מהם יושבים בנחת בכניסה לבניין. שטיפות מוח של אנשים כמו מר ניצן, שאומרים שחתולים מזוהמים ומעבירים מחלות, יוצרים את הפחדים האלו באנשים, וללא פעילות הסברתית לא נוכל לשנות זאת, וזו משימה חשובה, כי אם האנשים יבינו את הדברים, לא תהיה קרקע לצמיחת חוקים אכזריים כשל ראש עיריית ראשון לציון. בינתיים, מעבר למאבק המשותף של מאכילי החתולים ומרבית עמותות בעלי החיים בחוק העזר של ראשון לציון, על כל אחד מאיתנו להיות ער לנעשה בסביבתו. אולי גם לידכם ישנו שכן קשיש או אחר במצוקה, ששכניו מתנכלים לו ולחתולי החצר, והוא מפוחד או אף הפסיק להאכיל את החתולים. אין חוק שאוסר האכלה, ולפיכך, אם אכן זו ההנחייה שכתב עו"ד של האגודה לתרבות הדיור לגבי האכלת החתולים, יש בה מן הטעיית הציבור, והתשובות וההנחיות של האגודה הזו מצריכות בירור. הנושא הועבר לאתי אלתמן, דוברת ומייסדת "תנו לחיות לחיות", ומכתב יצא להבהיר לשכנים את אי חוקיות האיסור על האכלת החתולים. אנו לא לבד. בכל מקום בו שונאי החתולים מרימים את ראשם, עלינו להופיע שם, לפנות לעזרת העמותות, ולא לוותר. וויתור על הזכות להאכיל את החתולים, יגזור עליהם גזירת מוות." רויטל וורסקיין, העמותה למען החתול לחתימה על העצומה www.free-cats.org בבקשה תחתמו. זה חשוב.

נאמ..שני וקרן ויובל ורותם..

אמ.שני וקרן אני ממש השקעתי לכם במכתב..אני כבר איזה חודשיים מחכה למכתב חזרה..חשבתי שאתם רציניות=] יובל ורותם אמרתם שתשלחו..אז אני עדייין מחכה

shmeksit

New member
היום זה ישלח!

אני חושבת, כי היום אני צריכה להביא את הפלאפון שלי מתיקון (לא שתיקנו אותו, אבל מילא) ואני אשלח! למרות שכתוב שם מזל טוב על היומולדת שהייתה לך מפלני חודש בערך ויש שם מתנה ^^ אוהבת אותך
ואת באה למפגש נכון?

למעלה