ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה.../images/Emo9.gif

אבל אני נורא מפחדת להרגיש שם לבד, כי אין לי חברות שם. ובטח היא וחברות שלה יצחקו וכאלה..

Blue Pencil

New member
קצת איבדתי את האותיות,אבל די הבנתי.

אז עכשיו את נוסעת עם זו שתמיד ירדתן עליה?או השניה? בכל אופן, אני שמחה שהשלמת איתה,ושאתן חברות. ואני מקווה שתחזרי להיות חברה גם של השניה. ^^

behind the masc

New member
עזרה בזיהוי שיר דחוף!

אני חייבת את השיר הזה
אני זוכרת איך נראה הקליף, אני חושבת ששל גוד שרלוט. כזה רואים אותו הופך לציפור ואז יוצא..ומשו מתוסבך כזה. אני זוכרת את הפזמון אתמול באמצע הלילה נזכרתי איך הוא הולך
ואני חייבת את העזרה שלכן למצוא את השם של השיר ולהוריד מקאזהD: זה הולך בפזמון- או או או, או או או או, ואז משו זכרתי במעורפל בת תומרו[אבלמחר] ואז יש משו, ואז אול מי לייפ[כל חיי] מי שתגיד לי איך קוראים לשיר הזה, ואם זה באמת של גוד שרלוט. אני אסגוד לה לנצח, לנצח!

Chaos moon

New member
דחוף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אין שעווה :X קישור לדולז ביי סטייסי, דייזד ג'ורני, קסיה וויספר, ומיסטריוס בלו. תדוה רבהרבה למי שיעזור לי :].

hhx2

New member
איזה בלאגן.

ביום שני ר' קיבלה מכתבי איום, והחליטה שזאת ע', אחת הילדות שהיא הכי שונאת, שלגמרי במקרה היא חברה שלי. ע' אומרת שזאת לא היא, ושאם יש לה משהו להגיד לר'- היא תגיד לה את זה בפנים, כמו שהיא כבר עשתה. אמא של ר' התעצבנה, והגישה כתב אישום נגד ע'. ביום רביעי ע' הלכה לבית-משפט לנוער. החוקר אמר שאין שום סיכוי שע' עשתה את זה, אבל בכל זאת.... איזה סיבוכים

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנועה צב.כל אחד.המ.

נכון יש פורום כזה של דוליז או משו שוגנב דברים וטיריטוריאלים מפה בלי זכויות יוצרים או משו? ><;; נו נועה סיפרת לי עליו במפגש. אפשר קישור?

S t i t c h

New member
בלעכס ../images/Emo3.gif

אני יודעת שנעלמתי....יותר מידי עומס >< תזכירו לי יותר בחיים לא ללכת לעבוד בתור אחת שמחלקת פליירים בצומת. זה הכי זוועות שיש....במיוחד ביום קר :-\

למעלה