Shusho

New member
חחחחחחח ליז לכי לעזאזל טוב?../images/Emo6.gif

אני לא מוכנה להצטלם לזה ואל משנה כמה את תרדפי אחרי בבית ספר ותנשכי לי את הברך!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרגתן אותי שתיכן XDDDDDDD ואני מדמיינת את הסוף עם מוסיקה מותחת ומפחידה כזו של "טה דה דה דההההההם!!!!!1111" קרועות כל כך XD

ליזע

New member
לא תשאר לך ברך, את!

תשכנעו אותה! נו!
את במגמת ערבית! ממה תתפרנסי בעתיד? מלשחק אימא בסרטים שלי!
וזה לא מהחוש השישי! זה שלי! מקורי! הם העתיקו ממני.

broken winges

New member
לעזאזל אני לא מאמינה.

ראשון לציון? עכשיו?!? מה?.. או חו"ל או ..או? לעזאזל מרד דאמ פאק. אמא שלי לא רוצה אותי. נהדר. אני לא מאמינה. די די . אין לי מושג מה לכתוב או להגיד. אוווווווווף

../images/Emo183.gifזה לא קרה לי../images/Emo7.gif

כשהיתי היום בנתניה פגשתי מישהי שלא ראיתי שלוש שנים! פאקינג שלוש שנים! היינו חברות מהגן ואז הלכנו לבתי ספר שונים ואז בכיתה ג' עברתי לבית ספר שלה ומאז שעזבתי לת"א לא ראיתי אותה אפילו פעם אחת... ו.. קצת ניתקנו קשרים וזה... ופתאום היום דווקא במקום שהיינו נפגשות בו הכי הרבה כשהיינו קטנות פגשתי אותה, והיא עושה לי כזה "אנה, אנה!" ואני לא קולטת מאיפה הילדה הזאת יודעת את השם שלי ואז אני מזהה אותה למרות שהיא [ואני
] גבהה באיזה מלא ס"מ ולמרות השיער הזבוע עכשיו פסים של בלונד זיהיתי אותה ופשוט היה בא לי להנפל עליה בחיבוקים... ו... דיברנו ממש קצת, היא התעניינה בכל מיני דברים שקוראים לי ואני שאלתי אותה באיזה בית ספר היא לומדת וכאלה.. אבל.. לא הרגשתי כאילו היא כל כך שמחה כמוני שפגשה אותי... כאילו.. זה לא שהיא לא התגעגעה או משו... פשוט.. כאילו סתם פעם התראינו או משו... לא כאילו פגשה עכשיו את החברה הכי טובה שלה מאז הגן. אז.. דיברנו קצת ואז היא פשוט הלכה והמשיכה לדבר בפלא' ואז עם החברה שלה, כאילו לא היתי שם.. ו.. אני מרגישה ממש מוזר בקשר לזה... אולי.. היא.. לא ממש מעוניינת שניהיה חברות שוב... או משו... חיבוק?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

אי אפשר לדעת..יש אנשים בפשוט לא רואים את התחושות שלהם עליהם..והם לא מתנהגים כמו שציפית ובכל זאת היא מאוד התגעגע ותשמח לשמור איתך על קשר..

../images/Emo183.gif../images/Emo25.gifאבל...

דיברנו בקושי שני משפטים ואז היא הלכה לדבר עם החברה שלה ואני ישבתי שם עוד בערף שלושת רבעי שעה... היתי מצפה לקצת יותר יחס ממישי שלא ראתה אותי שלוש שנים ובאמת התגעגעה אלי

../images/Emo183.gifמוזר ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הרצתי חיפוש בגוגל עם הארי פוטר 3 וקיבלתי את התמונה הזאת.. מתי הקטע הזה היה?
תראו את דניאל רקליף
הוא נראה קורע במיוחד

poohandme

New member
../images/Emo185.gifאוקיי זה הזוי.

[למה,אסור לי להשתלט לעירית קצת?
] אחרי שעירית הלכה,היה לי משעמם אז נסעתי עם אמאבא לקניון. ובקרביץ אמא אומרת לי "זו לא החברה שלך" פגשתי את עירית בקניון
זה הזוי. מאד.
[עירית לאלדאוג,עוד מעט אני אחזור לבידריליות :]

poohandme

New member
../images/Emo185.gifהמממ

אני גרה בחיפה,והיא בישוב ליד חיפה
והכרנו דרך הפורום,יא.
[האהאהא.אני משתלטת
]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifטוב,נו.