ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאת לא מבינה..

היא צריכה להתאים בגדים למהפך.>> יעל תפתחייייייי היום... מחררר... היוםם.. ]; עשיתי כבר שיערמכוער .

חמצמצה

New member
יש איש בקפיטריה, ועוד איש בקפיטריה

ואני אוהבת את האנשים בקפיטריה
חחחחח השבוע באיזה יום, אני ושתי חברותיי בהינו בחלון של אולם הספורט שקורס, ראינו ילד מוזר מכה שולחן טניס oO עם הג'קט שלו, ועוד אנשים שיחקו והוא היה מוזר
בכל מקרה, אנחנו עומדות בקפיטריה, וחברה שלי מתחילה לחקות אותו, מוזר. כמו שרק היא מסוגלת
אז צחקנו עליה ואז איש הקפיטריה הגיע אלינו, והוא אמר לא לצחוק עליה כי גם הוא עושה דברים מוזרים בבית מול המראה ופרצופים וזה. אז אמרנו לו שזה לא במקום ציבורי, אז הוא אמר שגם במקומות פתוחים ועם חברים
חחחח אני אוהבת את אנשי הקפיטריה
חמודים

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif נה ):

אני פשוט צריכה לדעת לומר די, ולהפסיק לחכות ולקוות לספינות טרופות שיחזרו אל החוף ולרצוח אנשים מהחיים שלי >> בלע זה היה פלצני, נכון?>>

yaeloolik

New member
תמיייייייייייייייייייייי../images/Emo25.gif

אני מחכה לך במנסג'ר
.

Blue Pencil

New member
D:

חזרתי מיום שבט והיה כלכך כיף וקיבלנו עניבות! DDD: והיה לנו חידון והייתה קטגוריה "כתום" ואחת השאלות הייתה מערכת פורומים[או משהו כזה]ובשניה שהמדריך שלי סיים צרחתי "תפוז" D: כמה טוב שיש קשרים.

xxgatxx

New member
צבעתי את השיער ויצאתי אימו

פאק אני נראת ממש אימו במיוחד עם הסיידליפ >< איכס והאימו של הבצפר שלנו התחיל איתי כי אני עכשיו "בכיינית קשוחה ואפלה באפלה". זה כל כך עצוב ><

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת יפה../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

יפה לך שחור
מה הצבע המקורי של השיער לשך? ונאמ.. מה זה אימו..?

xxgatxx

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gifתודה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

ממ הצבע המקורי הוא חום ובכלל, השיער שלי עבר המון צביעות. רק בחודשיים האחרונים הוא היה בצבעו הטיבעי. אבל נמאס לי
ואימו זה אנשים חנאנים וילדותיים שהם בעצם אפלים וקודרים ויש להם רגשות. בקיצור, זה דבר עצוב ועלוב.

ליזע

New member
תסריט!!1 מיכלשושו משחקת את האימא.

כן את כן. פנים\ סלון-מטבח בבית\ אחר הצהריים אימא ובנה עידן,6 נכנסים הביתה, אימו סוחבת תיק של ילדים בגן, ועידן מקפץ סביבה. אימא [בטון עצבני וסמכותי] אמרתי לך שלא! לא! עידן [מושך בחולצה של אימו וצועק] אבל אימאא.. אימא [קוטעת את עידו בעצבנות] לא! עידן [נופל על הרצפה וצורח] אימאא! אני רוצה קורקינטט!! קורקינטט!! אימא [קול סמכותי] עידן, דיי. אין לי כסף לקנות קורקינט! עידן [בוכה, עדיין יושב על הרצפה] יש לך! אבל אימא!! האימא מתחילה ללכת לכיוון המטבח אימא [עצבנית] עידן, לך לשטוף ידיים ואז בוא לאכול. עידן לא רוצה מרק! אימא [עצבנית מאוד, בטון מאיים] עידן.. עידן הולך, בינתיים האימא מסתכלת על צלחת המרק של עידן. ואז מסתכלת על בקבוק האקונומיקה שעומד על השיש לידה. מחייכת חיוך מרושע. קלוס אפ על האקונומיקה.

למעלה