מגילית ^^ תקראו, שמנות ../images/Emo11.gif
+
לממממממממה הכל כלכך מבולבל לייי???
אתמול תקעתי אותי ואת אבאשלי מחוץ לביית בלילה
, כי הוא היה בחוץ וטיילתי עם הכלבה ועם המפתח שלו.D: והמפתח שלי היה בבית. ואז..זה היה טיול של.. מאה המטר או משהו
ו..ו.. החזקתי אותו בידד
, החזקתי!
*O* ואז כבר לא החזקתי
ואז היינו שעתיים בחוץ וחיפשנו את המפתח על כל מטר רבוע שעברתי בו ולא מצאנו אותו ;; ולא היה שום מפתח רזרבי או אפשרות לפרוץ, כי זה גם שישי בלילה ואין אף.. פורץ שעובד בשעות כאלה. מועעהעההעה אוגרים~~ :
!!~~!! ואז בכיתי והייתי אומללה ונראיתי כמו הגושי שיער האלה של הכלב שמוציאים כשמנקים את השטיח.D: והיה לי ממש מפחיד כי לא היה לנו בית ובעיקר כיחברה שלי עשתה משהו מאוווד. אמ. מפחיד. ומרתיע. וומסוכן
וזה היה משהו נוראיי ולא יכלתי לעמוד בזה
ואז התקשרתי לאחותי [גם לה אין מפתח-.-" |מסמיק|
) ואז היא הרגיעה אותי בקשר לחברה שלי.
ואז נסענו למעלה אדומים כי מתברר שלשיפוצניק שלנו שגר שם יש מפתח לבית שלנו...
...
אמממ. ואז חזרתי הבייתה ב12 עם מפתחחחח
יאי. ואז הלכתי למסיבה, והתלבשתי מגניב ^O^ כאילו, הייתה לי חולצה כזאת כמו של הפריקשוחים^O^- השחורות האלה עם הכתובות והגולגלות
[והאנשים המתים ושרשראות הברזל, שיש של אירוןמיידן ומטאליקה וכאלה, רק בקטן וצמוד
של.. מוטור הד
מיהיהיהיהיהיה. מוטור הד. סקסי משהו
נוט
ועשיתי עם זה שתי קוקיות גבוהות כאלה. וג'ינס כזה. >> ובמסיבה הזאת הייתי אמורה.. סופסוףף
לממש את אהבתי העצומההה והמלהיבהה, וחסרת המעצורים ומלאת התשוקה עם.. מישהו
*O* סתם נו, לא באמת משהו רציני
ו..ולא ראיתי אותו מלא זמן ואז כשראיתי אותו זה היה רק לשניה..ו..בלע
אפילו לא הבאנו ילדים
אבל אז פגשתי כמה ידידים והיה לי כיף
וגרמתי לאחד מהן לריב עם חברהשלו
בטעות..
[כי הוא היה איתה בטלפון ואז הוא אמר לי שלום ואמר שאני מריחה טוב ודברים ואז היא התעצבנה וניתקה לו
] ו..סתם, אחרי זה היה לי מוזר ולא נכנסתי בכלל למסיבה והסתובבתי עם אנשים, והחברה שלי שוב עשתה את זה
ואוף
אבל סתם. ונו. אמאלה. הזה מי"א שולח לי עכשיו הודעות
ובכלל מוזר לי בזמן האחרון ואני מרגישה בכלל אדישות ומוזרות ואני לא מבינה מה הולך סביבי בכלל. אני מרגישה כאילו אני בכלל לא חייה:| בלע. תקראו ותגיבו
כי אני צריכה תמיכות