ש ט ו פ

New member
../images/Emo7.gifרק אני נשארתי יתומה, בלי משפחה,

הורים, אחים אחיות, וילדים
*כורעת ברך* שרון, התנשאי לי?

shronet

New member
../images/Emo2.gif

יויויויויויוי, את רצינית?
כמובן שאתחתן איתך, הדס אהובתי
*מזילה דמעה
* יאא, אני הולכת לספר לאבאמא. ביתם הקטנה מתחתנתD:

shronet

New member
../images/Emo9.gif

*עונדת את הטבעת* *מדמיינת לבבות* מחבקת אותך חזק חזק* *את נמחצת ומתה ואני נשארת אלמנה.* טוב את לא.
אני סתם פורצת בבכי מהתרגשות
אוהבתותך
. הכנתי לך גם טבעת, אבל היא סתם מכוערת
אני אנסה לשפר

אנבלייי

New member
מגילית ^^ תקראו, שמנות ../images/Emo11.gif

+
לממממממממה הכל כלכך מבולבל לייי???
אתמול תקעתי אותי ואת אבאשלי מחוץ לביית בלילה
, כי הוא היה בחוץ וטיילתי עם הכלבה ועם המפתח שלו.D: והמפתח שלי היה בבית. ואז..זה היה טיול של.. מאה המטר או משהו
ו..ו.. החזקתי אותו בידד
, החזקתי!
*O* ואז כבר לא החזקתי
ואז היינו שעתיים בחוץ וחיפשנו את המפתח על כל מטר רבוע שעברתי בו ולא מצאנו אותו ;; ולא היה שום מפתח רזרבי או אפשרות לפרוץ, כי זה גם שישי בלילה ואין אף.. פורץ שעובד בשעות כאלה. מועעהעההעה אוגרים~~ :
!!~~!! ואז בכיתי והייתי אומללה ונראיתי כמו הגושי שיער האלה של הכלב שמוציאים כשמנקים את השטיח.D: והיה לי ממש מפחיד כי לא היה לנו בית ובעיקר כיחברה שלי עשתה משהו מאוווד. אמ. מפחיד. ומרתיע. וומסוכן
וזה היה משהו נוראיי ולא יכלתי לעמוד בזה
ואז התקשרתי לאחותי [גם לה אין מפתח-.-" |מסמיק|
) ואז היא הרגיעה אותי בקשר לחברה שלי.
ואז נסענו למעלה אדומים כי מתברר שלשיפוצניק שלנו שגר שם יש מפתח לבית שלנו...
...
אמממ. ואז חזרתי הבייתה ב12 עם מפתחחחח
יאי. ואז הלכתי למסיבה, והתלבשתי מגניב ^O^ כאילו, הייתה לי חולצה כזאת כמו של הפריקשוחים^O^- השחורות האלה עם הכתובות והגולגלות
[והאנשים המתים ושרשראות הברזל, שיש של אירוןמיידן ומטאליקה וכאלה, רק בקטן וצמוד
של.. מוטור הד
מיהיהיהיהיהיה. מוטור הד. סקסי משהו
נוט
ועשיתי עם זה שתי קוקיות גבוהות כאלה. וג'ינס כזה. >> ובמסיבה הזאת הייתי אמורה.. סופסוףף
לממש את אהבתי העצומההה והמלהיבהה, וחסרת המעצורים ומלאת התשוקה עם.. מישהו
*O* סתם נו, לא באמת משהו רציני
ו..ולא ראיתי אותו מלא זמן ואז כשראיתי אותו זה היה רק לשניה..ו..בלע
אפילו לא הבאנו ילדים
אבל אז פגשתי כמה ידידים והיה לי כיף
וגרמתי לאחד מהן לריב עם חברהשלו
בטעות..
[כי הוא היה איתה בטלפון ואז הוא אמר לי שלום ואמר שאני מריחה טוב ודברים ואז היא התעצבנה וניתקה לו
] ו..סתם, אחרי זה היה לי מוזר ולא נכנסתי בכלל למסיבה והסתובבתי עם אנשים, והחברה שלי שוב עשתה את זה
ואוף
אבל סתם. ונו. אמאלה. הזה מי"א שולח לי עכשיו הודעות
ובכלל מוזר לי בזמן האחרון ואני מרגישה בכלל אדישות ומוזרות ואני לא מבינה מה הולך סביבי בכלל. אני מרגישה כאילו אני בכלל לא חייה:| בלע. תקראו ותגיבו
כי אני צריכה תמיכות

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo2.gif אנשים מתבגרים D:!

*צופה בהתלהבות* |גיק| *בוהה* אני כזו צוציקית מעפנהXD ואת נשמעת כוסיט
וחסרת אחריות, טימפשה
אבל מזליסטית >> אם אני הייתי נתקעת בסיטואציית המפתח הזו עם אבא שלי, לא הייתי כאן היום >> P: אני אוהבת אותך
תשיגי זכר, נו D:
|תמיכה|

חמצמצה

New member
|חטטנית|

מה קרה לחברה שלך?
חחחח אני פעם אחת נתקעתי מחוצלבית של חברה שלי עם חברה שלי
ופעם אחת תקעתי את אמא ואחשלי מחוצלבית
|תומכת|

shronet

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר

אני פעם תקעתי את כל המשפחה שלי מחוץ ךבית והיה מפתח תקוע בצד השני אז בכלל לא יכלנו לפתוח
אז קראנו לבן של חברים של ההורים שלי שהוא קופיף כזה והוא תיפס על סולם גבוה גבוה ונכנס דרך החלון של החדר כביסה בקומה השניה
. מסכן
ולאבד מפתחות זה כיף^^ זה קורה לי פעם בשבוע בערך.

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif

פעם נתקעתי בתוך הבית כי נעלו אותו מבחוץ ולא היה לי מפתח

Radio Joe

New member
ישלי מחשב D:

עם עברית!
ו... ו... נו מור מקלדת וירטואלית! ונו מור העתקהדבק של כתובות אתרים שלא נפתחים בפופאפ! הא לכם. האהאהאהא לכם!!!!!!!!!!11111
ומסנג'רררררררררררר. |נשיקות|
לילה

Radio Joe

New member
איכס מי את ../images/Emo10.gif../images/Emo151.gif

|תחת| אנבל אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifנו גמני רוצה לכתוב.

עזבותי;[ הייתי אצל לאה(
) עשינו בלגן והיא צילמה אותי תמונות מוזרות;[ דובבתי לליאל את הארי פוטר[
פ.פוטרD:)] נו היה ממש כיף והיינו מוזרות;;
אח"כ הלכתי עם המשפחה לקניון חיפה, קניתי מורנינג גלורי*OOO* האDDD: מורנינג גלורי
יא^________________^ רציתי גם ספר אבל התברר שיש לנו אותו בבית, אבל בעברית(
) והספר השני היה פשוט יקר מידי;;...גם גיליתי שיש "הצל של הענק" עלהגמד הזה בין מהמשחק של אנדר
אבל ויתרתי>< ואז הלכתי לקנות לי מחשבון ופתאום לאה;; XDDDDDDDD זה היה ממש מוזר ומצחיק ולא הגיוני;;
אבל בעצם חשבתי על זה כשהייתי אצלה...אין לי מושג למה
סתם נו היה מצחיקP:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifעיריתתתתתתת ../images/Emo25.gif

שוטו.
התמונות יצאו שקסיות
מסנ או משו? בסוף לא חטפת אותי
זו לא היתה מזימה לחטוף אותי
הרי את עקבת אחרי לקניון
ויכולת לסמם אותי עם המחשבון >.>

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif XDDDDDDDDDD

Miss Naama (20:59) : איך עושה קקי Miss Naama (20:59) : ? דפנה (20:59) : "מווווווווּ"? Miss Naama (21:00) : נהה בלופ! O: דפנה (21:00) : [לעזאזל. גרמת לי לדמיין את זה ;[ ] Miss Naama (21:01) : XD סליחהXDDDDD דפנה (21:01) : :[ Miss Naama (21:01) : ;[ Miss Naama (21:01) : שלחתי לעצמי מסרXD דפנה (21:01) : אם הוא עושה 'בלופ' זה אומר שהוא משהק? Oo Miss Naama (21:02) : *מצחקקת* דפנה (21:02) : גם אני עושה את זה כל הזמן...
Miss Naama (21:02) : נה! זה אומר שהוא 0 אר לא חשוב P: את לא צריכה לדמיין עוד >> דפנה (21:02) : וואההה, הוא שוב עשה את זה! 'בלופ'! ;[ דפנה (21:02) : *מייללת* Miss Naama (21:03) : XDDDDDDDDDD דפנה (21:03) : ושוב. ושוב. ועוד פעם. וואהה, קקי ארור! הפסק לשהק! :O Miss Naama (21:03) : *מאוהבת* Miss Naama (21:03) : XDDDD Miss Naama (21:03) : את כל כך קדושה!!! דפנה (21:04) : טחחח מה D: דפנה (21:04) : [ועוד פעם! ;[ נעמה, בבקשה תגידי לו להפסיק!] Miss Naama (21:05) : דיי קקי O:! תפסיק לגהק! *סוטרת לקקי* *מייללת* *הידשלימלאהבקקי;[* תגידי לו ;[ הוא עשה לי קקי על היד ;[ דפנה (21:05) : החוצפן :[ דפנה (21:05) : *מכה אותו במחבת* Miss Naama (21:06) : יאאאאאאאאאק ;[ אבל עכשיו הוא פיתהקקי! דפנה (21:06) : א-אבל... אבלאבל הוא התחיל! :O דפנה (21:06) :
Miss Naama (21:07) : ;[ Miss Naama (21:07) : OOOOOOO: הוא עשה לך - פרצוף! O: דפנה (21:07) : הייתי אומרת שהוא קצת מתגרה במזל שלו. דפנה (21:09) : האאא. אני צריכה ללכת.
להתראות 3> Miss Naama (21:09) : תראי לו מהזה O: Miss Naama (21:09) : לאלא ;[ Miss Naama (21:09) : אבל לא לימדנו את קקי לקח ;[ דפנה (21:09) : [אני אראה! :O] Miss Naama (21:09) : ): Miss Naama (21:09) : נדבר ;[ דפנה (21:09) : נדבר! :O Miss Naama (21:09) : אני... אני אכסח אותו O; דפנה (21:09) : בייביי
DDDDDDDDDDDDDDD: פאק כל כך צריך לעשות תוכניתטלוויזיה "כולם אוהבים את דאפנע *O*" הלא היא נסגדת ונסגדייה ומסוגדת לכל הנסגדות המסתגדות ב- אה- לא חשוב

למעלה