Shusho

New member
../images/Emo32.gif

צמידים שיש לי על היד עכשיו: כחול לבן צהוב תכלת צהובהיר ורוד-בהיר-גוף ירוק ירוק בהיר ורוד צומי כתום סגול בהיר ורוד בהיר וצמיד מחרוזים גדולים עם אותם הצבעים בערך
.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif כמה צמידים :0

סתם רציתי להיות ראשונה >< יום משעמם במיוחד.. למישהי יש רעיון איך להעסיק את עצמי?

בלע, כאבי בטן חזקים מאודמאוד. ../images/Emo29.gif

הלכתי לרופא והוא שלח אותי לבדיקות דם אבל הוא לא נתן לי שום תרופה, אז זה עדיין כואב, ולא באתי לבית ספר בגלל זה המון זמן, ובלע. אני מפסידה ~המון~ חומר. רופא מטומטם. דמאט, כואב לי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

אויש, תרגישי טוב. אני מקווה שזה לא משו רציני.

Blue Pencil

New member
../images/Emo10.gif

לפני כמה שנים היו לי המון כאבי בטן. המוןהמון, והפסדתי מלא ימים שפשוט לא הייתי מסוגלת לקום מהמיטה. והרופאים לא גילו כלום, הלכתי לרופאה הומאופטית[ככה כותבים את זה?
]שנתנה לי תרופה, היא אומנם הייתה מגעילה,אבל אחרי שבוע-לא היו לי כאבי בטן יותר. אני יכולה לבדוק את השם והכתובת אם את רוצה. תרגישי טוב.

../images/Emo110.gif

צמידים שלי יש עכשיו- יד ימין: שחור כחול מפולין סגול חץ ג'מייקני עגול ג'מייקאני עגול כמו כאלה שעושים לשיער כחול לבן ורוד שחור חצים דקים: טורקיז-לבן, חום כהה-לבן-תכלת, ירוק-ירוק בהיר-לבן. זיג-זג חום וגוונים כחול פסים בצבעי הגאווה ספירלה כחול לבן תכלת יד שמאל מפסטיבל דימונה:) סתם חוט ניילון קשור עם חרוז שכתובה בו האות R חץ דק צהוב-שחור
קשר שלמה מחוטי ניילון- כתום שחור ועוד אחד מחרוזים כאלה דיי גדולים:)

Shusho

New member
לי נמאס מפסטיבל דימונה../images/Emo3.gif

הוא מכוער מדי. אז באמצע משמרת נתקפתי עצבים, הורדתי אותו ותקעתי בכיס. עכשיו אני לא זוכרת איזה כיס זה היה.

ינקיפנק

New member
צמידים שיש לי על היד...

מציד ניטים מגניב מטורקיה, עוד אחד, ועוד אחד על ניטים ריבועיים כאלה..

ינקיפנק

New member
ואכשיו יש לי גם אחד שעשיתי מ

הפקקים של הפחיות...אני יודעת שאני מוזרה..

למעלה