super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo12.gifאוי

אני ממש לא משתלטת על הגוף שלי
אני רתי כרגע למקרר ולקחתי חתיכת שוקולד:0 וממש ממש ניסיתי לעצור את עצמי אבל בלעעע אני סתם מכורה שוקולד
שוקולד
דייייי אני מנסה לשכנע אותי שלא אבל שוקולד
והנה עוד חתיכה נכנסת לפה

../images/Emo183.gifרוית! מה עם המסר ששלחתי לך?

[בקשר לך כוכב נולד] [אני יודעת שזה לא לפה אבל הלוח לא קופץ..]

tamaguchi girl

New member
אני עוד שניה אשלח לך שוב ../images/Emo13.gif

למזלי שמרתי את השיפוט שלי כי מהרתי ושמרתי ליתר ביטחון. וזו פעם ראשונה שאני שומרת מסר

אעאעעע

מישו שם לב שלא הייתי פה? חזרתי מהטיול שנתיי היה באסטטטטט!!! הטיול כמובן היה מש משעמם..אבל הגענו לאכסניה גאדד איזה אכסניה בתוך כפר דרוזי אבל האכסניה הכי מפוראת שראיתי בחייםאכסנייה לא מלון חע.. ואני ישנתי בלמעלה של המיטת קומותים.. וקיבלנו את החדר100 והיו לנו מכונות ליד החדר של ממתקים שתייה קרה וחמה. והיינו כל הזמן כל הבנים והבנות בחדר אחד איזה שטויות הלכו... ואז שאמרו שב-12 כולם נכנסים לחדרים הבנים כזה מתגנבים אלינו.. ומעירית את עדי גפן ונופר שישנו..=] ואוריה חן נטע ואני ריכלנו עד שלוש וחצי..ואז התעוררנו אחרי 3 שעות חע..=] היה טיול ממש ממש כיף..=] הרגשתי כזה..שבאלי שוב נכון הרגשה כזאתי.. למרות שעכשיו אין לי קול.. וזה מוזר לי לכתוב בלי לומר את מה שאני רושמת אבל אני מתאמצת בשבילכן.. אז אם קראתן תשימו
ותגיבו

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif

אני מאתמול בריב רציני עם אמא שלי ,אז התווכחתי איתה, והייתי בשיחה פתוחה עם שתי חברות [האחת אצל השנייה.] וזה היה על מיקרופון, ונראה לי הם שמעו כי הן צחקו כזה ,וסגרתי את השיחה ובכלל את המסנג'ר. אוף, יש לי מחר טיול ואין לי חאקי- אמא שלי קנתה לי את המכנס עם הגזרה הכי מכוערת בעולם ובא לי לירות בעצמי.
אתן אף פעם לא מגיבות לי אבל לא אכפת לי ];

זה בסה"כ מכנסיים../images/Emo24.gif

על זה הריב? ואם זה כמו אצלנו, אז רוב הזמן בכלל לא חייבים להיות עם חאקי... תקפלי אותם למטה, עד הברך, אם זה כ"כ מפריע לך... אם את רוצה לדבר, אני פה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאין קשר.

אני פשוט בכלל לא מוכנה והכל, ורבתי עם אמא שלי על משהו אחר, לא על מכנס.

Cool Simsit

New member
שני די הכל עובר

גם אני רבתי עם אמא שלי אתמול לא זוכרת על מה ובאתי אליה אחר כך עם מכנסיים מגעילים ועשיתי בלה בפרצוף ודיגדגתי אותה ועבר לא נורא יש ימים רעים אבל אחריהם יבוא תמיד טוב! על כל טוב יש רע! בדוק
וחאקי? לא נורא גם לי יש אחד קקי ברמות אז לקחתי מאחי איזה מכנס דומה לחאקי ומרשים לי! תעשי כמוני ואם אין לך אח... תקני מכנס קצר ותלבשי על ג'ינס! ולנו גם היה צריך להיות מחר טיול ובוטל!!!!!!
אני גם בצופים
לשלטון

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאין אצלנו מכנס קצר

..רק כזה מגעיל. הקטע שאני מפחדת גם מהטיול מבחינת חברתית כי אנילא באה לשם עם החברות הקבועות שלי, אלא עם ילדה ששנתיים אני לא מדברת איתה. [לאזאת למי שיודע את הסיפור, זאת שסיכסכה.] ובלע.
;;

למעלה